PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürk'ü Sevemeyenlere

LaLe
09.01.10, 15:21
http://img294.imageshack.us/img294/4630/cynn3c32b.jpg

ATATÜRK 1911'de Yüzbaşı, 30 yaşında Tabur Komutanı, Trablusgarp'ta İtalyanlara karşı savaştı.

30 yaşında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1915'te Yarbay, 34 yaşında Tümen Komutanı, Çanakkale'de İngilizlerle savaştı

34 yaşında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1916'da General, 35 yaşında Kolordu Komutanı, Muş, Bitlis ve Van bölgelerini Rus'lardan temizledi.

35 yaşında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1917'de Korgeneral, 36 Yaşında Ordu Komutanı, Filistin cephesinde ordularıyla İngilizlere karşı savaşarak, Halep'in kuzeyinde, şimdiki Misak-i milli hududuna kadar geri çekildi. Bu savaşlarda Araplar düşmanla beraberdi.

36 yaşında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1919'da 38 yaşında düşman işgali altındaki İstanbul'dan Samsun'a geçti.

Amasya mülakatı, Erzurum ve Sivas kongrelerini yaptı. ANKARA'ya geldi.

1920'de 39 yaşında. Türkiye Büyük Millet Meclisini kurdu. Meclis Başkanı seçildi.

38 ve 39 yaşlarında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1920'de 40 yaşında.

TBMM'nin isteği üzerine Atatürk'e Başkomutan görevi verildi. Sakarya'ya kadar ilerleyip taarruza gecen Yunan ordusuna karşı savaştı. Düşmanın taarruz ümidini kırdı.

40 yaşında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1922'de Mareşal.

41 yaşında Başkomutan olarak Yunan ordusuna taarruz etti. Dumlupınar Meydan savaşında düşmanı yendi. Bütün Anadolu toprakları düşmandan temizlendi.

41 yaşında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1923'te 42 yaşında Türkiye Cumhuriyetini kurdu.

42 yaşında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1924'ten 1928'e kadar, Cumhurbaşkanı olarak 47 yaşına kadar süren dönemde DEVRIMLERİ yaptı.

43 yaşından 47 yaşına kadar sen ne yaptın?”

kardelen26
09.01.10, 15:25
Teşekkürler Lalecim paylaşımın için....Sözün özü kısaca Atatürk'ü sevmeyenler görsün onun yanında ne kadar sönük olduklarını ve yaptıklarını asla başaramayacaklarını:)

the mathematician
09.01.10, 16:31
Ne yazık ki Atatürk'ü ve yaptıklarını anlayamayan insanlardan O'nu sevmesini de bekleyemeyiz. Sevmeyebilirler ama saygı duymak zorundalar.

Paylaşım için teşekkürler Lale :zgd:

AngeL
09.01.10, 16:39
36 yaşında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1919'da 38 yaşında düşman işgali altındaki İstanbul'dan Samsun'a geçti.

Amasya mülakatı, Erzurum ve Sivas kongrelerini yaptı. ANKARA'ya geldi.

Benim memleketime bile gelmis ATATURK ün yaptiklarini kimse inkar edemez ama bazi siyasetcilerimiz varki ATATURKÜ kullanarak siyaset yapiyolar yapicaklari baska sey olmayinca tabikide ne yapsinlar .

Guzel paylasim emeginize saglik

AkasyA
15.01.10, 17:25
Bencede güzel bir paylasim olmus fakat sevmeyenlere saygi duymak gerekir

smyrna
15.01.10, 17:29
O yaşlarda yapabileceğimin en iyisini yapsam bile onun yaptıklarının yanında bir hiç olarak kalacak... :zgd:

ReaL
15.01.10, 17:29

Sevmeyenlere saygı duymak mı? :boru:

Hepsinin köküne kibrit suyu... Canları cehenneme... :clap:

LaLe
15.01.10, 17:32
O sevemeyenler de konuşuyorsa, Atatürk'ten dolayı konuşuyorlar. Ama bunu bilemeyecek kadar ahmaklar.

yavuzhan
15.01.10, 17:32
Allah Gani, gani rahmet Eylesin.. Mekan-ı Cennet Peygamberimiz komşusu olsun...

akdeniz
15.01.10, 17:55
Konu için teşekkürler sevgili lale

denise
15.01.10, 17:58
Su tepkilerinizi görünce inanin cok egleniyorum biran Önce Akasya sevmedigini söylesede banlasak kurtulsak diyorsunuz Ya bu gerilmeyin beni banlayinca rahatliyacaksaniz banlayin :))))))))

Niye banliyalim ki seni? Ne guzel eglendiriyorsun bizi :)):))

LaLe
15.01.10, 17:59
Seni neden banlayalım. Hani eskiden padişahların özel güldürücüleri varmış ya, sende bizim için O'sun. Hiç bu keyfi kaçırırmıyız.

