Tekil Mesaj gösterimi
Eski 25.06.17, 21:43   #9
NaNaNe
Ne Mutlu Türküm Diyene

NaNaNe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jun 2016
Yaş: 51
Konular: 1262
Mesajlar: 8,166
Ettiği Teşekkür: 27642
Aldığı Teşekkür: 24491
Rep Derecesi : NaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Kaygili
Standart Cevap: Yalancı Kebap | Başakca'nın Mutfağından

Küçüklüğümde bayat ekmekleri değerlendirmek adına annem de
bol kıymalı papara yapardı bende ara sıra yaparım güzel olur. Ekmekle yapılan çeşitli şekiller var ama eşimde paparayı sever.
İsraf etmemek lazım.
Hiç ekmek atmam tost,yumurtalı ekmek,,ekmek pizası,ekmek köftesi,papara

Mesela, bayat ekmekleri suyun altında ıslatıp sıkıp tavanın içine az yağla kavurup üstüne yumurta kırp karıştırınca yağda kızartılan yumurtalı ekmekten daha hafif oluyor.sabah çayla güzel oluyor.
Eğlenceli, sürükleyici anlatım ve güzel tarif için teşekkürler @Basakca
__________________

NaNaNe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti.