Tekil Mesaj gösterimi
Eski 28.11.15, 05:15   #17
Cem1907
Uzman Üye

Cem1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2015
Yaş: 61
Konular: 173
Mesajlar: 3,307
Ettiği Teşekkür: 3907
Aldığı Teşekkür: 10189
Rep Derecesi : Cem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisi
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Tipik Bir Et Lokantası Menüsü...

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi C.Doğan Mesajı göster
Ha! Gayret Cem1907. Bir taraftan Suzim, bir taraftan sen. Çatlamaya az kaldı.

Mezar taşımıza da yazarlar artık. " Yerken çatladılar. "

Et lokantası menüsünde yazdıklarına ben katılmıyorum. Menü de hamur olarak en fazla pide olacak. Ayran olacak. Soğan başta olmak üzere bolca ot olacak. Bulgura da hayır demem tabii.

Et fazlaca işlenmemiş yani içinde, üzerinde katkı az olacak. Sakatat ta olacak. Bu yeter.

İstanbul'da tavsiye ettiğin mekanları biliyorum. Ama iki kişi bile gitsek bir tam kuzu parası öderiz orada. Bizi aşar.

Biz gene alırız kasap, İnegöl köftemizi, biftek, pirzola, antrkotumuzu mevsimine göre oğlağımızı evde, bahçede yaparız.

Tabii büyüklerimizin yanında.
Paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Bizde hergün gitmiyoruz herhalde!.Sen ilkbahar gibi gel ben seni Gelik et lokantasına götüreyim!Dışarda oturur,afiyetle yeriz!2 şer duble rakı da atarız!Değme keyife o zaman!
__________________
Cem1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cem1907'in Mesajına Teşekkür Etti