Tekil Mesaj gösterimi
Eski 25.01.13, 00:03   #2
M.Özen
Uzman Üye

M.Özen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2012
Yaş: 37
Konular: 1
Mesajlar: 1,034
Ettiği Teşekkür: 647
Aldığı Teşekkür: 4253
Rep Derecesi : M.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmede
Ruh Halim: Suspus
Standart Cevap: Ustasından Kavurmanın Püf Noktaları

Kesinlikle inanmayın,, kavurma eti mühürlenmez kesinlikle , kuş başı et mühürlenmez bir kere 750 - 1000 gr arasında bir yarım yağlı kuzu etini ilk başta suyunu salana kadar orta ateşte pişirin , o suyun yüzeyi mutlaka köpüklenecektir, sonra o suyu döküp kaynar durumda bir bardak su atın suyun çekilmesi ile yaklaşık 50 gr tereyağını ilave edin 4 dakika kadar kısık ateşte ve 1 buçuk dakika da harıl ateşte kavrulun servise geçerken tuz ve taze çekilmiş karabiber ilave edin...
__________________
Herkes uyurken uyuyamıyorsan sen de biraz BEŞİKTAŞ lısın...
M.Özen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
10 Üyemiz M.Özen'in Mesajına Teşekkür Etti.