Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Maksat Muhabbet Olsun > Astroloji | Mitoloji

Astroloji | Mitoloji Burçlar, fallar ve rüya tabirleri


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 11.11.2011, 21:00   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Burç Kadınlarına Böyle Davranın






Koç Kadınına Nasıl Davranmalı?


Koç burcu liderlik, ihtiras, cesaret, merak ve atılımı sembolize eder. Koçun heyecanlı, ateşli, öncü gücünden etkilenen kadın, Boğa ya da Akrep burcunda doğanlardan farklı olacaktır. Eğer gerçek bir Koç burcu kadınıysanız, saldırganlığa eğiliminiz var demektir. Eşiniz bu eğiliminize karşı sabırlı olup, evinizin uyumlu düzenini korumalıdır.

Kafanız çok iyi çalışıyor ve Tanrı vergisi olarak uygulama yeteneğiniz var. Fakat başarılı olabilmeniz için, işe başlamadan önce birisinin o işi planlaması gerekiyor. Ruhunuz size iyi bir başlangıç yapma olanağı verir. Eşiniz de sizi, iyi bir bitiş yapmaya teşvik etmeli. Cömertsiniz, her kötü şeyden nefret edersiniz. Pratikte elde edilen başarıyı seversiniz. Eleştirme eğiliminiz var ama bazen çok ileri gidiyorsunuz. Bu huyunuzla başa çıkması için, eşinizin çok sabırlı ve güçlü olması gerekiyor. Koç kadını aşık olduğunda çok romantikleşir. Şiddetli ve ani heveslere kapılır. Alışılagelmiş yuva kurma işine pek aldırış etmez. Hiçbir zaman sakin, sessiz ve huzurlu bir hava yaratmaz. Bu özellikler Koçda yoktur.

Eğer eşiniz Aslan ya da Yay burcundansa, içgüdüsüyle sizin Koç yanınızla başedebilir. Başka burçtansa bizim uyarılarımız ve deneylerle size nasıl davranılacağını öğrenmelidir. Çünkü Koç burcu kadını ancak eldivenle tutulabilir.


Boğa Kadınına Nasıl Davranmalı?

Eğer birçok Boğa burcu kadını gibiyseniz, normal olarak sessiz ve rahatsınız. Ama zorlandığınız zaman dikkatli olursunuz. Gözünüz hiçbir şey görmez. Bu yüzden eşiniz sizi zorlamazsa iyi eder. Aşka gelince, siz ve eşiniz bir takım güçlüklerle karşılaşırsınız. Boğa sıcak, müşfik bir burçtur. Venüs sizi etkileyen bir faktör olarak çekiciliğinize büyük katkıda bulunur. Bu konudaki asıl sorununuz eşiniz değildir. Sorun, bir şeyi oluruna bırakma ya da başkalarına güvenip, ihmal etme eğiliminizden kaynaklanıyor. Birine aşık olursanız, aşık olduğunuzu söyleyin; hem de birkaç kez değil her zaman. Doğduğunuzda Güneşin durduğu yere göre size en uygun eşlerin Başak ya da Oğlak burcundan olduklarını söyleyebiliriz. Eğer eşiniz, bu burçlardan birinde doğmuşsa sizinle uyumunu kendisi sağlamalıdır. Eşinizin aklında tutması gereken özellikler vardır. Bazen, sorun inatçılığa varan ısrarlar, uyumsuzluğa kadar uzanan tutuculuk, sonu kavgacılığa dayanan aşırı arzular gibi.

Her tür konfor ve lüksten çok zevk alıyorsunuz. Evliliğinizi, çocuklarınızı ve evle ilgili olan her şeyi seviyorsunuz. Aynı zamanda çok da duygulusunuz. Öyle olmanız da gerekir; çünkü en iyi yanlarınız, duygusal yaşamınızın bir uzantısıdır.
Eşiniz sizin bu duygularınızı karşılamalıdır. Sizi mutlu etmek ve sizden sevgi görmek istiyorsa, başınızın üstüne rahat bir dam, kollarınıza da bir bebek vermelidir.


İkizler Kadınına Nasıl Davranmalı?

İkizler burcu kadınıysanız, sizde kararsız bir insansınız demektir.
Bir kadın olarak, bu sizin hem gücünüz, hem de zayıflığınızdır. Değişiklik sizin için yaşam suyudur. Ama bu suyu özümleyebilmek için azimli olmanız gerekir. Eşinize destek olma arzusuyla, onu terketmek isteği arasında bocalayacaksınız. Eşiniz, onun yanında olduğunuzu görmelidir.
Aşırı kararsızlık, çok gelişmiş zeka ve aşırı duyarlılık bol bol sinir bozukluğu getirir. Sonunda ikizler burcu kadınları sinir hastalığına uğrarlar.

Doğuştan yuva yapıcı biri değilsiniz ama çevrenizde konfor ve güzellik istiyorsunuz. Düş dünyanız için çekici bir dekor oluşturuyorsunuz. Şefkatli olmak size Tanrı vergisi. Bunu kullanın fakat eşiniz bu şefkati yalnızca kendisine göstermenize göz kulak olmalı.

Burcunuzu İkizler temsil eder. Eşiniz akıllıysa, enerjinizi çevrenize saçma eğiliminize çare bulmak için bunu ihtar sayar. Sizi aynı anda iki işi birden yapmaya teşvik etmelidir. Böylece değişiklik tutkunuzu tatmin etmiş olur.
Eğer eşiniz Terazi ya da Kova burcundaysa, size nasıl davranacağını içgüdüsüyle biliyordur.


Yengeç Kadınına Nasıl Davranmalı?

Bu burcun kadınları, her zaman yeni deneylere hazırdırlar. Eşleri eğer zekiyse, onların kafalarını ve zamanlarını hep dolu tutarlar.
Eğer gerçek bir Yengeç burcu kadınıysanız, geziye, maceraya, romantik ilişkilere ve titizliğe bayılırsınız. Aynı zamanda eski geleneklere, alışkanlıklara da bağlısınız. Aşina olduğunuz çevreden kopmak, ailenizi özellikle çocuklarınızı terketmek sizin için çok güçtür. Eşiniz yuvayı bir tapınak yapmalıdır. İyi şeyler yeme tutkunuz sizi diyet, kimya ve evbilgisi konularına yaklaştıracaktır. Eve olan sevginiz, sizin iyi bir yuva kurucu olmanızı sağlayacak, çocuk sevginiz de, çocukların refahıyla ilgili tüm girişimlerde sizi başarılı kılacaktır. Eşiniz, bu eğilimlerinizin gelişmesinde size cesaret verirse hata yapmamış olur.

Yengeç burcu, anneliğin simgesidir. Bu burçta doğan kadınlar çocuk isterler, fakat bazen evliliğe önem vermezler. Soylu duygunuzu tatmin edeceğiniz bir eşe ihtiyacınız vardır. Eşiniz, yetişkin erkeklerin de anneye gereksinim duyduklarını, hatta bundan hoşlandıklarını anımsamanıza yardımcı olmalıdır. Size en uygun eşler, Akrep ve Balık burcunda doğmuş erkeklerdir.


Aslan Kadınına Nasıl Davranmalı?

Gökyüzünün soylu burcunda doğmuşsunuz. Soylu kan taşıyanlar gibi siz de hükmetmeyi Tanrısal hakkınız sayıyorsunuz. Eşiniz akıllıysa bu durumunuzu uysallıkla karşılayıp, bu özelliğinizi herkesin iyiliğine kullanmanızı sağlamaya çalışmalıdır.

Görevi çok zor olmaz, çünkü gerçek bir Aslan burcu kadını olarak yüce ruhlusunuz. Doğuştan soylu olanların sağduyusuna sahipsiniz. Bazen müsriflik derecesinde cömertsiniz. Çalışmaktan yoruluyorsunuz ama erkek işinden hoşlanıyorsunuz. Monoton işlere sabrınız yoktur. Ender bulunan yöneticilik yanınız var. Herhangi bir grupta ya da toplumda lider olabilirsiniz. Eşiniz, girişimlerinizi sadece ev çevresinde sınırlandırmanızı bekleyemez.

Fakat asıl krallığınız aşktır. Sevdiklerinize en yüce bağlılığı gösterebilirsiniz. Sevdinizse taparcasına seversiniz. Karşınızdaki, sevginize bu derecede yanıt vermezse kırılabilirsiniz. Öte yandan sevginizin cömertliği, sıcak ve müşfik doğanızın beklediği karşılığını uyandırabilir. Eşiniz aynı zamanda aşığınız da olmalıdır.

Size en uygun yaşam arkadaşı Yay ya da Koç burcunda doğanlardır.
Eşinizin uyarıda bulunmaksızın, aşkta kendinizi sonuna dek verirsiniz, ama çok kolay incinirsiniz. Kalbinizle birlikte gururunuz da aralanır. Sevilmek ve başkalarının sizin sevildiğinizi görmelerini çok seviyorsunuz. Her şeyinizi verirsiniz, çok şey beklersiniz, eşinizin işi iş!..


Başak Kadınına Nasıl Davranmalı?

Burcunuzu yöneten gezegen Merkürdür. Merkürde zekayı yönettiğine göre, eşiniz zekanızın gelişmesi için yıldızların size verdiği olanakları değerlendirmenize yardımcı olmalıdır.

Bir çok Başak burcu kadını gibi, gözünüz ayrıntıları iyi seçer. Problem çalışmayı, makineyle ya da kendi yönteminizle problem çözmeyi seversiniz. Sistemleri ve kavramları çok iyi kullanırsınız. Bu merakınız çok ileri götürmenize eşiniz engel olmalıdır, yoksa sizin yaşamınız da, onunki de karmakarışık olacak.

Birçok zekalar, sizinki gibi hünerli değildir. Eşiniz fikirleriniz hakkında konuşmanıza engel olmalıdır. Fikirleriniz başkalarından çok, sizin için önemlidir. Erkekler sürekli kendilerinden sözeden kadınlardan hoşlanmazlar. Eşinizinde bu huyunuza direnmesi gerekir.

Burcunuzun en önemli kusurları şunlardır: Çok eleştirici, başkalarına sık sık duyduğunuz takdir duygunuzu anlatmanız, çok kızmanızın sonucu çok geç affetmeniz, herşeyi kendinize saklama eğiliminiz.

Sizin iyi yanlarınızı belki de en çok Oğlak ve Boğa burcunda doğan erkekler çıkarabilir. Eşiniz hangi burçtan olursa olsun, dışdünyaya daha insancıl davranmanız için size yol göstermelidir. Bu evlilik yaşamında daha mutlu olmanızı ve her iki cins tarafından daha çok sevilmenizi sağlayacaktır.

Herşeyden önce eşiniz, kendisinin iyi yanlarını anımsayıp, kötülerini unutmanız ve daha az eleştirmeniz için ısrar etmelidir.


Terazi Kadını Nasıl Davranmalı?

Terazi burcu kadınları en ilginç tavırlara sahiptirler. Aşk, yaşamınızın önemli bir bölümünü oluşturur. Erkek mizacını en iyi anlayan sizlersiniz.

Ama siz yarattığınız erkek imajına tapıyorsunuz. Bu sizi düş kırıklığına uğratabilir, çünkü sizin hayal ettiğiniz erkek sayısı oldukça az.

Eşiniz, bu düş kırıklıklarının yaşamınıza gölge düşürmesine engel olmalıdır. Sevdiğiniz insana oldukça fazla kişisel özgürlük bağışlamaya hazırsınız ama o size aynı bağışlamazsa şaşırmayın. Yinede eşiniz zeki ise, bu konudaki erkeklere özgü önyargılarını yenecektir.

En uygun yaşam arkadaşlarınız, Kova ve İkizler burcunda doğanlardır. Eşiniz bilmelidir ki Terazi burcu olarak, güzellik, uyum, düzen ve adalete tutkunuz vardır. Bu burcun simgesi olan Terazi, sizin doğanızda da ölçülük olarak görülür. En ince duyarlılığa sahipsiniz. Kabalıktan kaçarsınız ve mükemmelliğe yaklaşırsınız.

Eşiniz sanatla uğraşmanıza, ya da sanat eserleriyle yaşamanızı güzelleştirmenize yardım etmelidir. En büyük mutluluğu sanatçı insanlarla birlikte olunca bulacaksınız. Kısacası, hem sizin hem de onun yaşamına güzellik ve uyum getirecek kişileri ve eşyaları, sizin çevrenizde toplamak için her çabayı göstermelidir.


Akrep Kadınına Nasıl Davranmalı?

Akrep burcunun iki sembolü vardır. Akrep ve Kartal. Böyle olması da uygundur. Çünkü bu burcun kadını yüksek ve alçak olmak üzere iki tiptir. Bu iki tipin arasındaki fark, yüksekte uçan Kartal ile yerde sürünen Akrep arasındaki gibidir. Eşiniz hangi tiple evlendiğini bilmelidir. Sizin büyük olanaklar ve büyük tehlikelerle yüzyüze olduğunuzu görmelidir. Burcunuzun size verdiği olağanüstü yeteneklerinizi doğru kullanmanıza, fırsatları değerlendirip, tehlikeleri savuşturmanıza yardım etmelidir. Atılgan doğanızın size saygısızlık ve taşkınlık yaptırmasına engel olmalıdır. Size en uygun eş, Balık ve Yengeç burcunda doğanlar arasındadır. Tek erkek felsefesine sahip olmanız eşinizin sorununu hafifletiyor. Sevdiğiniz kişilere çok derin duygular besliyorsunuz ama başkalarına karşı çok soğuk ve kayıtsız görünüyorsunuz. Eşiniz sizden daha aşağı düzeydeki insanlara kapılmanızı önlemeye çalışmalıdır. Böyle yapmazsa, kendinizi tuhaf ve yıpratıcı aşk serüvenlerine karışmış bulursunuz.

Çok çekicisiniz ve erkekler üstünde fiziksel etkiniz var. Hayranlarınızın şehvetini körüklüyor, daha yüce duyguların gelişmesine engel oluyorsunuz. Çekiciliğinizi daha yuce bir düzeyde çalıştırarak, bu durumu ortadan kaldırmak sizin görevinizdir. Eşinizin görevi ise, size karşı olan duygularını bu yüce düzeyde tutmaktır


Yay Kadınına Nasıl Davranmalı?

Gerçek bir Yay burcu kadını iseniz, kendi çevrenizde popüler, kitle içinde de başarılısınız. Her ikisinde de elde etmeniz için tüm yapmanız gereken şey, çevrenizdekileri ürküten kaba davranışlarınıza ve gereksiz konuşmanıza gem vurmaktır.

Duyarlı, sinirli ve heyecanlı olmaya eyiliminiz var. Duygularınız kolay iciniyor, duyarlılığınız bazen kendinize dokunuyor. Yaptığınız bir işi bitirmeden bırakıyorsunuz. Eşiniz akıllıysa, size sabırlı ve azimli olmayı öğretmelidir. Düş gücünüzü teşvik edecek, aynı zamanda gerçekleri de unutturmayacaktır.

Zaman zaman içinize bir şeyler doğduğunu kabullenecektir. Buna ister kadınlık içgüdüsü ister telapati deyin. Bu sizin mutlulıuğunuzda önemli bir rol oynayacaktır. Bu özelliğinize güvenmeniz için, sizi teşvik etmelidir, ama bunların ardından sürüklenmemek koşuluyla.

Eşiniz Aslan ya da Koç burcu doğumluysa, kabalığa olan eğiliminize aldırış etmeyecek kadar size uygun olacaktır. Ne olursa olsun, sizin romantik değil, hafif esintili bir aşık olduğunuzu anımsamalıdır. Erkekler sizin için dost, kafadar ve arkadaştır. Aile çemberinin dışında bir çok dostluklar kurmak istiyorsunuz. Kişisel özgürlük en büyük arzunuzdur. Çok duygulu ya da çok kıskanç bir eşle evli olsaydınız, bu sizin için sorun olurdu.


Oğlak Kadınına Nasıl Davranmalı?

Güçlü, evcil içgüdüleriniz var. Her tür aile toplantılarına ve yıldönümlerine bayılıyorsunuz. Evliliğe çok önem veriyorsunuz ama evliliğinizde başarılı olmak için, eşinizle birlikte evliliğinize anlam vermeye çalışacaksınız. Her ikinizde sevgi duygularınızı ruhunuzda saklamaya çalışmalısınız. Size en uygun yaşam arkadaşı Başak ve Boğa burcu erkekleri arasından çıkabilir.

Eğer gerçek bir Oğlak burcu kadınıysanız, doğuştan çalışkansınız. Tükenmez, enerjiniz, doymak bilmeyen hırslarınız vardır. Güçlü olmak istersiniz, bilgiyi ve zenginliği size kazandırdıkları güçle değerlendirirsiniz. Üst düzeyde arkadaşlar edinirsiniz. Dünyanın zevklerinden payınıza düşeni alırsınız. Çevreniz akıllılarla çevrilmiş ama siz onlardan üstünsünüz. Eşiniz büyük bir güçle uğraştığınızı bilmeli.

Yine de kendinden emin bir tavrınızın altında başarılarınızı gölgeleyen, mutluluğunuzu zedeleyen bir kötülük hissedersiniz. Bu sizi pintiliğe varacak derecede tamahkar yapabilir. Kocanız hem cesaret, hem de cömertlik açısından size örnek olmalıdır.

Aşkta karşı tarafın durumuna hiç dikkat etmeyen bencil biri olmanız tehlikesi de vardır. Bütün duygularınız sağlıklı türden ama, romantik aşkın yüceliğine vermeniz gereken önemi vermiyorsunuz. Eşiniz, doğanızın daha iyi ve yumuşak yönlerini geliştirmenize yardımcı olmalıdır.

Sevgi ve gurur yoksunluğuna karşı korunmanıza, yaşamı onun sizi aldığından daha fazla ciddiye almanıza yardımcı olmalıdır.


Kova Kadınına Nasıl Davranmalı?

Gökyüzünün en iyi burçlarından birinde doğduğunuz için eşiniz şanslıdır. Doğuştan insancıl bir doğanız var, sizin için en büyük mutluluk, başkalarına iyilik yapmaktır. Dünyayı bir bütün olarak görürsünüz. Kişisel isteklerin ve bencil amaçların üstüne çıkarsınız. Soylu bir eş ve başarılı bir anne olmak sizin içinizde var.

Öğretmen, yazar, hemşire olarak başarı kazanırsınız. Astronomi ve astrolojiye de ilgi duyabilirsiniz. Kehanet sayılabilecek sezgileriniz var. Daha doğrusu bunları kehanet kabul edenler var. Eşiniz hiç bir zaman sadece eşiniz olduğunu unutmamalıdır. Oysa siz, tüm dünyaya aitsiniz. Eşiniz tembellik ya da değişkenliğinizden yakınamaz. Hem çok, hem de sonuna dek çalışıyorsunuz. Tüm başarılarınızı böyle elde ediyorsunuz. Bu bir gecelik bir şey değil. Yavaş yavaş elde edilen fakat uzun süren bir başarıdır.

Her erkeğ dengisiniz ve bunu biliyorsunuz. Eşinizde bu gerçeği kavramış olabilir. Aşk maceralarında sadık ve özverilisiniz, fakat bunu gösteremiyorsunuz. Genel olarak dünya ile o kadar ilgilisiniz ki, sevdiğiniz adamı ihmal ediyorsunuz sanılabilir. Sizi bu görünümden kurtarmak için eşinizin yardımcı olması gereklidir ve olacaktır da. Erkekler sevdikleri kadının gönlünden va kafasında ilk sıray almak isterler. İkizler ve Terazi burcunda doğan erkekler, Kova burcunda doğ kadınlarla iyi geçinirler, ama hangi burçtan olursa olsun tüm erkekler, eğer sizi gerçekten seviyorlarsa, bencillikten uzak ve karşılık beklemeden verebiliyorlarsa, sizinle mutlu olacaklardır. Herşeyden önce bir insansever olduğunuzu ve sizin i evrenin tümünün içindeki bu kişilerden daha önemli olduğunu unutmazsa, sizinle mutlu olabilir.


Balık Kadınına Nasıl Davranmalı?

Balık burcu kadını olduğunuz için, duyarlı, sempatik, önsezili ve uyumlusunuz. Çok iyi bir arkadaş, rahatlatıcı, sevecen, hoşnut edici bir eşsiniz. Yüksek idealleriniz, yüce duygularınız var. Doğduğunuz andaki güneşin durumundan size en uyumlu eşler, Yengeç ve Akrep burcunda doğanlar arasındadır. Ama eşiniz hangi burçta doğarsa doğsun, ilk görev olarak sizin kendinize olan güveninizi sağlamlaştırmalı, başladığınız her işi yapabileceğinize sizi inandırmalıdır. Sizi bir takım işlere girmeye teşvik etmelidir.

Sanat ve estetikle ilgili konulara ilgi duymalısınız. Bir o yöne, bir bu yöne gitme eğiliminiz için eşiniz ne kendini, ne de sizi suçlamasın. Bu sizin burcunuzun özelliğidir. Eşiniz, yalnızca bir yönde hareket etme kararı vermenize yardımcı olabilir. Hatalara karşı hoşgörülüsünüz. Doğa, sanat ve güzelliklerin hayranısınız. Etkilenebiliyorsunuz ve sezgileriniz güçlü, ama mantıklı ve tutarlı olamıyorsunuz.

Bazen inatçı ve ısrarlı oluyorsunuz. Ama bencil olmama özelliğiniz bu kötü eğilimlerinizi düzeltebilir ve sizi çok çekici bir kadın yapabilir. Başkalarıyla olan çalışmalarınız hep şefkatinizden geliyor, çünkü siz gösterdiğ şefkati bekliyorsunuz. Sevdiğiniz kişinin karşılık vermemesiyle, gösterdiğiniz sevgi ve yakınlık bozguna uğrayabilir.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
10 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 11.11.2011, 21:42   #2
Çevrimdışı
Gizli
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burç Kadınlarına Böyle Davranın

Bana uygun terazi ve kova var anlaşılan. Bu konunun erkekler için olanı var mı yahu, merak ettim.
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Gizli'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.11.2011, 01:42   #3
Çevrimdışı
Efruz
Dost Nâzım

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burç Kadınlarına Böyle Davranın

Alıntı:
Aşırı kararsızlık, çok gelişmiş zeka ve aşırı duyarlılık bol bol sinir bozukluğu getirir. Sonunda ikizler burcu kadınları sinir hastalığına uğrarlar.
Bak işte arkadaş ya aynı ben
__________________



Sakın sen kuş vurma yavrum,
En engin bir kardeşlikte uçar kuşlar gökyüzünde.
Tüfekle oynama yavrum,
Şakacığı bile çirkin bir canlıyı öldürmenin.

  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Efruz'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.11.2011, 10:56   #4
Çevrimdışı
California
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burç Kadınlarına Böyle Davranın

Beni anlatıyor sankim.

Kova Kadınına Nasıl Davranmalı?

Gökyüzünün en iyi burçlarından birinde doğduğunuz için eşiniz şanslıdır. Doğuştan insancıl bir doğanız var, sizin için en büyük mutluluk, başkalarına iyilik yapmaktır. Dünyayı bir bütün olarak görürsünüz. Kişisel isteklerin ve bencil amaçların üstüne çıkarsınız. Soylu bir eş ve başarılı bir anne olmak sizin içinizde var.

Öğretmen, yazar, hemşire olarak başarı kazanırsınız. Astronomi ve astrolojiye de ilgi duyabilirsiniz. Kehanet sayılabilecek sezgileriniz var. Daha doğrusu bunları kehanet kabul edenler var. Eşiniz hiç bir zaman sadece eşiniz olduğunu unutmamalıdır. Oysa siz, tüm dünyaya aitsiniz. Eşiniz tembellik ya da değişkenliğinizden yakınamaz. Hem çok, hem de sonuna dek çalışıyorsunuz. Tüm başarılarınızı böyle elde ediyorsunuz. Bu bir gecelik bir şey değil. Yavaş yavaş elde edilen fakat uzun süren bir başarıdır.

Her erkeğ dengisiniz ve bunu biliyorsunuz. Eşinizde bu gerçeği kavramış olabilir. Aşk maceralarında sadık ve özverilisiniz, fakat bunu gösteremiyorsunuz. Genel olarak dünya ile o kadar ilgilisiniz ki, sevdiğiniz adamı ihmal ediyorsunuz sanılabilir. Sizi bu görünümden kurtarmak için eşinizin yardımcı olması gereklidir ve olacaktır da. Erkekler sevdikleri kadının gönlünden va kafasında ilk sıray almak isterler. İkizler ve Terazi burcunda doğan erkekler, Kova burcunda doğ kadınlarla iyi geçinirler, ama hangi burçtan olursa olsun tüm erkekler, eğer sizi gerçekten seviyorlarsa, bencillikten uzak ve karşılık beklemeden verebiliyorlarsa, sizinle mutlu olacaklardır. Herşeyden önce bir insansever olduğunuzu ve sizin i evrenin tümünün içindeki bu kişilerden daha önemli olduğunu unutmazsa, sizinle mutlu olabilir.
__________________
bir imzam youg..
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz California'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.11.2011, 13:47   #5
Çevrimdışı
experella
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burç Kadınlarına Böyle Davranın

Boğa kadını aynen beni tarif etmiş Teşekkürler Canan
__________________
Durma sende sal sensizliğini üstüme
Alıştım hiç işlenmemiş suçlar üstlenmeye...!



