Tekil Mesaj gösterimi
Eski 11.10.13, 01:03   #4
Basakca
Yönetici

Basakca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Aug 2009
Konular: 2209
Mesajlar: 13,401
Ettiği Teşekkür: 85359
Aldığı Teşekkür: 82599
Rep Derecesi : Basakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Ruhsuz
Standart Cevap: Mantarın Sulanmaması İçin Yapılması Gerekenler

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi CadII Mesajı göster
Bir de istiridye mantarı var. Hiç sulanmıyor. Lezzeti de harika
İstiridye mantarının tadı kültür mantarında yoktur. Sulanmadığı konusunda hemfikirim seninle CadII.

Izgara olarak yaptığımda et gibi oluyor. Meze olarak da çok güzel gidiyor.
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi C.Cienfuegos Mesajı göster
Elimizle sıkıp atsak işe yaramaz mı?
C.C., turşu mu kavuruyorsun? Mantar diyoruz mantar...Kültür mantarı. Hani çok okumuşları var ya. Kimisi de 4 numara gözlük kullanırlar.
Heh işte onlardan bahsediyoruz.

Suya yatırma ve pişirken de çok az su koymaya dikkat edersek kıvamında olur.

Bilgilendirme için teşekkürler ordanburdan.

__________________
"Ey egosu boyundan büyük insan..
Bir gün ölüp toprak olacaksın. Bir tohum filizlenecek ot olacaksın, bir öküz seni yiyecek ve sıçtığı bok olacaksın.. Yani hep aynı kalacaksın."

Basakca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
12 Üyemiz Basakca'in Mesajına Teşekkür Etti.