Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Maksat Muhabbet Olsun > Astroloji | Mitoloji

Astroloji | Mitoloji Burçlar, fallar ve rüya tabirleri


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 06.04.2013, 17:30   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Burçlara Göre Erkekler


Koç Burcu Erkeği






Koç burcu erkeği daha uzaktan gördüğünüz anda tanıyabilirsiniz. Yaydığı elektrik öylesine güçlüdür ki, patlamak üzere olan bir volkanın uyandırdığı duyguyu uyandırabilir. Heyecan, macera ve yoğun duygularla dolu bir romantizmin hepsini birden istiyorsanız, Koç burcu erkeği tam size göre demektir. Yok, şayet sakin, dingin ve güven uyandıran huzurlu bir aşk istiyorsanız ve karşınıza da bir Koç çıktıysa, topuklarınızın üzerinde tereddüt etmeden 180 derecelik bir dönüş yapın ve arkanıza bile bakmadan uzaklaşın. Hem de vakit kaybetmeden. Sizin tam arzuladığınız gibi güvenli bir aşık olacaktır, ama enerjisiyle başa çıkabileceğinizi hiç sanmıyorum. Zaten kendisi de kendiyle zaman zaman başa çıkamaz. Kaldı ki, sizden böyle bir şey beklemek, olmayacak bir şey. Ama şayet bir Koça aşıksanız onun enerjisiyle başetmek zorundasınız. O ağır kanlı, heyecansız, sakin bir kadına sabır gösteremez. Hoş gerçi, hiçbir şeye sabrı yoktur. Hatta kendine bile. Ve aşık olsa bile, size de sabır gösteremeyecektir. Şayet sabır göstermek zorunda kalacak olursa, ki başlangıçta size ayak uydurmak için elinden geleni yapacaktır. Hatta belki de yanıltacak kadar sakin ve telaşsız davranacaktır. Ve tabii bu sadece sizin yanılgınızdır. Çok çeşitli ve de birbiriyle alakasız ne kadar çok şeyle ilgilendiğini anladığınız zaman yanıldığınızı da farkedeceksiniz.

Ateş parçası

Üstelik bunun için fazla zamana da ihtiyacınız olmayacak. Ve kısa bir süre içinde bir ateş parçasıyla birlikte olduğunuzu anlayacaksınız. Bu yerinde duramayan, cesur, atak ve coşkulu erkeğin ilgisini sürekli olarak aynı derecede tutmak için büyük bir enerji harcamanız gerekebilir. Zira daha önce de belirttiğim gibi Koçlar ağır kanlı ve mız mız kadınlara katlanamazlar. İlgileri aniden sönebilir. Aniden olmasa bile zaman içinde (kısa bir sürede) aşkı azalacak ve sonunda da kaybolacaktır. Koç erkeği flört etmekten hoşlanır. Ancak, gerçek bir aşka rastlayana kadar? Ve gerçekten aşık olduğu zaman onun kadar sadık zoydakta başka bir burcun erkeğine rastlayamazsınız.

Koçun idealist tarafı aşık olduğu kadını aldatmasına izin vermeyecektir. Tabii aynı zamanda içinden yükselen duygular da onu durduracaktır. Çünkü, dürüsttür ve hayalindeki aşkı bulduğuna inanmaktadır. Hayalindeki aşkta ise, ne kaçamaklar vardır, ne de seks düşkünlüğü. Tabii bu hali sadece şimdiki zaman için geçerlidir. Yarın ne olacağını ise kendisi bile bilemez. Şayet aşkını canlı tutmayı başaramazsanız, o da hayalindeki aşkı bulmaya gidebilir. Zaten bu da onun suçu değildir. Hayallerinin kadını olmadığını ona bildirdiyseniz, o ne yapsın? O karşısında daima bakımlı, hoş görünümlü, oturup kalkmasından sözlerine kadar dikkat eden, zarif bir kadına aşık olabilir. Ve tabii bütün bunlarla birlikte sadece ve sadece kendisiyle ilgilenen. Mesela onun yanında arkadaşlarınızla dedikodu etmemelisiniz. Ya da annenizden yemek tarifini o yokken almalısınız. Saçlarınızda bigudiler, yüzünüzde güzellik maskesiyle dolaşmamalı, özel bakımınızı ona görünmeden yapmalısınız. Onun ideal aşkı, daima hoş görünümlü, romantik duygularını canlı tutmayı başaran bir kadındır.

Çok romantikler


Şayet romantizmi ihmal edecek olursanız, önce büyük bir düş kırıklığına uğrayacak, sonra da öfkelenecektir, daha sonra da ideal aşkını aramaya gidecektir. Çünkü Koç erkeği idealist olduğu kadar egoisttir de? Pervasızca balıklama daldığı aşkın içinden aynı pervasızlıkla çıkacaktır. Yoksa, hatalarını düşünmeye başlar. Ve sakın böyle bir şey yapacağını beklemeyin. Hatalarını kabul etmek yerine ölmeyi tercih edebilir. Ya da içindeki aşkı öldürmeyi? Aşkının parçalanmaya başladığını anladığı zaman bunu kurtarmak için elinden geleni yapacağını da bilmelisiniz. Fakat, bütün uğraşlarına rağmen toparlayamıyorsa, daha fazla uğraşmayacaktır. Koç erkeği eşinin hem son derece çekici bir kadın, hem de her türlü işin üstesinden gelebilecek kadar cesur ve güçlü olmasını ister. Kendine eşit olduğuna inandığı bir kadına aşkı bitmeyecektir. Tabii bu arada kendi eşiti olmakla birlikte bir adım arkasından da gelmenizi bekleyecektir.

Hem son derece bağımsız, kendi fikirleri olan ve bunları uygulayan bir kadın olmalısınız, hem de onun hoşlandığı her şeyden hoşlanmalısınız. Tabii bu arada o sizin hoşlandığınız her şeyden hoşlanmak zorunda değildir. Sanırım durumu kavrıyorsunuz. Fakat, onu seçen de sizsiniz. Zaten böyle olmasını istememiş miydiniz? Şayet gerçek bir kadınsanız bütün bunlar size zor gelmeyecektir. İşte o zaman müthiş bir aşk hikayesinin baş kahramanısınız, demektir.

Koç erkeği ile evlenecek olursanız, evin tek hakiminin o olacağını şimdiden kabullenseniz iyi olur. Tabii bu arada para işlerini de onun idare edeceğini hesaba katmalısınız.

Bütün bunlarla birlikte parasının hesabını da bilmeyeceğini unutmamalısınız. Hatta yapacağı harcamalar yüzünden ayın sonunu çok zor getirebileceğinizi? Ama merak etmeyin sizi hiçbir koşulda aç bırakmayacaktır. Belki pek çok kazanacak, fakat geldiği gibi de gidecektir. Ancak, size karşı da cimri olmayacaktır. Zaten bir Koç bencil olabilir, ama kimse onun için cimri diyemez. Yani yapacağı harcamaların büyük bir bölümünü kendisi için yapacaktır ve kalan parayı da sizin için harcamaktan çekinmeyecektir. Tabii siz bu kadar büyük endişeler duyup söylenmeye başlayabilirsiniz. Bunu sakın yapmayın. Tabii Koç eşinizin gitmesini istemiyorsanız. Bir Koç Erkeği etrafta kimse olmadığı zaman sadece sizinle başbaşayken bile dırdır edilmesinden hoşlanmaz.
*****


Boğa Burcu Erkeği




Boğa burcunun erkekleri biraz ağır kanlı olurlar. Harekete geçme konusunda acele etmezler. Bunun sebebi temkinli ve dikkatli olmalarıdır.

Boğa burcunun erkeği, sevgi dolu ve huzur veren bir erkek modelidir. Aşk ilişkilerine başlama konusunda da biraz yavaş kalırlar. Çünkü gerçekten aradığı kadının o, olup olmadığı konusunda tedbirli davranmak isterler. Bu biraz da, boğa burçlarının toprak tabiatlarından ileri gelen, sağlama basma eğiliminden kaynaklanır. Gerçek aşkı bulduğuna inanan boğa erkekleri, çok romantik olurlar. Aşkları için de yapamayacakları şey yoktur.

Gerçekçilik, boğa burcunun erkeğinin özellikleri arasındadır. Hayaller peşinde koşmazlar. İşlerini, eşlerini veya her hangi bir şeylerini riske atmazlar. Güven duygusunun eksikliği, onlara büyük bir huzursuzluğa sebep olur. Huzur ise onların temel gereksinimidir. Boğa burcunun erkeğinin ayakları her zaman yere sağlam basar. İyimserlik ve hayalcilik onlara göre değildir. Yarınlarını dikkat ve özenle planlarlar. Kazandıkları müddetçe, ileriye dönük bir yatırım ya da birikim mutlaka yaparlar.

İnat, boğa burcunun özellikleri arasında çok dikkat çeker. Yapmak istemedikleri şeyleri yapmalarını beklemek hayal olur. Bir şeye karar verdiklerinde, saplantı derecesinde o şeyi savunurlar. Onların bu sabit fikirlilikleri değişmez bir özelliktedir. Sabır da boğa burcunun özellikleri arasındadır. Bu özellikleri onların aşk ilişkilerinde bir denge unsurudur. Kendisine aşırı derecede bir aşkla bağlı kadınlar yerine, biraz daha kendilerini uğraştıran kadınlara ilgi duyarlar.

Para konusunda dengeli bir tarzları vardır. Ne cimri bir erkektir boğa, ne de müsrif. Aslında zenginliği isterler ama, zengin olamasalar da, kendilerini güvende hissettirecek bir birikim mutlaka yaparlar. Toprak tabiatlı oldukları için toprağı severler. Belki de bu yüzden toprağa yatırım yaparlar.

Doğa gezilerini, futbolu, balık tutmayı ve kamp kurmayı severler. Ağır, felsefi konuları sıkıcı bulurlar. Huzur onların yaşamsal gereksinimidir ve ne kadar huzurlu olurlarsa, o kadar mutlu olur ve mutlu ederler.

*****

İkizler Burcu Erkeği





İkizler Burcu Erkeği, ayaklarınızı yerden havalandırıp gökyüzünün bulutları arasında dolaştırabilir. Kendinizi, dünyayı ve her şeyi bir anda unutabilirsiniz. Fakat, bu anın ne kadar süreceğini ne siz bilebilirsiniz, ne de karşınızdaki İkizler Erkeği… Zaten size böyle bir güvence de vermiş değildir. Ayrıca da kendisinden herhangi bir söz almaya kalkışmayın. Alsanız bile bu sözün yerine getirileceğini fazla beklemeyin.

Aslında İkizler Burcu Erkeği’nin sabah gittikten sonra akşam dönmesini bile beklemeyin ve dönüp geldiği zaman da nerelerde olduğunu sormayın. Tabii onu istiyorsanız…

Onun geldiğini görünceye kadar sakın kendisini aramayın, gitmek istediği zaman da paltosunun eteklerine yapışmayın. Böylece onun aşkını kazanma şansınızı artırırsınız. Yoksa, hâlâ farkında değil misiniz?

Onunlayken kafanız karışabilir


Aşık olduğunuz adam bir İkizler. Üstelik iki değil belki de üç hatta dört erkekle birliktesiniz. Ve bunlardan hangisine aşık olduğunuzu bilemiyorsanız, o zaman işiniz zor. Aslında hepsine birden aşık olmuş olabilirsiniz. İşte bu iyi bir durum. O zaman hepsini tek tek tanıyorsunuz, demektir. Zira İkizler Erkeği’nin içindeki diğer kişilerin hiçbiri diğerine en ufak benzerlik göstermez. Belki birinin diğerinden farklı olduğunu sezinlemiş olabilirsiniz. Ama kesinlikle bunu bilmeli ve birinin yaptığını diğerinden beklememelisiniz. Onun çift yapısı, birbirinden tamamıyla farklı iki kişilikten oluşur.

Hatta kendisiyle ilişki kurduğunuz İkizler Erkeği, aslında üçüz veya dördüz de olabilir. Eğer öyleyse, kendisiyle yalnız olduğunuz zaman bile, size hatırı sayılır bir kalabalık eşlik edecek demektir.

Tipik bir ikizler, insanlardan hoşlanır. Ne kadar çok olursa, o kadar mutlu olur. Tatlı konuşmayan bir İkizler tipi hemen hemen yok gibidir. Eşsiz bir zevki vardır, zekice esprilerle doludur ve komplimanları sıcak bir içtenlikle yüreğinize akar.

Genellikle, kusursuz sosyal davranışların ustası olarak, bir partinin çeşitli eğlencelerle hareketlenmesini sağlar. Bol bol oradan oraya dolaşma fırsatını elde ederek, mümkün olan en çok sayıda her çeşit insanla tanışma olanağını bulmaya bayılır.

Eğer onunla ilk kez, o büyüleyici çift kişiliğini oynadığı bir sosyal faaliyette tanıştınızsa, hiç şansınız yok demektir. Onun şimdiye kadar karşılaştığınız en heyecan verici, en zeki, en ilginç erkek olduğuna inanacaksınız. Bu gözleminizi hiç kimse tartışamaz. Kesinlikle öyledir. Heyecanlanmanıza ve etkilenmenize şaşmamak gerek. Ancak, onun isminizi değiştirmesine izin vermeden önce, kaprisleri rüzgar gibi değişen ve daha balayı bile bitmeden hayattaki amaçları tümüyle değişebilecek bir erkekle, ne olacağı belli olmayan bir geleceğe katlanabileceğinizden emin olmanız gerekir.

Sürprizleriyle şaşırtır


Ziyaretinize gelirken size çiçekler, parfüm, bir plak veya bir iki kitap getirir. Kendi yazdığı bir kitabı da getirebilir. Siz onun neşeli davranışı karşısında mutluluktan güneş gibi ışıldar, parlak, zeki şakalarına kahkahalarla güler ve o canlı, nazik, ilgili çekiciliği altında mum gibi erirken saatlerin nasıl geçtiğini anlamazsınız. Dünyada başka hiç kimsenin yapamayacağı biçimde, yüzlerce değişik şekilde “seni seviyorum” diyebilir. Ertesi gün telefon ederek, hiçbir anlaşılır nedene dayanmadan randevunuzu iptal edebilir. Bu durumda aklınıza her türlü şey gelebilir. Sizi sevdiğini söylerken sadece şaka mı ediyordu? Başka birini mi görmeye gidecek? Başı dertte mi? Korkularınız doğru olabilir. Ama, yanlış da olabilir.

Bir hafta sonra, alaycı imalarla dolu, sıkıntılı ve sinirli bir halde tekrar ortaya çıkar. Sabırsız, eleştirici ve huysuzdur. Ayakkabılarınızı, rujunuzu, edebi zevkinizi eleştirir ve birlikte olup olamayacağınız konusunda ciddi endişeleri vardır. Ya da suratsız, canı sıkkın, dalgın, mesafeli ve soğuktur. Niçin diye sormanın hiçbir yararı yoktur, nasıl olsa tatmin edici bir cevap alamazsınız. Bu tecrübeden dersinizi almadıysanız, birkaç günsonra sizi arayıp en şirin haliyle gezmeye götürecektir. Siz de onun bilgisi ve çeşitli ilgileriyle tamamen hipnotize olmuş bir halde sanat galerisini, tiyatroyu, müzeyi, ya da operayı gezerken her şeyi unutursunuz. O olağanüstü müşfik, geleceğiniz konusunda tatlı, renkli hayaller ve düşsel umutlarla dolu olacaktır. Sonra evlenme teklif eder. Birdenbire. Beklenmedik bir hızla. Birkaç gün önceki tüm fırtınaları, kaygılarınızı unutarak, fikrini değiştirmesine fırsat vermeden “evet” derseniz –işte olanlar oldu- hiçbir zaman çözemeyeceğiniz bir bilmeceyle nişanlandınız.

Her gün bir öncekinden farklıdır


Doğum haritasının geri kalan kısmı ne derse desin, İkizler Erkeğiniz doğduğu anda Güneş İkizler Burcu’ndaysa, (ki öyledir) bu adam yarın, bugün olduğu gibi olmayacak, dünden de hiçbir sürekli anı taşımayacaktır. Ne şekilde olursa olsun, değişecektir. Neyse ki bu değişiklikler her zaman iyiye doğru olabilir ve o sürekli daha yüksek bir hedefe doğru yönelebilir. Ama tersi de olabilir. Eğer kumar oynamaktan hoşlanıyorsanız, tam size göre biri demektir ve onunla kafaca ve ruhsal olarak güzel bir uyum sağlayabilir, birlikte ihtiyarlamayı başarabilirsiniz. Eğer, çok fazla yaklaşmazsanız, bir İkizler Erkeğini sevmek kolay ve eğlencelidir.

Onun sadece kendisine ait olan ve başka hiçbir kimseyle, hatta sizinle bile asla paylaşmayacağı bir iç yapısı vardır. Davranışlarınızı serin ve hafif tutun. Çok ihtiraslı ya da dramatik davranmayın. Onu bıktırmayın. Ona her zaman heyecan verin. O zaman İkizler Erkeğiyle aranızdaki aşk çok özel olabilir. Onun değişkenliğine karşı çıkmayın.

Siz de onunla birlikte değişin. Onun kadar hızlı hareket edin ve yaşamla ilgilenin. Aksi halde aşkınız, sıradan bir ilişki olmaktan öteye geçemez. O, her şeyin üstünde bir kafa arkadaşı aramaktadır. Kendi zeka düzeyinde, hatta zaman zaman daha üstün birini istemektedir; çünkü o bir egoist değildir. O gerçekçi ve her şeyini zeka yarışında kazanan biridir. Asla, kişiliksiz bir köleyle veya bir ahmakla evlenmek istemez. Bırakın kadınca görünüşünüzün yanısıra parlak zekanız da ortaya çıksın. Bu, bazı erkekleri korkutabilir, ama İkizleri korkutmaz. Aksine onu size doğru kuvvetle çekecek yegane şeydir.

Eski anlara kapılıp kalmaz


İkizler, şapkasını nereye asarsa orası evidir. Eski anılara, yerlere, insanlara ve şeylere derin ve sürekli bir bağlılık duymaz. Uzun bir yalnızlık döneminde de acı gözyaşları dökebilir, ama bu gözyaşları, geçmişe duyduğu büyük özlemden değil, kendi yalnızlığı için akar.

O, topluluğu sever ve uzun süre yalnız kalmaktan nefret eder, hatta korkar. Eğer ona, her zaman yanında olacak, ama ona dayanmayacağı gibi onun da kendisine dayanmasını istemeyecek bir eş olacağınız mesajını iletirseniz, o zaman belki uzun süreli bir kontrat imzalamayı düşünebilir. Tabii bu arada şu sakıncaları aklınızdan çıkarmayın;

birçok İkizler birden fazla kez evlenirler, ancak bu birden fazla evlenme, olgunluk çağını beklemeden, çok genç yaşta evlenirlerse olabilir. Her İkizler’in iki eşi yoktur. Ama, hemen hemen başka her şeyleri iki tane olur. İkiye katlamaktan hoşlanır. Mali konularda, ikilik gene ortaya çıkar. Bir Merküri erkeği önce son derece cömert, sonra da birdenbire cimri olabilir. Eğer onun ikiz davranışlarının ortalamasını alacak olursanız, cömertlik ağır basar.

İkizler para veya bilgi biriktirmek hevesinde değillerdir. Her ikisini de emer, değerlendirir ve daha iyi bir şekilde geri verirler. O, hızlı çalışan, parlak zekâsının verimliliği sayesinde, yeni orijinal fikirler üretip bunları başkalarının hizmetine sunan bir iletişimcidir.

*****






Yengeç burcu erkeği ne tür özelliklere sahiptir?


Yengeç burcu erkeği kendini duygusal olarak güvende hissetmediğinde içine kapanmayı tercih eder.
Beklediğiği duygusal yaklaşımları bulamayan yengeç erkekleri saldırganlaşabilir.

Yengeç burcu erkeği zaman zaman duygusal dalgalanmalar yaşayabilir.Aşk hayatında sahiplenici ve özverili davranır, duygusallığa önem verir.

Şayet bir yengeç burcu erkeğine gönül vermişseniz, onu duysallık özellikleri konusunda bilgi sahibi olmanız gerekir. Bu sayede onu daha iyi anlayabilir ve sağlıklı ve uzun süreli bir birliktelik kurabilirsiniz. Zodyak ta başka duygusal erkekler de olmasına rağmen, en hassası yengeç burcunun erkeğidir. İkizler burcunun zekayı, aslan burcunun yönetimi ve koç burcunun mücadeleyi simgelemesi gibi, yengeç burcu da duyguları temsil eder.

Nezaket, yengeç burcunun özellikleri arasında çok dikkat çeker. Kendisi kaba olmadığı gibi, başkalarının da kabalığını çekemez. Bu sebeple de, onların karşı cinste aradığı en önemli özelliklerin başında terbiye gelir. Çabucak senli benli olan kadınlar onların ilgisi çekmez. Eğer yengeç burcunun erkeği ile sağlıklı bir ilişki kurmak istiyorsanız, her zaman saygı ve nezaket kurallarına dikkat etmeniz gerekir.

Ebeveynlerine ve özellikle de annelerine olan bağlılık ta, yengeç burcunun özellikleri arasındadır. Yengeç burcu erkekleri, ailelerine layık olabilecek kadınlarla münasebet kurarlar. Unutulmamalıdır ki, burçlar kuşağında annesine ondan daha düşkün bir burç yoktur.

Annesini kaynana olarak görüp, annesi ile çekişme içerisine giren kadınların bu ilişkide pek şansları yok demektir. Onları kalbine giden gizli yol anneleridir. Anneleri ile iyi anlaşırsanız onu çok mutlu etmiş olursunuz.

Romantik bir yapı, yengeç burcunun özellikleri arasındadır. Romantizme önem veren her kadının ilgisini çekerler. Sevdikleri kadınların her şeyleri ile alakadar olurlar. Tüm dertlerine ortak olur, çözüm için çaba sarf ederler. Parasal konularda dikkatli davranırlar. Borçlu olmak onları huzursuz eder. Bu nedenle tutumlu kadınlar onlar için daha makbuldür. Bu durumu cimrilik olarak almamak gerekir. Zira yengeçler cimri değil, tedbirli insanlardır.

Yengeç burcu olanlar, aşklarını itiraf etme konusunda son derece çekimserdirler. Sevdiklerini söylemek onlar için hiç te kolay değildir. Ama ilk girişi yaptıktan sonra ısrarcıdırlar. Aşkları uğrunda her zorluğa göğüs gerebilirler.

Yengeç burcu erkeği nasıl bir aşıktır?


Yengeç burcu erkeği iddialı ve çekişmeli başlayan ilişkilerin içinde olmayı sever.

Sosyal hayatındaki özgüvenini her hareketine yansıtır.
Eleştiriye kapalı ve kendisine söyelenenleri unutmayan bir yapıya sahiptir.

Yengeç burcu erkeği ideal bir partner olsa da zaman zaman oldukça zorlayıcıdır.

Yengeç burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?


Yengeç burcu erkeği gösterişli ve umursamaz olan ateş ve hava burcu kadınlarından çok fazla hoşlanmaz.
İlişkilerinde koşulsuz bir sevgi bekleyen Yengeç burcu erkeği partnerini sahiplenir ve korumacı davranır.
Geçmişe değer veren Yengeç erkeği eski anılarını ve aşklarını asla unutmaz ve değer verir.

Yengeç burcu erkeği cinsel hayatında hangi özelliklere sahiptir?


Geçmişine bağlı ve edilgen yapıda olan Yengeç erkeği cinsel hayatında da yeniliklerden çok fazla hoşlanmayabilir.
Edilgen yapıda olan Yengeç erkeği cinsel hayatında da kontrolün karşı tarafta olmasından hoşlanabilir.

*****






Aslan burcu erkeği ne tür özelliklere sahiptir?


Aslan burcu erkekleri çok gururludur, onu övmeniz, değer vermeniz, önemli olduğunu hissetmek onu çok mutlu eder.

Aslan burcu erkeği kibirli sayılabilecek kadar, kadınlar kadar erkek çevresinin de kendisini beğendiğinden emin olmak ister.

Aslan erkekleri geçimsiz, huzursuz ve kıskanç olabilirler . kendileri bu yoruma kızabilir ama malesef durum böyle. Evdeyken tıpkı bir diktatör gibi davranırlar. İstedikleri her şey anında olmalıdır. Bir de bağımsızlıklarına çok düşkün olmakla birlikte, eşlerinden tersi bir davranışı bekler. Aslan erkeklerinin eşleri genellikle evde oturup çocuk bakmak zorunda kalabilirler. Çünkü onlara göre kadının yeri evidir. Paraya önem vermiyor olsalar da öyle zeki ve yeteneklidirler ki sonunda bir biçimde para kazanırlar. Gezip eğlenmeye de düşkündürler. Üstelik yalnız olmaktan hoşlanmadıkları için her gittikleri yere eşlerini ya da arkadaşlarını da götürürler. Yani onlar eğleniyorsa siz de çok eğlenirsiniz.

Aslan burcu erkeği nasıl bir aşıktır?


Bu erkeğin yöneticisi Güneş’tir. Güneş yönettiği kişiye güç, dayanıklılık ve yaşam enerjisi verir. Aslan erkeğinin sıcak kalpli, canlı ve enerjik biri olduğunu söyleyebiliriz. O da tıpkı burcuna mensup kadınlar gibi girdiği her yerde kolaylıkla fark edilebilme gibi bir özelliğe sahiptir. Şanslı olduğunu söyleyebiliriz yani. Tabii siz de bu erkekle birlikte olduğunuza göre şanslı sayılırsınız, çünkü sonuçta onunla birlikte siz de fark edileceksiniz. Ama tabii işiniz kolay olmayacak. Çünkü Aslan erkeği güçlü bir cinsellik ve erkek enerjisi yayar çevresine, bu yüzden erkeğinizi gören her kadının sizi kıskanacağını unutmayın. Tabii onu elde etmek ya da baştan çıkarmak için uğraşanlar da çok olacaktır.

Seksi ve karizmatik Aslan erkeklerinin bir tür show-man olma gibi bir durumları vardır. Gittikleri her yerde yalnızca görünüşleriyle değil, şakacılıkları ve güzel konuşmalarıyla da dikkat çekerler. Sanatla ilgili işler yapmaları muhtemeldir, bu yüzden bu ilgi çekme durumları daha da artar.

Aslan erkekleri izleyen değil başı çekenlerdir; bu yüzden de onlara ayak uyduramayanların hayatlarında yeri olamaz. İşinizin zor olduğunu söylemiştik. Bunun bir sebebi de aslan erkeklerinin egolarının çok güçlü olmasıdır. Tatlı, sıcak kalpli ve sevecen olmalarına rağmen gururlarını incitecek hiçbir şeyi kolay kolay kabullenemezler. Affedici olmaları da zor, hatta imkânsızdır.

Ayrıca bu burcun erkekleri kıskanç ve sahiplenicidir. Kıskandıkları zaman surat asıp söylenmekle de yetinmezler, bunun yerine hayatınızı cehenneme çevirecek şeyler yaparlar. Bir Aslan erkeği ikinci planda kalmaya dayanamaz. O yüzden onu kızdırmamaya ve kıskandırmamaya dikkat edin.

Başak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?


Çevrenizdeki insanların hayranlığını ve saygısını kazanın. Aslan erkeği için bu çok önemli bir noktadır. Aslan erkeği sevgilisiyle, eşiyle gurur duymak ister. Başkalarının o kadına hayran olduğunu görmek de bu anlamda onun aşkını, arzusunu tetikleyecektir. Bir diğer önemli özellik de Aslan erkeğinin çocuklara olan düşkünlüğüdür. Bu yüzden eğer çocuk sahibi olmayı düşünmediğinizi söylerseniz bu erkek kısa sürede sizden uzaklaşır.

Çocuklara ve yuvasına bağlı, ama aynı zamanda evin dışında da hareketli, canlı ve dikkat çekici bir kadınsanız bu erkek bir süre sonra size sırılsıklam âşık olacaktır. Onun eleştiriye gelemediğini de söyleyelim. Kendisini eleştirecek olursanız bunu yumuşak bir dille ve kesinlikle kırıcı olmadan yapmalısınız. Aksi takdirde, pufff! Kuş yuvadan uçar gider. Aslan erkeğinin bir özelliği de sadece kendisine değil ailesine, çocuklarına yönelik eleştirilere de fazlasıyla içerlemesidir.

Aslan burcu erkeğini elde etmenin yolları nelerdir?


Asla unutmamanız gereken bir nokta daha var: Aslan erkeği zor durumda kaldığında sakın ona borç teklif etmeyin. Birlikte yemeğe çıktığınızda da yemeğin parasını siz ödemeye kalkışmayın. Bu sadece onun sizden uzaklaşmasına yol açacaktır. Duyguları incinmiş, yani yaralanmış bir Aslan’dan daha can acıtıcı hiçbir şey olamaz.

Size iyi haberlerimiz de var ama: Bu erkek flört etmeyi, kur yapmayı, baştan çıkartmayı o kadar iyi bilir ki, size yapacak pek fazla şey kalmaz. Sizi sabahlara kadar bulutların üzerinde uçurur, pahalı ve güzel hediyeler alır, duymak istediğiniz sözleri kulağınıza fısıldar. Ama tabii çabucak da sıkılabilir. Bu da ne yazık ki onun olumsuz Özelliklerinden biri. Aslında niyeti sizi üzmek ya da kırmak da değildir aslında. Çünkü o mert ve dürüst bir adamdır, sadece kendisinin bu tip konularda ne kadar havai olduğunu bir an için unutuvermiştir işte.

Ona karşı açık ve net olun ve sizi çok kolay kaybedebileceğini, kaybederse geri alamayacağını hissettirin. Bunu göze alamazsa, size hakikaten âşık demektir. Gerisi de artık size kalmış.

Başak burcu erkeğini elde etmenin yolları nelerdir?


Gösterişli, bakımlı, trendy, karizmatik, yanında gururla taşıyabileceği, sayesinde hava atabileceği kadınları sever.

Hiç ummadığı bir anda kulağına eğilip ona “seni seviyorum” deyin.

Aslan burcu erkeğini nasıl hediyelerden hoşlanır?


Dedik ya, bu erkek her şeyin en iyisine sahip olmak ister. Bu yüzden ona harikulade bir gümüş havyar takımı armağan edebilirsiniz. Tabii yanında bir kavanoz iyi cins havyarla birlikte. Aslan erkeğine âşıksanız, yatak odanız daima temiz, düzenli ve şık olmalı. Ayrıca çiçeklere de bayılır. Özellikle nadir bulunan, egzotik çiçeklere. Aslan erkeğine verilecek armağanlar arasında şık bir kol saatini ya da bir altın çakmağı sayabiliriz. O kadar paranız yoksa kaliteli CD’ler de armağan edebilirsiniz. Aslan erkeği klasik müziğe veya caza bayılır. Ravel’in Bolero’su ise kesinlikle onu baştan çıkaracak türden bir müziktir.

Aslan burcunun erkeğinin öfkesi yakıcıdır:


Her insan gibi aslanlar da zaman zaman bir şeylere öfkelenebilirler. Ama inanın aslan burcunun erkeğinin öfkesi diğerlerine hiç te benzememektedir. Onların öfkeleri yakıcıdır. Ateş tabiatlı diğer burçlarda olduğu gibi öfkelenmeleri çok kısa da sürmez. Kızdıkları şeyi biran unutsalar da, hatırlayınca tekrar aynı öfke patlamasını yaşarlar. Bu türlü durumlarda ona tatlı sözler söyleyip, iltifat ederek rahatlamasına yardımcı olmak yerinde bir davranış olabilir.

Aslan burcunun erkeğinin öfkeli olduğu konu yahut kişi hassas noktasıdır. Kendisi haksız dahi olsa, öfkeli olduğu kişiyi savunacak olursanız, öfkesi size de sıçrayabilir. Çünkü aslanlar öfkelendiklerinde kimin haklı olduğunu göremeyecek kadar gözleri kararır. Eğer ilişkinizin bozulmasını istemiyorsanız haklı da haksız da olsa onun yanında olmalısınız. Eğer bunu yapamıyor ve her zaman mantıktan yana olurum diyorsanız, aslan burcunun erkeğinin özellikleri bakımından size uygun olmadığını söyleyebiliriz.

*****





Başak burcu erkeği ne tür özelliklere sahiptir?

Başak burcu dünya konularına meraklı olduğu gibi maddiyata da önem verir.

Başak gerçek hayatta karşılığı olmayan ve onlara faydası olmayan şeylere karşı ilgisizdir.

Başak burcu erkeği zeki bakışlarıyla ve giyimine özen göstererek dikkatleri üzerine çeker.

Başak burcu erkeği zihinsel konularda ve iletişim ile ilgili alanlarda beceriklidir.

Yaşadığı problemleri üstünden kolay kolay atlatamaz ve hayata fazla güvenmez.

Başak burcu erkeği nasıl bir aşıktır?


Başak erkeği ikili ilişkilerinde sevgiyi somut olarak hissetmek ister.

Başak burcu erkeği karşısındaki kişinin tüm özelliklerine bakıp, uyumlu bir çift olacağına inanırsa ancak ilişkiye başlar.

Aşk hayatını akıl ve mantık yoluyla yaşayan Başak erkeği, romantizmi ikinci planda tutar.

Başak burcu erkeği kıskanç mıdır?


Başak burcu erkeği kolayca kıskandırılan bir yapıya sahip değildir. Kıskandığı taktirde sorunu kendinde arar.

İlişki yaşayamayacağınızı düşündüğünüz başak erkeğini üzmemek için mantıklıca bu durumu ona anlatmalısınız.
Başak burcu erkeğini elde etmenin yolları nelerdir?

Başak erkeği bakımlı, temiz, kıyafetlerinde renk uyumuna önem veren kişilerden hoşlanır.

Başak erkeği karşısındaki kişinin düzene önem vermesini ister.

Başak erkeği rutini sevmediğinden onunla farklı ortamlarda bulunup, yeni kişilerle tanıştırın.

Başak burcu erkeği ne kadar sadıktır?


Duygu, fikir ve düşünceleri sürekli değişkenlik gösteren Başak burcuna güvenmekte sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Başak erkeği ilişkiye başlayacağı kişinin zeka kapasitesine ve kültürlü olmasına önem verir.

Özel hayatına karışılmasından hoşlanmayan Başak erkeği, mesafeli bir ilişki yaşamak ister.

Başak erkeği partnerinin temiz, mantıklı ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir yapıda olmasını ister.
Başak burcu erkeği cinsel hayatında hangi özelliklere sahiptir?

Başak burcu erkeği titiz ve bakımlı olduğundan kadınların ilgisini çeker fakat duygularını ifade etmekte zorlanır.

Partner seçiminde zorlanmalar yaşar.

Başak burcu erkeği cinsel yaşamın inceliklerine önem verir.

Başak burcu erkeğinin başarılı olabileceği işler hangileridir?

Başak burcu erkeği mimarlık, inşaat, sağlık ve hizmet sektörü onlar için çok uygun sektörlerdir.

4 ve 19 eylül tarihlerinde dünyaya gelen Başak burcu erkeklerinde tahmin gücü fazla olduğundan bu yeteneği kullanacak işlerde çalışmaları başarılı olmalarını sağlayabilir.

Başak burcu erkeği risk içeren işleri tercih etmez.

Başak burcu erkeği geliri düzenli olan işlerde çalışmak ister.

Başak burcu erkeği hangi burçlarla iyi anlaşır?


Başak erkeği kendi burcunun yanı sıra, yine kendi gibi toprak elementinden olan Boğa, Oğlak burçlarıyla da iyi anlaşır.

Başak burcu erkeği İkizler ve Yay burçlarıyla anlaşmakta sıkıntı yaşayabilir.

Fayda sağlayacak işlere odaklanan Başak burcunu, olaylara daha yüzeysel bakan İkizler burcunun bu tarzi rahatsız eder.

Boğa burcu erkekleri Koç ve Kova burçları ile gerginlik yaşasa da zamanla onlardan fayda sağlar.

Başak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?


Başak burcu erkeği zeki, bakımlı ve dikkatli kadınlardan hoşlanır.

Prensiplerine bağlı, titiz ve zeki olan kadınlardan hoşlanan Başak burcu erkeği, bu özelliklere sahip olan biriyle evlenmek ister.

Riskten hoşlanmayan ve sorunları zekice çözüme kavuşturan Başak burcu erkeği, genelde çevresindeki kadınların da dikkatini çeker.

Güven problemini yaşayan, teselli arayan veya bağımlılık sorunlarına sahip kadınlar Başak burcu erkeğini çekici bulabilir.

Yardımsever olan Başak burcu erkeği zor durumd aolan kadınlara ilgi gösterir.

*****
__________________
  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.04.2013, 17:33   #2
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burçlara Göre Erkekler





Terazi burcu erkeği ne tür özelliklere sahiptir?

Terazi burcu erkeği ikili ilişkilerde genellikle ilk adımı atan taraf olur.

Sadık paylaşımcı ve dengeyi arayan bir yapıya sahiptir.

Terazi burcu erkeği sosyallik, girişkenlik, denge ve uyum arayışındadır.

Terazi burcu erkeği fazla uyumlu ve uzlaşmacı yapısı sebebiyle zaman zaman kişilere karşı zaafiyet gösterebilir.

Terazi burcu erkeği kendisini daha iyi tanımak için ilişki kurar.

Terazi burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?

Terazi burcu erkeği entellektüel, akıllı, uyumlu ve dış görünümüne özen gösteren kadınlardan hoşlanır.

Terazi burcu erkeği özgür bırakıldığında ilişkisine sadık olur.

Terazi burcu erkeği ilişkisinde aşırı duygusal tepkilerden hoşlanmaz.

Terazi burcu erkeği hangi burçlarla iyi anlaşır?

Terazi burcu erkeği İkizler ve Kova burçlarıyla birlikte öğrenmek ve sosyalleşmekten hoşkanır.

Terazi burcu erkeği Aslan, Yay ve bazen de Koç burcu ile iyi anlaşabilir.

Terazi burcu erkeği toprak elementinden Oğlak, Başak ve Boğa burçlarıyla iyi anlaşmaz.

Su elementinden ise Yengeç. Balık ve Akrep burçlarıyla iyi anlaşamaz.

Terazi burcu erkeği romantik olmasına rağmen, hava elementinden bir burç olduğundan duygusal bağ kurmakta zorlanabilir.

Terazi burcu erkeğini etkilemek için ne yapılmalı?

Terazi burcu erkeği ilişkide ilk adımı atan taraf olabilir fakat ilerleyen zamanlarda kadının ilişkiyi yönlendirmesi gerekebilir.

Terazi burcu erkeği ile ilişkisi olan kadının ona huzurlu ve konforlu bir ortam sağlaması gerekir.

Birlikte olacağı kadının dış görünümüne önem verir ve fikirlerini paylaşabileceği bir yapıda olmasını terih eder.

Terazi burcu erkeği ile birlikte olmak isteyen kadının uç davranışlarından ve aşırı duygusal tepkilerinden kaçınması gerekir.

Terazi burcu erkeği, gerginliklerden, şiddetten, tartışmalardan ve aşırı kıskançlıktan hoşlanmaz.

Terazi burcu erkeği cinsel hayatında hangi özelliklere sahiptir?

Terazi burcu erkeği cinsel hayatında öncelikle partnerinin memnuniyetini ister.

Terazi burcu erkeği cinsel hayatını konforlu ve göze hoş görünen bir ortamda yaşamak ister.

Terazi burcu erkeğinin cinsel hayatında erotizm ve görsellik önemlidir.

Terazi burcu erkeği fikirlerinin uyuşmadığı biriyle cinsel yaşantıyı tercih etmez.

Terazi burcu erkeği cinsel yönden İkizler, Kova, Aslan, Yay ve Koç burçları ile anlaşabilir.

Terazi burcu erkeğinin nasıl bir aşk hayatı vardır?


Terazi burcu erkeği nazik, zarif, uyumlu ve estetik değerlere önem veren bir yapıdadır.

Beklediği ilgiyi göremediğinde daha kaprisli bir yapıya bürünebilir.

Terazi burcu erkeğinin ilişkilerinde uyum ve entellektüel paylaşım önemli yer tutar.

Partneri ile birlikte sosyalleşmekten ve ona eşlik etmekten keyif alır.

Terazi burcu erkeği için evlilik çok önemlidir.

Terazi burcu erkeğinin başarılı olabileceği işler hangileridir?

Terazi burcu erkeği hukuk, politika danışmanlık ve halkla ilişkiler gibi alanlarda görev alabilir.

Ayrıca modacılık, terzilik, müzisyenlik, ressamlık, oyunculuk gibi sanatsal meseleklerde de başarılı olabilir.

İş hayatında, adil tarafsız ve paylaşımcı yapıdadır. Arabulucuğu sayesinde tartışma ortamlarında uzlaşmayı sağlayabilir..

Terazi burcu erkeği iş hayatında çok iyi bir iş arkadaşı veya ortak olmasına rağmen iyi bir yönetici olmayabilir.

Terazi burcu erkeği iş hayatında İkizler, Kova, Aslan, Yay ve Koç burçları ile iyi anlaşır.

Terazi burcu erkeği hangi sağlık sorunlarına yatkındır?

Terazi burcu erkeği idrar yolu enfeksiyonları ve böbrek taşı gibi rahatsızlıklara
yatkın olabilir.

Terazi burcu erkeği inisiyatif almakta zorlanma, aşırı uzlaşmacı olma gibi sorunlar yaşayabilir.

Terazi burcu erkeği, Koç burcundan tek başına hareket edebilmeyi, inisiyatif alabilmeyi ve zaman zaman kendi çıkarlarını gözetmeyi öğrenebilir.

Terazi burcu erkeği idrar yolları ve böbreklerini korumak için bol su içmeli ve ayaklarını sıcak tutmalı.


*****







Akrep burcu erkeğinin genel özellikleri nelerdir?

Akrep burcu erkeği inatçı, kararlı, dediğim dedik ve dayanıklı yapıya sahiptir.

Akrep burcu psikolojik anlamda bütünlük ihtiyacı ile ilintilidir.

Akrep burcu erkeği sezgisel, sır saklayabilen, içe dönük, prensipli ve paylaçımcı bir yapıya sahiptir.

Akrep burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?

Akrep burcu erkeği baskın yapıda olduğu için karşısındaki kadının uyumlu ve yumuşak huylu olmasını ister.
Özellikle Yengeç ve Balık burcu kadını ile iyi anlaşır.

Akrep burcu erkeği asla yüzeysel ilişkilerden hoşlanmaz ve derin duygusal bağ kurmayacağı bir kadın ile birlikte olmak istemez.

Akrep burcu erkeğini etkilemek için ne yapılmalı?

Akrep burcu erkeği herşeyi zamana yayarak halletmeyi sevdiği için ilk hamleyi yapması uzun zaman sürebilir.

Akrep burcu erkeği ilişkilerinin ilerleyen safhalarında sahiplenici ve kıskanç olacağından bu tür davranışlardan uzak durmak gerekir.

Akrep burcu erkeği hangi burçlarla iyi anlaşır?

Akrep burcu erkeği Yengeç, Balık, Oğlak, Başak ve Boğa burcu ile iyi anlaşır.

Boğa burcu tamamlayıcı özelliklere sahip olsa da zaman zaman ilişkilerinde zayıflama olabilir.

Akrep burcu erkeğinin ateş elementinden olan Yay, Aslan ve Koç, hava elementinden Kova, İkizler ve Terazi burçları ile anlaşamaz.

Akrep burcu erkeği cinsel hayatında hangi özelliklere sahiptir?

Akrep burcu erkeği için cinsellik ön plandadır. Derin bir duygusal paylaşımın olmadığı cinsel yaşantıyı kesinlikle tercih etmeyecektir.

Sevdiğini ve sevildiğini hissediyor ise cinsel yaşantısında da son derece derin ve tutkuludur.

Akrep burcu erkeğinin nasıl bir aşk hayatı vardır?

Akrep burcu erkeği sır saklayan, gizemli ve karizmatiktir.
Paylaşımcı olmasına rağmen partneri şüphe uyandıracak birşey yaparsa çok hırslı, kinci ve intikamcı olabilir.
Akrep burcu erkeği baskın bir yapıda olduğu için aşk hayatında da kontrolün kendisinde olmasını isteyeceğinden uyumlu ve içe dönük kadınları tercih eder.

Akrep burcu erkeğinin başarılı olabileceği işler hangileridir?

Gizemli ve araştırmacı ruha sahip Akrep burcu erkeği iyi birer dedektif, arkeolog, araştırmacı veya cerrah olabilir.
Akrep burcu erkeği çalışma ortamında son derece derin, prensipli, güvenilir ve paylaşımcı bir yapıdadır.Akrep burcu erkeği insanları yönlendirerek yönetme becerisi olduğundan patron veya yönetici olarak son derece başarılı olabilir.