  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz experella'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.11.2011, 22:23   #6
Çevrimdışı
Seval
- Yalnızların Kraliçesi -

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burç Kadınlarına Böyle Davranın

Çok çekicisiniz ve erkekler üstünde fiziksel etkiniz var. Hayranlarınızın şehvetini körüklüyor, daha yüce duyguların gelişmesine engel oluyorsunuz. Çekiciliğinizi daha yuce bir düzeyde çalıştırarak, bu durumu ortadan kaldırmak sizin görevinizdir. Eşinizin görevi ise, size karşı olan duygularını bu yüce düzeyde tutmaktır.

Doğruluk payın olabilir Astrolog
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Seval'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 28.02.2014, 22:15   #7
Çevrimdışı
Redwine
"Her Şey Güzel Oldu"

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burç Kadınlarına Böyle Davranın

Aslan Kadınına Nasıl Davranmalı?

Gökyüzünün soylu burcunda doğmuşsunuz. Soylu kan taşıyanlar gibi siz de hükmetmeyi Tanrısal hakkınız sayıyorsunuz. Eşiniz akıllıysa bu durumunuzu uysallıkla karşılayıp, bu özelliğinizi herkesin iyiliğine kullanmanızı sağlamaya çalışmalıdır.

Görevi çok zor olmaz, çünkü gerçek bir Aslan burcu kadını olarak yüce ruhlusunuz. Doğuştan soylu olanların sağduyusuna sahipsiniz. Bazen müsriflik derecesinde cömertsiniz. Çalışmaktan yoruluyorsunuz ama erkek işinden hoşlanıyorsunuz. Monoton işlere sabrınız yoktur. Ender bulunan yöneticilik yanınız var. Herhangi bir grupta ya da toplumda lider olabilirsiniz. Eşiniz, girişimlerinizi sadece ev çevresinde sınırlandırmanızı bekleyemez.

Fakat asıl krallığınız aşktır. Sevdiklerinize en yüce bağlılığı gösterebilirsiniz. Sevdinizse taparcasına seversiniz. Karşınızdaki, sevginize bu derecede yanıt vermezse kırılabilirsiniz. Öte yandan sevginizin cömertliği, sıcak ve müşfik doğanızın beklediği karşılığını uyandırabilir. Eşiniz aynı zamanda aşığınız da olmalıdır.

Size en uygun yaşam arkadaşı Yay ya da Koç burcunda doğanlardır.
Eşinizin uyarıda bulunmaksızın, aşkta kendinizi sonuna dek verirsiniz, ama çok kolay incinirsiniz. Kalbinizle birlikte gururunuz da aralanır. Sevilmek ve başkalarının sizin sevildiğinizi görmelerini çok seviyorsunuz. Her şeyinizi verirsiniz, çok şey beklersiniz, eşinizin işi iş!..



__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 28.02.2014, 22:26   #8
Çevrimdışı
Gülce
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burç Kadınlarına Böyle Davranın

Benim burcum doğru değil. Tutmadı bu sefer.

Elime aldığım işi bitirmeden asla bırakmam. Çok sabırlıyım çokkk.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Gülce'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 28.02.2014, 22:36   #9
Çevrimdışı
Çağla
KirLiBeYaZkeDi ... =)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burç Kadınlarına Böyle Davranın

Yükselenindendir Gülce 'cigim

Koç-boğa karışımı bir insanım
Allah eşime sabır versin ne diyeyim
__________________


"İnsanlar arkanızdan
konuşuyorsa


Onlardan öndesiniz
demektir."


  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Çağla'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 28.02.2014, 22:38   #10
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burç Kadınlarına Böyle Davranın

Redwineciğim, ne güzel şeyler yazmışım senin hakkında

Sen de ''ben buyum'' dercesine gözümüze gözümüze sokmuşsun özelliklerini
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
böyle, davranın, kadınlarına


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.