İstediğin kadar kal:kiki:

ReaL
15.01.10, 17:59
Bir kişiyi yasaklamak için bahaneler de aramak niye? Sözleşme mi imzaladık?

İsmini beğenmediklerimizi bile yasaklarız.. Kayıt olurken bir ücret mi ödendi?

* * *

Konu başlığı: Atatürk'ü sevmeyenlere...

Kanal D de Genç Bakış isimli programda, bir üniversiteli bayanın sözleri aklıma geldi...

Bu düşüncede olan bayanlar ile aynı havayı teneffüs etmek bile azap verici....

OkyanusunKalbi
15.01.10, 18:23
Atatürk'ü sevmeyenlere yazılmış bir yazı ama sevdiğim halde onun yaptıklarını yapacagımı sanmıyorum...Bu kadar kendinden emin,vatanını milletini düşünen kurtarıcı tekrar dünyaya gelmez...Büyük kurtarıcıyı rahmetle anıyorum...

Sevmeyenlerde beni ilgilendirmiyor...Konu için teşekkürler Lalecim...:zgd:

akdeniz
15.01.10, 18:33
siz buğün onun sayesinde konuşma özğürlüğüne sahip olduğunuzu kafanıza iyice yerleştirin lütfen.sevğili akasya

yavuzhan
15.01.10, 18:34
Ne kadar meraklısınız yahu polemik yaratmaya!!!

Aşağıdakini yazmak bu kadar mı zor?????

Zor değil ki.. Neye inanıyorsan ona göre ister duanı et istersen temennilerini.. Bu kadar!!!

Allah Gani, gani rahmet Eylesin.. Mekan-ı Cennet Peygamberimiz komşusu olsun...

OkyanusunKalbi
15.01.10, 18:37
siz buğün onun sayesinde konuşma özğürlüğüne sahip olduğunuzu kafanıza iyice yerleştirin lütfen

Çok doğru akdeniz,sana katılıyorum..:zgd:

Seyyah
15.01.10, 18:39

İsteyen istediği sıfatı taksın bana umrumda değil.
Bu ülke vatandaşı olup da, Atamı sevmeyenlere ZERRE saygım yok.

Outlaws
17.01.10, 21:12
ÇOK güzel konu teşekkürler...

Kum Saati
17.01.10, 21:53
Atatürk'ü sevmeyenlerde sorun ararım ben. II Apdülhamit ve Atatürk hayranıyım. Bir Devlet bu kadar güzel yönetilemez. Siyasi Ders verir gibi.

akdeniz
18.01.10, 10:37
Çok teşekkürler sercan. Bu mesaj sayesinde güne güzel başladım. Seni yürekten kucaklıyorum. Böyle gençlerimiz olduğu için çok mutluyum.

esmeralda
18.01.10, 13:34
Zamanında farz edelim Atatürk yoktu,bunu düşünmek bile istemiyorum,şuan ki halimiz kim bilir nice olurdu hatta bizler hayatta olabilirmiydik acaba.Atatürk Allah'ın Türkiye'ye bir lütfudur.

sarperim
18.01.10, 13:41
Zamanında farz edelim Atatürk yoktu,bunu düşünmek bile istemiyorum,şuan ki halimiz kim bilir nice olurdu hatta bizler hayatta olabilirmiydik acaba.Atatürk Allah'ın Türkiye'ye bir lütfudur.

Kesin hayatta olurdun olmasına da ama adın esm mi? olurdu alda mı? olurdu onu bilemem hangi esir ailenin kızı ve hangi kölenin kızı olurdun bu eşssiz vatanda ne fena hallerde olurdun onu bilemem tabi.:dsnm:

smyrna
18.01.10, 13:45
http://img532.imageshack.us/img532/3981/2ykhzef.jpg

Belçikalı Daniel Dumoulin ne kadar güzel söylemiş....:zzpleas:

"Türkiye; Atatürk`ü Allah`a borçlusun, geri kalan her şeyi Atatürk`e..."

:aykis:

Kum Saati
18.01.10, 13:57
Kesin hayatta olurdun olmasına da ama adın esm mi? olurdu alda mı? olurdu onu bilemem hangi esir ailenin kızı ve hangi kölenin kızı olurdun bu eşssiz vatanda ne fena hallerde olurdun onu bilemem tabi.:dsnm:

Atladığımız bişey var Türkler hiç Esaret altında kalmamıştır. Esaret Altında Kalmamak İçin Çağ Başlatan bir Milleti düşünün. Daha öncede parçalanan Türk Devletleri bu görüş sayesinde hemen boylara ayrılarak bir devlet Kurabiliyorlardı. Bu Hep böyleydi Osmanlı'nın Kuruluşunada bakın. Irklarla İlgili bir belgeselde Türkler İçin Kurt Benzetmesi Yapılmıştır ve Kurtları Bir Yere Kapattığında Kendilerini Öldürdüklerini söylemişlerdir. Bugun ki Milliyetcilerin Ablemininde kurt olmasının nedeni O'dur. Atatürk Mükemmel Bir Lider ama Şuda bi gerçek ki Atatürk Olmasaydı da Türkler baş kaldırırdı ve Asla Kabullenmezlerdi.

