Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Maksat Muhabbet Olsun > Astroloji | Mitoloji

Astroloji | Mitoloji Burçlar, fallar ve rüya tabirleri


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 02.12.2017, 18:13   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Gökyüzü Şifa Dağıtıyor!

Gökyüzü Şifa Dağıtıyor!


Büyük iyicil Jüpiter ile hayalleri ve bilinçaltını sembolize eden Neptün arasında 10 gün sürecek olan destekleyici bir görünüm meydana gelecek. Sezgilerin en güçlü olduğu zamanlardır. Bu dönem sezgileriniz, duyularınız ve rüyalarınız yol gösterici olacaktır. Dikkate almalısınız.





Merhaba Arkadaşlar;

Büyük iyicil Jüpiter ile hayalleri ve bilinçaltını sembolize eden Neptün arasında 10 gün sürecek olan destekleyici bir görünüm meydana gelecek. Sezgilerinizin ve algılamalarınızın oldukça güçlü olduğu bir dönemdir. Çevrenizdekilerin sorunlarına ve sıkıntılarına yönelik empati sahibi olabilirsiniz.

Duygularınızı akılcı ve objektif bir biçimde değerlendirmeniz güç olabilir. Sanatçı yanınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hayal gücünüzün zenginleştiği bir dönemdir. Ancak diğer taraftan da fazla hayal kurup, aşırı fantezilere dalmaktan gerçekleri tüm açıklığı ile görmeniz zorlaşabilir. Kurduğunuz ilişkilerde açık ve net bir tutum takınmakta zorlanabilirsiniz. Yanılsamalar ve kendini aldatmak bu transitin muhtemel niteliklerinden biridir. Strese girerseniz günlük hayatın dertlerinden ve sıkıntılardan kaçmak, uzaklaşmak için alkol veya rahatlatıcı, sakinleştirici tıbbi çareler bulmaya yönelebilirsiniz. Bu dönem gökyüzünde çok büyük bir şifa enerjisi yer alacak.





Bu dönem ruhsal anlamda farkındalığın çok fazla artmasına yardımcı olur. Gözden kaçanlar ruhtan kaçmaz. İnsani değerlerin, etik ve ahlaki değerlerin, insanı insan yapan değerlerin güçleneceğine işaret eder. Sezgilerin en güçlü olduğu zamanlardır. Bu dönem sezgilerimiz, duyularımız, rüyalarımız yol gösterici olacaktır. Gelen işaret ve sembolleri dikkatli okumak gereklidir. Mistik, spiritüel deneyimler yaşamaya daha eğilimli oluruz. Aynı anda arkadaşınızla aynı rüyayı görmek gibi…vb konular olabilir. Ruhsal gücü, bağlantıyı, evrenle olan bağlantıyı güçlendirir, Yaradana daha yakın olmaya işaret eder. Tabii biliyorsunuz ben gamlı baykuş, kötü haberi de iliştirmeden olmaz. Böyle güçlü su vurgusu sis, sel, nem oranını arttırıcı etkide yapar. Denizlerle ilgili gelişmeler, tsunamiler, dev dalgalar sıkıntı da yaratabilir. Boğulma oranlarında da artışlar olabilir. Keza zehirlenmelerde aynı şekilde artış meydana gelebilir.

Gezegenler kolektif gezegenler olduğu için toplumları öncelikle etkileyecektir. Toplum olarak bütünleşme, bir olma, merhamet, yardım temaları çok daha fazla ön planda olabilecektir. Su üçgeni, büyük şifacıdır. İyileştirici, bütünleştirici, ruhsal doygunluğun yaşandığı, içinde mistik konuların barındığı özel bir işarettir. Sezgilerin yanı sıra yaratıcılığı da tetikleyen bu görünüm sanat anlamında çok başarılı eserler ortaya çıkar, çok konuşulur, zirveye çıkar. İyi niyet, sevgi, merhamet, yardımlaşma, bütüne hizmet etme, yaraların sarılması daha ön planda olur. Yaşamınızda ihtiyacınız olan şifa her ne ise evren gani gani hizmet etsin sizlere!

Dinçer GÜNER

__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 02.12.2017, 21:57   #2
Çevrimdışı
Deniz
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Gökyüzü Şifa Dağıtıyor!

Güzel görüntü hayran kaldım...düşünüyorumda bu dünyada yaşamak zor hele nefes almak da zor orada yaşam varsa oraya gitmek..
bilgileriniz için teşekkürler @Canan hanım..
__________________
Bağımsızlıktan yoksun bir ulus,Uygar insanlık karşısında uşak olmaktan kurtulamaz.


MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Deniz'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
dağıtıyor, gökyüzü, şifa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 13:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.