Tekil Mesaj gösterimi
Eski 28.11.15, 01:15   #1
Cem1907
Uzman Üye

Cem1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2015
Yaş: 61
Konular: 173
Mesajlar: 3,307
Ettiği Teşekkür: 3907
Aldığı Teşekkür: 10189
Rep Derecesi : Cem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisi
Ruh Halim: none
Standart Tipik Bir Et Lokantası Menüsü...

Sizce nasıl olmalı?

Aslında o kadar çeşit var ki,insan hepsini denese çatlar!Ama benim tercihim menü mesela şöyle olabilir:

-Antre olarak bol karışık göbek salata eşliğinde fındık lahmacun,içli köfte ve iç pilav

-Ana yemek olarak; karışık ızgara!Yani kuzu pirzola,kaşarlı köfte,kuzu tandır ve bolca döner

-İçecek olarak kesinlikle açık ayran

-Tatlı olarak;karışık tatlı tabağı:Şöbiyet,şekerpare,üstü bol fıstıklı kızarmış kadayıf ve yanında halis kaymak!

Son olarak hazım için sade bir Türk kahvesi eşliğinde bir kadeh nane likörü!



Sonra da en az 5 km yürüyüş!
__________________
Cem1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Cem1907'in Mesajına Teşekkür Etti.