Tekil Mesaj gösterimi
Eski 10.07.11, 11:54   #1
AFiLi
Kahraman Tazeoğlu

AFiLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Feb 2010
Yaş: 28
Konular: 641
Mesajlar: 2,700
Ettiği Teşekkür: 5133
Aldığı Teşekkür: 13314
Rep Derecesi : AFiLi has a spectacular aura aboutAFiLi has a spectacular aura aboutAFiLi has a spectacular aura aboutAFiLi has a spectacular aura aboutAFiLi has a spectacular aura aboutAFiLi has a spectacular aura aboutAFiLi has a spectacular aura aboutAFiLi has a spectacular aura aboutAFiLi has a spectacular aura aboutAFiLi has a spectacular aura aboutAFiLi has a spectacular aura about
Ruh Halim: Eglenceli
Standart Buğu Kebabı

Buğu Kebabı



MALZEMELER:

-1 kg. koyun kuşbaşı eti
-3 avuç arpacık soğan
-3- 4 diş sarımsak
-2 kaşık yağ
-1 domates
-1 çay kaşığı kekik
-1 çay kaşığı karabiber
-2 defne yaprağı
-Tuz

YAPILIŞI:

1- Düdüklü tencereye et, soğan, sarımsak, tuz, karabiber, kekik, defne yaprağı ve rendelenmiş domates ile yağ karışık konur.
2- Su koymadan kapak kapatılır. Hafif ateşte 1 saat pişirilir.
3- Pilav ve salata ile servis yapılır.

KISA BİLGİ:

1- Düdüklü tencerede yemek pişirirken, suyu fazla buharlaşmadığından az su ile pişirilmelidir.
2- Düdüklü tencerede yemek pişirmek zamandan, yakıttan tasarruf
sağlar, bilhassa vitaminler daha az ziyan olur.
Afiyet olsun…
__________________
Bütün şairler sana mı aşıktı ki,
Okuduğum her şiirde sen varsın..


Nazan Bekiroğlu
AFiLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz AFiLi'in Mesajına Teşekkür Etti.