Tekil Mesaj gösterimi
Eski 06.12.15, 20:54   #39
Cem1907
Uzman Üye

Cem1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2015
Yaş: 61
Konular: 173
Mesajlar: 3,307
Ettiği Teşekkür: 3907
Aldığı Teşekkür: 10189
Rep Derecesi : Cem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisiCem1907 muhteşem birisi
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Balık Yemenin Püf Noktaları

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Redwine Mesajı göster
Son zamanlarda somonu çiğ olarak zeytinyağı ve limonda marine edilmiş olarak öğlenleri yiyorum...Somon piştiği zaman bana ağır geliyor...

Minekop, yanına roka salatası ve rakı eşliğinde çok lezzetli...

Teşekkürler Çengelli...
Somon yağlı balıktır.Tavsiyem balıkçınızda et dilimi şeklinde kestirin ve yumurtaya buluyarak tavada kızartın.İlginç tarafı kızartılmış somon hiç ağır gelmiyor.
__________________
Cem1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Cem1907'in Mesajına Teşekkür Etti.