Tekil Mesaj gösterimi
Eski 31.03.16, 01:13   #1
Suzim
Müdavim

Suzim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2015
Konular: 1199
Mesajlar: 6,514
Ettiği Teşekkür: 13552
Aldığı Teşekkür: 21643
Rep Derecesi : Suzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Çedar Soslu Tavuk Kanatları

Çedar Soslu Tavuk Kanatları





  • Çedar Soslu Tavuk Kanatları Malzemeleri
15-20 adet tavuk kanatları
  • Marine için Malzemeler
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı ketçap
1 tutam toz sarımsak
½ su bardağı soya sosu
2 yemek kaşığı bal
1 tatlı kaşığı un
  • Peynir Sos için Malzemeler
100 gr. çedar peyniri
1 tatlı kaşığı mısır nişastası
100 ml. krema
  • Hazırlanışı
Marine için olan tüm malzemeleri karıştırın ve tavukları içine koyup her taraflarını soslayın.

Fırın kabına alıp 190 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin.

Bir sos tenceresinde krema ve nişastayı iyice karıştırın ve kaynamaya bırakın.

Krema kaynayınca çedar peynirini ekleyin. Sos kıvam alıncaya kadar pişirin.

Fırından çıkarttığınız tavukları servis tabağına alıp üzerine peynir sosunu koyarak servis yapın.







__________________
''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
Suzim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Suzim'in Mesajına Teşekkür Etti.