Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Maksat Muhabbet Olsun > Astroloji | Mitoloji

Astroloji | Mitoloji Burçlar, fallar ve rüya tabirleri


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 25.05.2012, 14:11   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Burcunuz Bugün Ne Söylüyor



25 Mayıs 2012 günlük burç yorumları




KOÇ burcu 25 Mayıs 2012 yorumu


Bugün, iletişime dayalı işlerinizde gerçekleri kolay göz ardı etmeye müsait olabilirsiniz, kafanız da dağınık. Ticari anlaşmalarınızı bu birkaç gün boyunca yapmamaya çalışın. Aile konularında kendinizi yetersiz hissetmeniz mümkün.

BOĞA burcu 25 Mayıs 2012 yorumu


Sosyal çevreniz ve arkadaş ortamlarınızda hayata gerçekçi gözlerle bakamayabilirsiniz. Şartlar pek belirgin olmayacak bu da ilişkilerinizde ve işlerinizde bazı aldanmaları beraberinde getirebilir. Yakın çevrenize karşı hassas olabilirsiniz.

İKİZLER burcu 25 Mayıs 2012 yorumu


Bugün detayları atlamaya ve görmezden gelmeye müsaitsiniz. İş ve kariyer alanlarınızda aldatıcı etkilerden uzak durmalı, kafanızda bazı şeyler netleşene kadar harekete geçmemelisiniz. Maddi konularda kendinizi suçlamaya müsaitsiniz.

YENGEÇ burcu 25 Mayıs 2012 yorumu


Seyahate dayalı işlerinizde gözlerinizi açık tutun. Düşünceleriniz bulanık olduğundan yanlış hükümler verebilirsiniz. Önemli görüşmelerinizi bugün yapmayın. Aile hayatınızdan uzak durarak sadece kendinize yoğunlaşabilirsiniz.

ASLAN burcu 25 Mayıs 2012 yorumu

Arkadaş ortamlarınızda veya sosyal çevrenizde para konuşmalarına dikkat edin. Koşullarınız net olmadığından bazı ayrıntıları atlamanız mümkün gözüküyor. Yakın çevre sorumluluklarınız bugünlerde üzerinize binebilir.

BAŞAK burcu 25 Mayıs 2012 yorumu


Bugün işle ilgili ortaklaşa hareket etmeniz gereken konular varsa şartlarınızı iyi belirlemeye çalışın. Ayrıntı ve detayları atlamaya ve dalgınlıkla hareket etmeye müsait olabilirsiniz. İmza atmamaya ve yeni kararlar almamaya çalışın lütfen.

TERAZİ burcu 25 Mayıs 2012 yorumu

Seyahate, eğitime ve ticarete dayalı iş ortamlarınızda bazı ayrıntıları gözden kaçırmaya eğilimli olabilirsiniz. O yüzden önemli kararlardan kaçının ve şartların net olduğunu gözden geçirin. İş alanlarınızda sorumluluklarınız sizi daraltabilir.

AKREP burcu 25 Mayıs 2012 yorumu

Özel hayatınızda ve ortaklı para alanlarınızda yanlış karar almaya ve yargıda bulunmaya müsait olabilirsiniz. Aşk hayatınızda duyacaklarınız kafanızı daha da karıştırabilir. Her şeyi algılamak istediğiniz gibi göreceksiniz.

YAY burcu 25 Mayıs 2012 yorumu


Bugün, iş hayatınızda, özel ilişkilerinizde ve ailevi konularda kafanız karışık olabilir. Net olmayan koşullar size yanlış karar aldırmasın. Ev alım satım, kiralama ve yer değiştirmede dikkatli olun. Duygularınızı çevrenizden saklıyorsunuz.

OĞLAK burcu 25 Mayıs 2012 yorumu

İletişime dayalı işlerinizde yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlarla, iş yaptığınız insanlarla zorluklar yaşayabilirsiniz. Şartlarınızın netliğinden emin olun. Toplum içinde özel ilişkileriniz sizi zorlayabilir.

KOVA burcu 25 Mayıs 2012 yorumu


Aşk ve eğlence hayatınıza dayalı para konularında karar verirken dikkatli olmalısınız. Çocuklarınıza yönelik konularda harcamalarınız yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Borsada yatırım yapanlar, riskli adımlardan uzak durmalılar.

BALIK burcu 25 Mayıs 2012 yorumu

Yakın çevrenizle olan iletişiminizde ve aile hayatınızda yanlış yönlendirilmelere açık olacaksınız. Satış, emlak alım satım gibi işleriniz varsa ayrıntıları atlamamaya özen gösterin. Aşk hayatınızda duygularınızı dile getiremeyebilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bugün, burcunuz, söylüyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.