Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Maksat Muhabbet Olsun > Astroloji | Mitoloji

Astroloji | Mitoloji Burçlar, fallar ve rüya tabirleri


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 21.09.2017, 20:54   #1
Çevrimdışı
Gülümsün
Yönetici

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Yoksa Siz de Kahve Falı Bağımlısı mısınız?

Yoksa Siz de Kahve Falı Bağımlısı mısınız?




Fala inanma, falsız da kalma demişler. Hele ki Türk kahvesi içilen bir ortamdaysanız o fincanlar illa ki ters çevrilir. Peki siz de kahve falı bakmak ister miydiniz? O zaman size kahve falına giriş adına birçok bilgilendirici tüyo: Öncelikle kahvenin telvesine dikkat edilmeli. Fincandaki telve az veya çok olursa şekiller meydana gelemez, telve şekillerin meydana gelmesine yetecek kadar bir miktarda olmalı, yani ne az, ne de çok olmalı.

Kahve fincandan hep aynı yerden içilmeli, fincanda içilen kahvenin telvesi ne sulu, ne de kuru bırakılmalı. Niyet tutulduktan sonra fincan tabağa ters olarak bir kerede çevrilmeli. Fincan, tabak soğuyunca yavaş bir biçimde kaldırılır, önce fincana sonra tabağa bakılmalı ve tabii ki unutulmaması gereken detay; aynı fincana birden fazla fal bakılmamalı.

Fincan ya da tabak falında bakacağınız ilk şey renk olmalı. Renk koyu ise dilediğiniz olamayacak demektir ama bunu fincanın içindeki şekiller değiştirebilir. Renk açık ise dilediğinize kolay kavuşacaksınız, ne açık ne de koyuysa muradınız eninde sonunda olacak demektir. Fal bakıldıktan sonra fincan açık bir biçimde bırakılmalı, kapatılırsa fal bozulmuş sayılır, buna dikkat.





Kahve Fincanına Nasıl Bakılır?
Fincan sapından başlayarak hayali dikey ve yatay bir (ekvator gibi) çizgiyle ikiye yarılıp dört parça şeklinde bakılır. Saatin akrep, yelkovanın dönme yönüne göre fala bakmaya başlanır. Hayali çizginin sağ tarafında kalan şekiller pozitif semboller olarak yorumlanır, sol tarafında kalan şekiller negatif semboller olarak yorumlanır. Hayali ekvator çizgisi üstünde kalan şekiller için olaylar kısa bir zaman sonra gerçekleşecek yorumu yapılmalıdır. Altında kalan şekiller için ise tam tersi.

Kahve Tabağına Nasıl Bakılır?
Kahve tabağının içindeki telve süzülür, tabak dik şekilde tutulur. Tabağı da gözümüzle dört parçaya bölmeliyiz. Şimdi de fincanda gördüğümüz şekilleri veya benzerlerini bu bölümler içinde aramaya sıra geldi. Tabak falında da fincan falındaki gibi önce renge bakarak başlamalıyız.Tabağa konan telvenin şekline bakmalıyız, yalnız tabak falındaki yollar her zaman için aşağıdadır. Bu sebeple, yerçekimine göre uzanan bu yolların aynı fincan falındaki gibi yorumlanmamız gerekir. Tabak falı fincan falındakileri bilgileri onaylamak içindir sadece. Yorumları onaylamıyorsa niyet neticesindeki yorum çok uzun sürecek veya hiç olmayacak demektir.



Fal Yorumunda Dikkat Edilmesi Gerekenler


Kahve falına baktığınız kişi hakkında bilinçaltınızdaki mesajları hatırlamalısınız. Falına baktığınız kişi, fincandaki şekiller arasındaki alakayı derhal kurarak en kısa zamanda benzetme, sonra da yorum yapmalısınız.

Fincandaki şekillerin yorumunu gerek sizi, gerek de falına baktığınız kişiyi aşrı üzmesine yada sevindirmesine izin vermeyin, neticede bunun bir fal olduğunu unutmayın.

Bugüne kadar hep arkadaşlarınız sizin için baktı, artık sıra sizde!





Kaynak
__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.09.2017, 21:08   #2
Çevrimdışı
Gülümsün
Yönetici

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Yoksa Siz de Kahve Falı Bağımlısı mısınız?

Bağımlı mıyım bilmem ama. Birkaç arkadaşım var çok güzel kahve falına bakıyor. Onlarla bir araya geldim mi mutlaka kahve falı baktırıyorum.

Fala inanma falsız da kalma boşa dememişler.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bağımlısı, falı, kahve, mısınız, yoksa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 16:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.