Tekil Mesaj gösterimi
Eski 28.11.15, 04:49   #16
Suzim
Müdavim

Suzim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2015
Konular: 1199
Mesajlar: 6,725
Ettiği Teşekkür: 15582
Aldığı Teşekkür: 21872
Rep Derecesi : Suzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Cevap: Tipik Bir Et Lokantası Menüsü...

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi C.Doğan Mesajı göster
Ha! Gayret Cem1907. Bir taraftan Suzim, bir taraftan sen. Çatlamaya az kaldı.

Mezar taşımıza da yazarlar artık. " Yerken çatladılar. "

Et lokantası menüsünde yazdıklarına ben katılmıyorum. Menü de hamur olarak en fazla pide olacak. Ayran olacak. Soğan başta olmak üzere bolca ot olacak. Bulgura da hayır demem tabii.

Et fazlaca işlenmemiş yani içinde, üzerinde katkı az olacak. Sakatat ta olacak. Bu yeter.

İstanbul'da tavsiye ettiğin mekanları biliyorum. Ama iki kişi bile gitsek bir tam kuzu parası öderiz orada. Bizi aşar.

Biz gene alırız kasap, İnegöl köftemizi, biftek, pirzola, antrkotumuzu mevsimine göre oğlağımızı evde, bahçede yaparız.

Tabii büyüklerimizin yanında.
Paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.


En iyisi kendin pişir kendin ye


__________________
''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
Suzim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Suzim'in Mesajına Teşekkür Etti.