Tekil Mesaj gösterimi
Eski 07.09.13, 19:28   #1
Canan
Çiçekci kız

Canan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2011
Konular: 5429
Mesajlar: 24,464
Ettiği Teşekkür: 97404
Aldığı Teşekkür: 135824
Rep Derecesi : Canan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Ekmek Artık Resmen Az Tuzlu Bol Kepekli

Ekmek artık resmen az tuzlu bol kepekli


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan yeni tebliğine göre ekmekteki azami tuz oranı yüzde 1.5'e indirilirken, kepek oranı da artırılıyor.





Resmi gazetede yayınlanan tebliğde ekmeğin özellikleriyle ilgili şu bilgilere yer verildi:

  • Ekmek, 650 ve daha yüksek kepek içeren ekmeklik buğday unlarından yapılacak.
  • Dışından bakıldığında iyi pişmiş ve kabarmış, kendine has görünüşte, kokuda ve kabuk rengi dağılımı olabildiğince homojen olacak, basık ve yanık olmayacak.
  • Kesildiği zaman iç kısmı süngerimsi yapıda bulunacak.
Daha önce ekmeğe katılan tuz oranı yüzde 1.75 düzeyindeydi.

Kaynak
__________________


Canan Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.