Tekil Mesaj gösterimi
Eski 02.10.16, 22:36   #9
Gülümsün
Moderator

Gülümsün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Oct 2014
Konular: 1245
Mesajlar: 7,542
Ettiği Teşekkür: 46364
Aldığı Teşekkür: 28286
Rep Derecesi : Gülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Cevap: Bulgur Hakkında Bilmemiz Gerekenler

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Canan Mesajı göster
Katkın için teşekkür ederim NaNaNe.

Bulgur hakkında detaylı konumuz da BURADA


Bulgur pilavını ben de çok severim. Domatesli ve acı sivri biberli

Soğanlısını da en kısa zamanda deneyeceğim.
Şehriyelisini de ilk defa senden duyuyorum Gülüm. Pirinç pilavına yapıldığı gibi, şehriyeyi kavuruyor musun?..
Evet şehriyeyi de kavuruyorsun Canancığım.
__________________
Gülümsün isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti.