PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yemekteyiz Programı | Bilgiler | Başvuru Formu

@b@®™@tozu
28.01.09, 09:36
http://showtvnet.com/images/program/top_yemekteyiz.jpg

Daha önce Amerika, Fransa, Almanya, İngiltere, Macaristan, Danimarka ve Hırvatistan'da yayınlanan, rating rekortmeni, 4 ayrı ödülün sahibi "Yemekteyiz" Show TV ekranlarında fırtına gibi esiyor.

Daha önce yolları hiç kesişmemiş 5 yabancı mutfaktaki maharetleriyle birbirini etkilemeye çalışıyor.

Değişik yaş gruplarından, farklı mesleklerden, farklı kültürlerden oluşan yarışmacıların en büyük iddiası güzel yemek pişirmek ve misafir ağırlamak...

Her akşam bir yarışmacının diğer 4 yarışmacıyı ağırlayacağı, müzikle, sohbetle renklenecek gecenin sonunda ise puanlamayı konuklar yapacak. Online Başvuru

http://www.showtvnet.com/images/btnbasvuru_form.gif (http://showtvnet.com/yasam/yemekteyiz/basvuru.asp)

Mausi
28.01.09, 09:43
buraya katilsam her gün aglarim vallah :( acimasizlar ya cok cok cok

Karanlığın Beyazı
28.01.09, 17:34
bir tek haftada sonuna kadar takip etmiştim..

tabii ki sadece yemek yapılış aşamalarında ve sofra düzeninde...

çünkü, yemek yemeye başlar başlamaz herkes birbirine düşman kesiliyordu!..,

o "gösterişli" kibarlıklarının arasında dillerindeki aleni kabalıklar seyretmeme engel oluyordu:)

favorim naim di. o kadar bayanın arasında gerek hamaratlığı gerekse temizliği bakımından.. ve zaten o haftanın birincisi olmuştu :p

KaLiNKa
29.01.09, 22:29
Bende hep takip ediyorum o yarışmayı. Çok eğleniyorum. bendemi katılsam acep:D

Ladleear
29.01.09, 22:37
Ben katılsam, yemeklerin içine fare zehiri atar ve yarışmanın hemen ardından "planlayarak adam öldürmek" suçundan içeri girerdim.

Bu kadar da eminim kendimden. :blink:

@b@®™@tozu
03.03.09, 03:35
minnoş
yemekteyiz alamanyadaki kızı sana benzettik yahu
şu siyah beyaz giyinmiş olan bayanı
yoksa yoksa
aman Allahım diyecekmiyiz

Mausi
03.03.09, 03:36
minnoş
yemekteyiz alamanyadaki kızı sana benzettik yahu
şu siyah beyaz giyinmiş olan bayanı
yoksa yoksa
aman Allahım diyecekmiyiz

Damla'ma selam söyle :)

bilmem benziyormuyum, damla abla bilir :)

Birazdan selam yollayacagim size dikkatli izleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

@b@®™@tozu
03.03.09, 05:30
gelmedi selam melam :kapris:

damla da sana selam söyleyecekmiş kardeş

yemekteyiz ankara da :kiki:

Mausi
03.03.09, 05:51
ah zalim show tv bu gün yayinlamayacaklar sanirim :)

sira bana gelince izleyin siz :)

almanyadan yemekteyiz ankara'ya 10 puannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tatli olarakta demir'i yiyebilirim

@b@®™@tozu
11.03.09, 02:01
ve real bey minnoştan aldığı4 puanla toplamda 16 puana ulaşarak
haftayı 2. kapatıyor )))

smyrna
11.03.09, 12:02
Şimdi bu yorumun altına realin vereceği cevap:

Ben ordakilerin hepsinden bin kat güzel yemekler yaparım. :dsnm:

Bunlarda aşçımı be...:kapris:

Ben alasını yaparım...:sm_smile:

10 tam puanları da toplarım...:aykis:

milyarlarda benim olur...:help:

:kiki:))))))

Mausi
11.03.09, 12:39
ve real bey minnoştan aldığı4 puanla toplamda 16 puana ulaşarak
haftayı 2. kapatıyor )))

)))))))))))) 4 puan bile cok ona, gerci ona sorsan ayni smy'nin dedigini der... :honks:

Lilium
25.10.09, 17:31
adam akıllı eleştiri yapabilselerdi katılırdım.. yemek konusunda kendime güveniyorum iddalıyım ama bana laf ettiklerinde soğukkanlı durup alttan alabileceğimi sanmıyorum..

ne yapacağıma bile karar vermiştim :)

bir ara başvurmayı çok düşündüm ama sonra vazgeçtim :)

Starlight
26.10.09, 01:47
ben bu yarismadaki elesririler kadar sacma bir elestiri uygulamasi hic görmedim. Elestiri yapamiyoruz yaptigimiz elestiride elestiriden baska herseye benziyor.

Bir kere Elestiriyi kendine sakla yemek ortasinda yok bunun catali cizik yok bunun masasi yamuk efendim bardak ters tarafda yok masada niye mum yok vs.vs.vs.

Ilk baktigimda yörelerin yemeklerini ögrenmek istedim nasil yapiliyor diye ama program yemek haric herseye acik.

Aslinda Yarisma nin ismi söyle olmaliydi.

Yemek´de karsi tarafi nasil gicik ederim..)))

birisinin elestirdigi yetmiyormus gibi karsisindakine´de elestiriyi kabul ettirmeye calisiyorlar. Hem fikrini söylüyor kabul görmesse´de tartisiyorlar.

Ben ev sahibi olucam ve bana birisi gelip senin catal kasigin cizik sen bunu yeni almissin dicek. Misafir felan tanimam aninda kovarim onu evden. Elestir elestir ama kendine sakla özel bir odada sana soruluyor zaten nasil buldunuz bilmem X kisinin bugünkü agirlamasini yemegini felan diye. Orda söyle ne söyliceksen ama catali tabagi yukari kaldirip leke aramak mutlaka elestiri yapicam diye yirtik dondan cikar gibi firlamak Pardon yani biraz kaba oldu ama sinirlendim yahuuuu...

Arkadas oturursun sofraya kas göz yapmassin yemegini adam gibi yersin heee begenmedinmi ölmessin korkma tabagindakini yersin!!! sonra ne yorum yapacaksan yap ama sofrada deyil.

En sinir oldugum´da yemek geliyor önüne ve sen catalla yemegi kurcaliyorsun sinek böcek varmi diye :@ yani öyle olmasada o izlenimi veriyor. Adiyim döverim orda o kisiyi kim olursa olsun. Medeniyet yok vesselam

yok yazmayacagim baska sinir oldum aaaaaaaaa

smyrna
26.10.09, 01:51
Ehh be Star ne ararsın o programda... Yemek tarifi alacak başka program mı kalmadı... Germe kendini... Bizim sitenin tarifleri daha sinir bozmayan cinsten oraya takıl sen... :crazy:

CadII
26.10.09, 10:53
Bu yarışma yüzünden, toplumdaki bazı inanların davranışları değişti. Davetli olarak arkadaşının evine yemeğe giden bir kadın, hem de görseniz aklı başında görünen bir kadın, tıpkı bu yarışmadakiler gibi haddini aştı. Hem de gözümün önünde. Böylesine salakça bir şey olamaz. Haddim olmayarak müdahale etmek zorunda kaldım :dsnm: Ne mi oldu? Hemen konuyu değiştirip, alakasız bir konuya geçip, sonra da açtığı bu konuya çok üzüldüğünü söyleyerek ağlamaya başladı. Aslında ağlama sebebi benim sözlerimdi :kiki: Aslında düştüğü duruma üzüldüm o an ama doğru söyleyin. Hak etmişti değil mi? :boru: Ev sahibi mi? O sadece izledi olup biteni. Asaletinden tabii ki. Ama çok kırıldı çooookkk...

Pitsy
26.10.09, 13:09
baştan beri hiç sevmedim zaten saçma sapan bir program

Starlight
26.11.09, 22:30
aha yine dayanamadim ve en son bölüme baktim 24 kasim´da yayinlanan bölüme. Izleyenleriniz vardir mutlaka.

Basrolllerde Nedim Bey: evet adam cok patavatsiz ve olur olmaz konusuyor ve cok saygisizca davraniyor ama iyi düsünürseniz bir cok sey´de konustuklarin´da hakli !! tamam bunu karsiya yansitis bicimi cok ama cok kaba ama dedigim gibi cok konu´da hakli.