AkasyA
18.01.10, 14:54
O sevemeyenler de konuşuyorsa, Atatürk'ten dolayı konuşuyorlar. Ama bunu bilemeyecek kadar ahmaklar.

Eger siz bugün konusabiliyorsaniz düsünebiliyorsaniz nefes alip verebiliyorsaniz bunlari herseyden önce sizi yaradana borclusunuz asil bunlari anlamamak buyuk ahmakliktir

Seyyah
18.01.10, 14:56
http://img532.imageshack.us/img532/3981/2ykhzef.jpg

Belçikalı Daniel Dumoulin ne kadar güzel söylemiş....:zzpleas:

"Türkiye; Atatürk`ü Allah`a borçlusun, geri kalan her şeyi Atatürk`e..."

:aykis:

en son bu cümleyle kapamak lazım bu konuyu....

Seyyah
18.01.10, 15:09
Sevgili akasya kişisi senin amacın ne??? ( soru sorduğuma bakma lafın gelişi o. )
Yukarda!!! en yukarda mavi, çakır gözlü, dünyanın önünde saygıyla eğildiği bir ADAMIN resmi var. bu resim şu an içinde bulunduğun forumun çizgisinide belirlemekte. bu çizgiden uzaksın bunu bile bile sen hala ne fesatlıklar peşindesin.
yeter artık daa... bu kafa yapınla burda yapamıyacağını anlamam lazım...

LaLe
18.01.10, 15:25
Seni anlıyorum Akasya, sen Allah korkusu ve normal yaşam arasında sıkışmış kalmışın. Seni ufakken dinle çok korkutmuşlar belli. Nereden belli dersen, hiç alakasız olmayan yerlere bile dinle ilgili bir şeyleri sokuyorsun.

Benim yazımdan yaptığın alıntıda hiç dinden, Allahtan söz edilmişmi? Demek sen Atatürk’ü sevemeyenleri sadece dinci kesim olarak düşünüyormuşun:smiley:

Dinini tüm gereksinimleri ile yerine getirip, Atatürk’ü seven o kadar çok insan var ki, sadece senin gibi çakma dinciler sevmiyor. Sanada çakma diyorum, çünkü bazı yorumlarına bakarak, senin ne kadar çelişki içinde olduğunu görüyorum. Örnek olarak da sana ‘’Seks başağrısına iyi geliyor’’ konusundaki arkadaşlarının yorumlarını söylemek istiyorum, hani senin erkek olmayan ortamlara bile girmeyeceğin.

He birde şu var tabi, o kadar yazılanlardan benim yorumumu alıntı olarak aldığına göre, demek ki kendini o ahmak grubunun içinde görüyorsun.

Dolayısı ilede bizim o ahmaklarla işimiz olmaz.:40:

akdeniz
18.01.10, 15:39
Teşekkürler lale uzun zamandır kafam yorulmuştu. Bu şahsın bizlere ne anlatmak istediğini düşünüyordum. Aynen size katılıyorum. Yüreğinize sağlık.

**EMEL**
18.01.10, 17:12
Oh be nihayet gitmişmi bu hatun :)

Biletini tek gidiş kesen, yolluk hazırlayıp aracına bindirip arkasındanda eskaza su dökmeyen sevgili Laleye sonsuz teşekkürler :pat:

Gizli
02.03.10, 20:48
Hatırlatma oldu, teşekkürler.

TÜRKçe
13.04.10, 08:28
Konu çok güzelmiş..Eyvallah.

Bende bunları yapamadım ki sağolsun Atamız hepsini yapmış.

Keşke yaptıktan sonra da aramızda fazlaca kalabilseymiş.

1920'de 39 yaşında. Türkiye Büyük Millet Meclisini kurdu. Meclis Başkanı seçildi.

38 ve 39 yaşlarında sen ne yaptın?

ATATÜRK 1920'de 40 yaşında.

Konu ile alakasız ama ben buralara taktım :crazy:

saya35
14.04.10, 16:40
10 numara paylaşım için teşşekürler lale...:sm_smile:.....

''Türkiye, Atatürk’ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
Daniel Dumoulin

kartal34
03.07.10, 11:51
Nette dolaşırken bulduğum,bu günlerimizi çok güzel anlatan bu çok anlamlı karikatürü anlayabilenler için paylaşayım..:img-hi:

http://pic1.resimupload.com/r2/resim_315058205.jpg