Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Sağlığımız ve Hastalıklar > Alternatif Tıp

Alternatif Tıp Şifalı Bitkiler ve Besinler


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 23.09.19, 21:26   #1
"Her Şey Güzel Oldu"

Redwine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Dec 2013
Konular: 3756
Mesajlar: 17,522
Ettiği Teşekkür: 73486
Aldığı Teşekkür: 67737
Rep Derecesi : Redwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Cap Canli
Standart Sarımsaklı Sütün Faydaları Nelerdir?

Sarımsaklı Sütün Faydaları Nelerdir?



Öksürük kesicidir. Kürün içerisine bal da ekleyebilirsiniz. Soğuk algınlığına ve nezleye karşı iyi gelmektedir. Kalp hastalıklarına karşı koruyucudur.Uykusuzluğa karşı iyi gelmektedir. Astım ve zatürreye karşı kullanılabilir. Akne ve sivilce tedavisinde kullanılabilir. Eklem ağrılarını giderir. Anne sütünü artırıcı özelliği vardır.

Not:Sarımsaklı süt kürü emziren anneler tarafından kullanılabilir. Hatta çocuklarda da rahatlıkla kullanılabilir. Çocuklarda kullanılacaksa toz biber miktarı azaltılabilir.



Sarımsaklı Süt Nasıl Hazırlanır?



Sarımsaklı süt kürü için gerekli malzemeler;
  • 1 su bardağı süt
  • 3 diş sarımsak
  • 2 tutam toz zerdeçal
  • 1 çay kaşığı kadar kuru üzüm
  • 1 çay kaşığı kadar kırmızı toz biber.

Hazırlanışı
Sarımsaklar ezilir ve içerisine 1 çorba kaşığı su ilave edilen süt içerisine konulur ve ocağa alınır. Sarımsaklar pişene kadar kaynatılır. İçerisine kuru üzüm, zerdeçal tozu ve kırmızı toz biber eklenir. Bu haliyle biraz daha pişirilir (çiğ kokusu gidene kadar) ve ocak kapatılır. Ilıyınca püre tarzı tüketilir.
__________________
Redwine isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
fayları, nelerdir, sarımsaklı, sütün


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



WEZ Format +3. Şuan Saat: 17:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2019 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.