Orijinalini görmek için tıklayınız : Videolu Anlatimlar !!
Arkadaslar bundan sonra bu bölüm´de Videolu anlatimlar bulacaksiniz. Herkes yapmis oldugu video gösterimli anlatim varsa ayri ayri Konu acmaktansa burada toplansin diyorum ben bu sekilde göz önünde olur hepsi.
sizin´de videolu anlatimlarinizi bekliyoruz
VARAN 1 Internet üzerinden kesintisiz ve güzel bir kalite´de Avrupa ve Süper Lig maclari nasil izlenir..
Arkadaslar macin görüntüsü bende normalde aciyor ama kayitdan sonra nedense gösterdigim video da kapali anlamadim ama gösterdigim gibi kurarsaniz sorun yok yani..
16951905
Sesine sağlık Star nihayet sesinide duyduk...
teşekkürler konu hiç ilgi alanıma girmiyor ama olsun sohbet tadında bir anlatım olmuş çok hoşş :zgd:
Sesine sağlık Star nihayet sesinide duyduk...
teşekkürler konu hiç ilgi alanıma girmiyor ama olsun sohbet tadında bir anlatım olmuş çok hoşş :zgd:
Tesekkürler Emel ama benim kafam hala görüntüyü video´da neden acmadiginda kaldi :blink: yok hani cok komik oldu yaa ))) hele sözde acilan görüntüden sonra " iste arkadaslar görüntü bu " diyorum yaaa))) kapkara bir ekran ))))))
cok güldüm kendi kendime yaaaa
Evet sonunda öyle bişey var bende sabırla açılmasını bekledim ama karanlık bi ekrana işte görüntü bu demen komik olmuş ama sıkma canını biz bekleyelim gelir nasılsa :kiki:
Ya olay o değil boşver onu olay senin bizimle bu şekilde sesli temasa geçmiş olman :aykis:
harikasın teşekkürler tekrar :zgd:
görüntü nasılsa gelir:dsnm:
Selam Arkadaslar
simdi sizlere Youtube den nasil sadece Müzik indirilir onu videolu göstericem
14687038
Starcığım ellerine sağlık.
Her canlı yayında ters giden birşey olabiliyor boşver. Kara ekran görüntüsü de güzeldi, ne de olsa arkada senin sesin vardı:kiki:
Starcığım ellerine sağlık.
Her canlı yayında ters giden birşey olabiliyor boşver. Kara ekran görüntüsü de güzeldi, ne de olsa arkada senin sesin vardı:kiki:
ya tesekkürederim´de ben böyle yarim bir is yapmazdim neyse
VARAN 3 Kino To da film nasil izlenir
14263596
ayrintili anlatim icin altdaki linke tiklayin lütfen !!
http://www.forumgercek.com/showthread.php?t=48766
Starcığım Youtube'dan müzik indirmeyi göstermişinde, bir de indirilen müziğin Divshare'den linkini nasıl aldığımızı gösterebilirmisin video ile. Bilmeyen arkadaşlara kolaylık olmuş olur.
Starcığım Youtube'dan müzik indirmeyi göstermişinde, bir de indirilen müziğin Divshare'den linkini nasıl aldığımızı gösterebilirmisin video ile. Bilmeyen arkadaşlara kolaylık olmuş olur.
tamam onu bir ara eklerim uzun zamandir yapmadim bakmam lazim programlar kayitli mi diye
Teşekkürler Star biraderim...
Bu arada sesin mikrofonikmiş.. :zgd:
Merhaba Arkadaslar,
sizlere bilgisayarima yeni yükledigim bir programi göstermek istiyorum. Bilgisayarimin Isletim sistemi Windows XP Profesyonel ama görüntüyü tamamen degistirdim bu programla. Simdi cok daha farkli ve Sexi oldu :kiki:
Videonun tamami yaklasik 14 dakikadir. Son 4 dakikasinda mikrofonu actim cünkü programin sayfalari actigindaki alisa gelmisin disindaki efekleri belirtmek istedim. Bu yüzden BoX larinizin sesi acik olsun.
Son bölümde Firefox´un ufak ama etkileyici bir bölümünü´de sunucam. Bu yüzden sonuna kadar dikkatli seyredin.
sesli Moderatörlük yapmadim bu sefer :honks:
Umarim sizinde hosunuza gider, iyi seyirler
Bu Arada Yohoo video penceresinden ses kapaliysa acmayi unutmayin !!
17959792
Gerçekten bu iyi olmuş Starlight :))
Sexi'lik bilgisayarında varmış :kiki:
Programda aracı olmuş :kiki:
Harika bir paylaşım olmuş Starlight :clap: , emeğine sağlık :zgd:
DivShare den nasil Link alinir
18075347
Sağol Star;
Arkadaşların işine yarayacaktır eminim. :zgd:
Konuyu güncellestirmek istedim. Bilmeyen Arkadaslarin isine yarayacagini umuyorum..
Ilk sayfadan itibaren bakin arkadaslar. Isinize yarayacaktir.:dsnm:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.