Tekil Mesaj gösterimi
Eski 09.11.16, 23:17   #1
Suzim
Müdavim

Suzim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2015
Konular: 1200
Mesajlar: 6,531
Ettiği Teşekkür: 13572
Aldığı Teşekkür: 21710
Rep Derecesi : Suzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Mantarlı Yasemin Pilavı

Mantarlı Yasemin Pilavı








  • Mantarlı Yasemin Pilavı Malzemeleri
    1 adet havuç – soyulmuş
    10 adet Kestane mantarı
    Zeytinyağı
    2 su bardağı yasemin pirinci
    2.5 su bardağı su
    ½ bağ dereotu
    Tuz
    Beyazbiber
  • Hazırlanışı
Havuçları soyduktan sonra diklemesine dört’e bölün ve verevine ince ince doğrayın.

Kestane mantarlarını ince dilimleyin.

Bir pilav tenceresine zeytinyağı koyup ısıtın, önce havuçları ekleyip 2-3 dakika soteleyin, ardından mantarları ekleyip sularını salıp çekene kadar pişirin.

Yasmin pirinçlerini yıkayıp süzün ve tencereye ekleyin.

1 dakika kadar ezmeden kavurduktan sonra tuz ve suyunu koyup tencerenin kapağını kapatıp kaynamaya bırakın.

Su kaynayınca ocağın altını kısın ve pilav suyunu çekene kadar pişirin.








Arda , nın Mutfağı
__________________
''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
Suzim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Suzim'in Mesajına Teşekkür Etti