Tekil Mesaj gösterimi
Eski 28.11.15, 04:45   #15
C.Doğan
Uzman Üye

C.Doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2012
Konular: 95
Mesajlar: 1,311
Ettiği Teşekkür: 29662
Aldığı Teşekkür: 5946
Rep Derecesi : C.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura about
Ruh Halim: Cok Yorgun
Standart Cevap: Tipik Bir Et Lokantası Menüsü...

Ha! Gayret Cem1907. Bir taraftan Suzim, bir taraftan sen. Çatlamaya az kaldı.

Mezar taşımıza da yazarlar artık. " Yerken çatladılar. "

Et lokantası menüsünde yazdıklarına ben katılmıyorum. Menü de hamur olarak en fazla pide olacak. Ayran olacak. Soğan başta olmak üzere bolca ot olacak. Bulgura da hayır demem tabii.

Et fazlaca işlenmemiş yani içinde, üzerinde katkı az olacak. Sakatat ta olacak. Bu yeter.

İstanbul'da tavsiye ettiğin mekanları biliyorum. Ama iki kişi bile gitsek bir tam kuzu parası öderiz orada. Bizi aşar.

Biz gene alırız kasap, İnegöl köftemizi, biftek, pirzola, antrkotumuzu mevsimine göre oğlağımızı evde, bahçede yaparız.

Tabii büyüklerimizin yanında.
Paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
__________________
C.Doğan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz C.Doğan'in Mesajına Teşekkür Etti.