Hakli oldugu konular:

Masadaki bu ne bardagi tartismasi; Nedim bey önündeki sarap kadehinin Beyaz sarap kadehi oldugunu söylüyor ve´de hakli cünkü Beyaz sarap kadehi Kirmiziya göre daha kücük olur. Hatta ekleme yapayim Sarap bardagi ne kadar ince olursa icimi daha zevkli olur. Kadehin kalinligi arttikca görsellikten baska bir sey teskil etmez ve tadi´da deyisir. Bunu Sarapdan anlayanlar bilirler !!
Salata hic bir zaman ara sicak yemek deyildir. Bunda da hakli ama menüde arasicak olarak geciyor
Masada bir ara Soda´nin bardagi yoktur tartismasi basladi Nedim Bey hemen ziplayarak :kiki: hayir efendim sodanin bardagi ayridir aciklamasini yapti, evet gercekden´de Soda bardagi farklidir sarap kadehlerin´de normal kosullarda sunulmaz ama yarismada alkollü icecekler olmadigi icin ev sahibi göze hos gelsin diye sarap kadehlerini kullandi. Ev ortami icin uygun olabilir ama Soda Nedim Beyin dedigi gibi sarap kadehin´de ikram edilmez.Nedim beyin haricinde herkes buna karsi cikti ama yaniliyorlar.SODA bardagi raki kadehinden biraz daha genis olur ve boyu yaklasik 1 cm daha uzun ve soda yariya kadar doldurulur.Nedim Beyin dedigi gibi´de o ufak siselerde kafaya dikleyerek icilmez burda hatali
Masa´da cicek karsilikli görüntüyü kisitladigi icin konulmaz !! Konulsa bile dar ve uzun bir cam vazoda Tek bir gül olarak sunulabilir. Gerci bunun tartismasini Nedim bey yapmadi bu benim görüsüm.
Sarap Kadehi tabagin sag tarafindaki picak servisinin ucuna ve hafis sag tarafa yönelecek sekilde yerlestirilir ve su bardagi sola gelecek bicimde sarap kadehinin hizasindan biraz assagiya gelecek sekilde yerini alir.

Simdi bunu abartip siralayabilirim ama dedigim gibi cogu söylediklerin´de hakli ama karsiya bunu aciklama sekli cok kabaca. Ayriyetten bir sonraki bölümde kendisi hazirliyor sofrayi ve o bölümden kisa bir kesit gösterdiler orda da dikkatimi ceken masaya Nedim Bey Makarna servisi sunuyor ve diyer yarismacilar makarnayi catal picak kullanarak yemeye calisiyorlar bunun üzerine bizimki " Nedim Bey " cok agir kosuyor yine yani kabaca misafirlere sunu söylüyor " Siz benim makarnami elestiriyorsunuz ama sizler hayatimda gördügüm en yemek kültürü zayif misafirlersiniz makarnayi catal picakla yemeye calisiyorsunuz"

Ups ! :kiki: buda denilirmi yahu adam kaba tamam ama bu kadarida fazla yani zaten misafirlerde bunun üzerine evi terkediyorlar haklilar´da tabii.

Dedigin´de hakli yani söyle hakli Makarna catal picakla yenmez dogru ama böyle´de söylenmez !!

Karakter, davranis ve sunus bicimi olarak Nedim Bey sifirin altinda geziyor bu bir gercek. Bir seyler bildigi ise dogru.

ay yine karnim catladi aksam aksam iyimi :honks:

Lilium
26.11.09, 22:34
Süper gözlemlemişsin keyfini de yerine getirmiş bu program :)
Şu makarna bölümünü görmem lazım )))

Starlight
26.11.09, 22:40
Süper gözlemlemişsin keyfini de yerine getirmiş bu program :)
Şu makarna bölümünü görmem lazım )))

:kiki: valla öyle makarna bölümü son yayinlanan bölümün sonun´da kisa bir kesit veriyor izle bak )))

Lilium
26.11.09, 22:42
:kiki: valla öyle makarna bölümü son yayinlanan bölümün sonun´da kisa bir kesit veriyor izle bak )))

Yani bu makarna bölümü yarın mı yayınlanacak ozaman :crazy:

İzliyeyim yaa severim böyle şeyleri :))

Bi bölümde de kadın irmik tatlısı yapmıştı tatlı bölümüne kadar kadını çileden çıkarınca tabaklara dağınık şekilde koyup üstüne de bi kaşık dondurma attı önlerine verdi herkes eleştirince size bunu layık gördüm böyle sundum dedi :kiki:

Hem hak verdim hemde söyleyiş tarzını kınadım :zzpleas:

kardelen26
26.11.09, 22:47
valla star sen iyiki o yarışmaya yarışmacı olmamışsın (pardon yoksa olmuşmuydun) yoksa hem döverdin hemde gülersin...ama güleyim derken ortadan çatlayarak çıkardın herhal demi:kiki::kiki: