Tekil Mesaj gösterimi
Eski 13.01.15, 15:34   #19
Gülce
Müdavim

Gülce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Apr 2013
Konular: 17
Mesajlar: 4,045
Ettiği Teşekkür: 23095
Aldığı Teşekkür: 21171
Rep Derecesi : Gülce şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülce şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülce şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülce şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülce şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülce şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülce şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülce şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülce şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülce şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülce şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Cap Canli
Standart Cevap: Şifa Deposu Kuru Fasülye

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Liaaa Mesajı göster
Bir gün öncesi ıslatırız mutlaka.

Düdüklüde istemiyorsan aliminyum tencerelerde birden pişer. (Kuru baklagiller ve kuru sebzelerin o tencerelerde verdiği lezzeti hiç birine değişmem.)

Umarım birdahakine en iyisini yaparsın Merve.
Kesinlikle sana katılıyorum, Liaaa.

Annemin eski bir alüminyum tenceresi var. Gözüm gibi bakarım, ona. Onda pişirdiğim kuru fasulyenin lezzetini hiç bir şeyde bulamıyorum. Evet, güveçte(toprak tencere) de güzel oluyor ama hakkını vererek pişirmek gerekiyor.

Kesinlikle düdüklü de pişirmem. Fasulyelerin tanelerinin rengi kırmızımtırak oluyor ve sevmiyorum.

Kuru fasulye, pilav, cacık ve turşu muhteşem dörtlüm. Yanında kırılacak soğan da yabana atılmamalı tabii ki.

Teşekkürler.
__________________
Gülce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Gülce'in Mesajına Teşekkür Etti.