Tekil Mesaj gösterimi
Eski 22.11.12, 15:45   #4
Canan
Çiçekci kız

Canan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2011
Konular: 8879
Mesajlar: 30,973
Ettiği Teşekkür: 105286
Aldığı Teşekkür: 162606
Rep Derecesi : Canan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Kıymalı Kapuska | Zeytinyağlı Kapuska

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Duayen Mesajı göster
Kapuskayı her iki türlüde çok severim,ben bol acılısını yaparım
Size birde püf noktası vereyim,eminim biliyorsunuzdur bunuda.
Lahanaları öncesinde bir miktar haşlayıp sonra harcıyla pişirirsek,pişme süreci kısalmış ve lahanalarda lokum gibi pişmiş olur
Teşekkürler Canancım
Duayenciğim, lahanaları biraz haşlama olayını düşünmedim değil. Lakin, hiç uygulamadım; hem biraz da vitamini kaçmasın diye düşündüm

Teşekkürler...
__________________
Canan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.