Tekil Mesaj gösterimi
Eski 21.06.11, 22:36   #187
Banemin
» » » Çapulcu « « «

Banemin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jul 2009
Konular: 491
Mesajlar: 11,755
Ettiği Teşekkür: 44572
Aldığı Teşekkür: 75964
Rep Derecesi : Banemin şöhret ötesinde bir itibarı vardırBanemin şöhret ötesinde bir itibarı vardırBanemin şöhret ötesinde bir itibarı vardırBanemin şöhret ötesinde bir itibarı vardırBanemin şöhret ötesinde bir itibarı vardırBanemin şöhret ötesinde bir itibarı vardırBanemin şöhret ötesinde bir itibarı vardırBanemin şöhret ötesinde bir itibarı vardırBanemin şöhret ötesinde bir itibarı vardırBanemin şöhret ötesinde bir itibarı vardırBanemin şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Günün İçinden...

1 adet limon, 1/2 çay bardağı papaya yağı, zevkinize göre 1-4 diş sarımsak (en az bir diş konulmalıdır), bulabilirseniz taze soğan, biraz maydanoz, cherry domates (küçüklerden), tuz, karabiber, çekirdekleri çıkarılmış 15-20 kalamata zeytin (biraz suda bekleterek tuzu alınırsa daha iyi oluyor), yarım su bardağı beyaz şarap (ben moskado dömisek kullanıyorum, aromalı bir tad bıraktığı için lezzeti bir başka oluyor), 4-5 sap taze kekik (bulamazsanız çay kaşığının tersiyle kuru kekik te kullanabilirsiniz) ve tabii ahtapot ve az miktarda sirke.


Beyaz Şarabın markasına dikkat et ama. O olmazsa olmaz.

Artık pişirme işini yaparsın değil mi?

Yemek tarfi bile verdim. İyi olmazsa senin elinin tadı yoktur. Ben yapınca kesin güzel olur.



__________________
Ben hiç insan kaybetmedim...
Sadece zamanı geldiğinde, vazgeçmeyi bildim...

Banemin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Banemin'in Mesajına Teşekkür Etti.