Tekil Mesaj gösterimi
Eski 21.05.09, 22:53   #17
ReaL
Deniz Sevengillerden

ReaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jan 2009
Konular: 2602
Mesajlar: 30,046
Ettiği Teşekkür: 161502
Aldığı Teşekkür: 177609
Rep Derecesi : ReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Arastirmaci
Standart Cevap: Zeytininizi nasıl alırdınız?

Trilye zeytinler genelde tuzlu olur..

Evde suyun içerisinde bir gün bekletin, ara ara suyunu değşitirin... Bir gün sonra istenilen tuz düzeyine gelir...

Suyu döktükten sonra, zeytinyağı ilave edip üzerine ince dilimler halinde limon (Ağzım sulandı) yerken de pul biber... Tamda iştah açıcı oldu bu ya... Hatta üzerine bir tutam da kekik....
__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
ReaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti