Tekil Mesaj gösterimi
Eski 06.12.15, 20:13   #32
ReaL
Deniz Sevengillerden

ReaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jan 2009
Konular: 2602
Mesajlar: 30,046
Ettiği Teşekkür: 161539
Aldığı Teşekkür: 177615
Rep Derecesi : ReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Arastirmaci
Standart Cevap: Balık Yemenin Püf Noktaları

Beslenme ve Diyet Uzmanı Kamuran Diğdem Özkahya güzel bilgiler derlemiş. Ama mümkünü yokben uymam.Hastane yemeği gibi yahu.

Balığın yanında roka olmaz mı?

Balığa limon sıkma da neymiş? Bazı kızartma yapılan, mesela Sardalya, Hamsi gibi balıklara limon iyi gider de, ızgara yapılmış kaliteli balıklara limon sıkılınca alır tadını başka yerlere götürür, balığı basitleştirir.

Buhar yöntemiyle her balık pişirilmez, dediğim gibi tam hastane yemeği olur.

Güzel konu olmuş, ellerine sağlık, teşekkürler Çengelli.

* * *

Ersi, ne o öyle çocuk maması gibi, balığı un ufak etmişsin.
__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
ReaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
8 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.