Tekil Mesaj gösterimi
Eski 06.12.15, 20:23   #35
Tura
Uzman Üye

Tura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jul 2012
Konular: 41
Mesajlar: 4,270
Ettiği Teşekkür: 21856
Aldığı Teşekkür: 22934
Rep Derecesi : Tura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Cevap: Balık Yemenin Püf Noktaları

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Mesajı göster
Beslenme ve Diyet Uzmanı Kamuran Diğdem Özkahya güzel bilgiler derlemiş. Ama mümkünü yokben uymam.Hastane yemeği gibi yahu.

Balığın yanında roka olmaz mı?

Balığa limon sıkma da neymiş? Bazı kızartma yapılan, mesela Sardalya, Hamsi gibi balıklara limon iyi gider de, ızgara yapılmış kaliteli balıklara limon sıkılınca alır tadını başka yerlere götürür, balığı basitleştirir.

Buhar yöntemiyle her balık pişirilmez, dediğim gibi tam hastane yemeği olur.

Güzel konu olmuş, ellerine sağlık, teşekkürler Çengelli.

* * *

Ersi, ne o öyle çocuk maması gibi, balığı un ufak etmişsin.
Bayat balığın kokusunu almak için limon sıkıldığını biliyorum. Gelibolu'da bir balıkçı, limon sıktığım için, bir sürü kızmış, sen balık yemesini bilmiyorsun diye çıkışmıştı.
__________________
Tura Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti.