Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Maksat Muhabbet Olsun > Astroloji | Mitoloji

Astroloji | Mitoloji Burçlar, fallar ve rüya tabirleri


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 20.11.2009, 21:53   #1
Çevrimdışı
Duayen
Huysuz ve Tatlı Kadın

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Duayen'den Burç Yorumları - Yay Burcu

Yay Burcu


Yaylar;heyecanlı, yerinde duramayan, çok renkli insanlardır.

Her konuda öğrenme merakları vardır.Özellikle başka kültürler, ülkeler merakları arasındadır.Lisan öğrenme isteği ve yeteneği çoktur, en az üç dil öğrenmeden de bu konuda rahat olamazlar.

Enerjik yapısıyla uzun süre yerinde oturamaz.Hiç birşey yapamazsa ayağa kalkıp olduğu yerde dans eder, yada volta atar.

Sanat yönleri kuvvetlidir.Müzik, dans, tiyatro,yada diğer sanat dalları olsun, bunlardan birine yada bir çoğuna ilgisi ve yeteneği vardır.

Yaylar zekasıyla başkalarının zorlandığı konuları bile kısa sürede kavrar.Emin olduğu durumlarda müdaheleye hazırdır.Başkasının düşünme aşamasında o çözüm üretmiştir bile. Her işin üstesinden kolayca gelebilirler. Dikkatsizce riske atılabilirler, fakat hatalarından dersler çıkarmayı da bilirler.Verilen nasihatleride mutlaka dinlerler..

Samimi yapıları,içtenlikleri iyi yürekleriyle çok fazla arkadaş edinebilirler. Özgürlüğüne aşırı düşkün olan yaylar kısıtlanmaktan ve emir almaktan hoşlanmazlar..Çabuk sinirlenirler, kısa sürede sakinleşirler,asla kin tutmazlar..

Keşfedilmemiş konuları araştırmayı, seyahat etmeyi, farklı yerleri görmeyi, yeni insanlarla tanışmayı, çok severler. Para konusunda çok cömerttirler masada hesaba ilk uzanan insanlardan biridir yaylar.Aynı anda birçok konu ile ilgilenebilirler. Bu da bilmedikleri şeyleri öğrenme merakından kaynaklanır.Çok yoğun oldukları zamanlarda yada ayrılık yaşadıkları süreçlerde dikkatleri dağınıktır..

Yayların aşklarıda farklıdır.Onların içinde aşık olmayı hayal ettikleri bir idolleri vardır,onu sabit tutarlar.Çok aşkları olur ama uzun süreli aşk yaşayanlarına az rastlanır.Cinsel yönden mutlu oldukları partnerlerinden kolay kopamazlar.Dönem dönem bu birlikteliği canlandırırlar.

Birlikte oldukları insanı beraberlikleri süresince çok sever ayrıldıklarında bağlarını koparmaz iyi bir dost olurlar.Sıcacıktır yay insanı, onu kaybetmeyi göze alamıyacağınız için ona boyun eğmeyi tercih edersiniz.

Evhamları yüksektir, özellikle aile söz konusu olunca, iletişimi sağlamdır aynı şehirde yada başka şehirde olsun farketmez.. Sık sık ararlar,aradığı anda size ulaşamıyorsa,açıklamanızın sağlam olması gerekir, aksi takdirde onu sakinleştirmeniz güç olacaktır..

İlgisini çekmeyen konularda sıkılırlar ve sıkıldıklarını belli etmekten kaçınmazlar. Yaylar hareketli olmalarından dolayı daima formdadırlar ve hareketli yapıları gereği kolay kilo almazlar hatta gençlik çağlarında oldukça zayıftırlar.. Açık hava sporlarını çok severler. Kendilerine olan güvenleri ve iyi niyetleri yüzlerine yansır Yayların.

Yaylara saygılar sevgiler
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Duayen'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 21.11.2009, 21:01   #2
Çevrimdışı
Mestra
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Duayenden Burç Yorumu - Yay

bayıldım ne kadar iyiymişim ben böyle kendime hayran oldum duayen sağolasın sen ya moralim düzeldi

iletişimi sağlamdır aynı şehirde yada başka şehirde olsun farketmez.. sık sık ararlar..aradığı anda size ulaşamıyorsa,
açıklamanızın sağlam olması gerekir, aksi takdirde onu sakinleştirmeniz güç olacaktır..


işte şu yukardaki hariç iletişimi hergün hergün konuşmayı pek sevmem haricinde hepsi doğru
__________________
"Düşünmeden okumak köreltir, okumadan düşünmek yanıltır. Düşünmeden öğrenmek faydasız, öğrenmeden düşünmek tehlikelidir."
Konfüçyüs
  Alıntı ile Cevapla
Mestra'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
burcu, burç, duayenden, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 19:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.