Tekil Mesaj gösterimi
Eski 28.11.15, 01:54   #7
M.Özen
Uzman Üye

M.Özen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2012
Yaş: 35
Konular: 1
Mesajlar: 1,053
Ettiği Teşekkür: 658
Aldığı Teşekkür: 4297
Rep Derecesi : M.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmedeM.Özen muhteşem bir gelişmede
Ruh Halim: Suspus
Standart Cevap: Tipik bir et lokantası menüsü...

Menü hazırlamak çok ince bir iştir. Birkaç restaurantın menüsüne danışmanlık yapmıştım zamanında ama, birbirlerine bağlı bir sürü faktör vardır, Lezzetli yemek bir yolculuktur sonuçta,,

örneğin doğru başlangıç uyumlu ve iştah açıcı mezeler ve ara sıcaklar, iyi bir ana yemek tatlı ve kahve , tüketilecekse alkollü içeceğin seçimi hep uyum gerektiren şeylerdir.

bunun dışında yemek aktivitesinin sebebi de içeriğini belirlemede yardımcı olabilir, örneğin kutlamalar da seçilecek menü içeriği ile, romantik bir yemeği bir tutamayız, yada bir toplantı menüsü ile aile yemeği oldukça farklı içerik ve çeşitte olmalıdır,

sonuç olarak, belki amaçlanan sonuca göre yemek menüsü belirlemek en mantıklısıdır.

Diğer taraftan restaurant menüsü ise uzmanlık ve duyarlılık gerektirir, öncelikle mekanın konsepti müşteri portföyü, çalışma saatleri, seçilmeli buna göre de menü ve tatlar seçilmeli, kısaca basitçe sadece menüde hangi yemeklerin olduğu değil, o yemeklerin ne şekilde hangi malzemelerle yapıldığı malzemelerin yemek içinde oranları da incelikli şekilde düşünülmelidir.
__________________
Herkes uyurken uyuyamıyorsan sen de biraz BEŞİKTAŞ lısın...
M.Özen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz M.Özen'in Mesajına Teşekkür Etti.