Akrep burcu erkeği hangi sağlık sorunlarına yatkındır?

Akrep burcu medikal astrolojide üreme organları ile ilişkili olduğundan Akrep burcu erkeğinin bu alanlarda dikkatli olması gerekir.

Paranoid kişilik bozukluğu yaşayabilir ve en yakınındakine güven duymakta zorlanabiliri.

Akrep burcu erkeği cinsel yaşantısında risk ve tehlike seven bir yapıya sahip olduğu için daha güvenilir ilişki yaşaması gerekir.


*****






Yay burcu erkeği ne tür özelliklere sahiptir?

Yay burcu erkeği, hayatı deneyimleyerek maceracı yaşamayı sever.

Yay burcu erkeği ileriye yönelik yaşamayı tercih eder. Yabancı kültürleri tanıyarak deneyim kazanmayı ister.

Yay burcu bulduğu ortama neşe ve pozitif enerji katar.

Yay burcu erkeği nasıl bir aşıktır?

Yöneticisi Jupiter olan Yay burcu erkeği sosyal ilişkilerde iletişimi güçlüdür.

Yay burcu erkeği romantik bir yapıya sahiptir.

Alıngan bir yapısı olan Yay burcu erkeği partneri tarafından eleştirilmek istemez.

Yay burcu erkeği gezmeyi sever, tek düze yaşamaktan hoşlanmaz.

Düzenli bir ilişkisi olan Yay burcu erkeği etrafındaki herkesi arkadaşı gibi görür.

Kıskanç bir yapısı olan Yay burcu erkeği partnerine kısıtlayıcı hareketlerde bulunabilir.

Yay burcu erkeği partnerinden kendisini kıskanmasını ve kısıtlamasını bekler.

Yay burcu erkeğini elde etmenin yolları nelerdir?

Yay burcu erkeğini etkilemek için onu sosyal aktivitelere davet ederek iyi vakit geçirmesini sağlamanız gerekir.

Yay burcu erkeğinin yanındayken giydiğiniz kıyafete ve yaptığınız hareketlere dikkat etmelisiniz.

Yay burcu erkeği ağır kanlı, eleştirel ve sosyal aktivitelere katılmayan kadınlardan hoşlanmaz.

Yay burcu erkeği ne kadar sadıktır?

Yay burcu erkeği ile birlikteyseniz onun yaşam tarzına ayak uydurmanız gerekir.

Sosyal alanda Yay burcu erkeğini yalnız bıraktığınız takdirde çevresindeki iyi anlaştığı kişilerle flört edebilir.

Yay burcu erkeği için çevresindekilerle iletişim kurmak çok önemlidir.

Yay burcu erkeğinin hareketli yaşam tarzına eşliketmelisiniz.

Sizi aldatmasını istemiyorsanız her yerde beraber olmalısınız.

Yay burcu erkeği cinsellik ?

Fazla duygusal bir yapıda olmadıklarından karşısındakinin hangi özelliğinden etkilendiğini anlamak güçtür. Her insanın farklı özelliklerinden etkilenen bir burçtur. Sevdiğinin yanında olmadığı zaman yanındakini sever. Çok karmaşık bir aşk hayatı vardır. Dürüst bir yapıda olduklarından seksi, aşklarını partneri ile paylaşmakta bir sakınca görmezler. Partneleri tarafından sık sık terkedilir. Bu yüzden sürekli doğru insanı bulmak için bir arayış içindedir.


*****








Oğlak burcu erkeğinin nasıl bir aşk hayatı vardır?

Oğlak burcu erkekleri aşırı sosyallikten hoşlanmazlar, çapkın değillerdir.vSevdiğini sahiplenen ve kıskanan Oğlak erkekleri için ideal kadın her zaman yanında olan ve sevgisini belli edendir.

Ciddiyet ve kalıcılık isteyen Oğlak erkeği hoşlanmadığı davranışlar karşısında ilişkisini bitirmekten çekinmeyecektir.

Oğlak burcu erkeğini etkilemek için ne yapılmalı?

Oğlak burcu erkekleri aşırıya kaçan davranışlardan hoşlanmaz, inisiyatifin kendisinde olmasını sever.
Sessiz ve kibar kadınlar Oğlak burcu erkeğinin dikkatini daha çabuk çeker.Ciddi ve güvenilir bir ilişki arayan Oğlak erkekleri aşırı sosyal kadınlardan fazla hoşlanmaz.

Oğlak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?

Oğlak burcu erkekleri aradıkları sevgi ve sadakati Boğa ve Ynegeç burcu kadınlarında bulabilir.

Damak tadına ve rafine zevklerine düşkün olan Oğlak erkekleri iyi yemek yapabilen kadınlardan hoşlanır.

Oğlak burcu erkeği cinsel hayatında hangi özelliklere sahiptir?

Oğlak erkeği yeniliklere açık ve öncü olsa da cinsel hayatında da zevklerinden taviz vermekten hoşlanmaz.

Oğlak burcu erkeği ne tür özelliklere sahiptir.

Oğlak burcu erkekleri kendilerine hedef belirleyip hemen harekete geçerler.

Disiplinli olan oğlak burcu erkekleri yöneticilik, askerlik gibi liderlik gerektiren konularda başarılı olabilirler.

İstediklerini elde etme konusunda hırslı olan Oğlak erkekleri zaman zaman takıntılı davranabilirler.

Oğlak burcu erkekleri cinsel hayatlarının gözlerden uzak ama kendi içlerinde gösterişli olmasından hoşlanır.

Oğlak burcu erkeği hangi burçlarla iyi anlaşır?

Oğlak burcu erkekleri ideal ilişkilerini Yengeç burcunda olanlarla kurarlar.

Toprak grubundan olan Boğa ve Başak burçları ile iyi anlaşabilirler.

Oğlak burcu erkekleri karakterlerine yakın olan Aslan burcundan olanlarla iyi anlaşabilir.

Oğlak burcu erkekleri kendileri gibi idealist olan Yay burçları ile çok fazla anlaşamazlar.

Oğlak burcu erkeğinin başarılı olabileceği işler hangileridir?

Oğlak burcu erkekleri yaptıkları veya ilgilendikleri iş ne olursa olsun her zaman zirveye çıkmayı hedefler.

Oğlak burcu erkekleri iş hayatında çok fazla paylaşımcı değildir, yalnız kalmayı ve tek başınlarına başarmayı severler.

Oğlak burcu erkeği hangi sağlık sorunlarına yatkındır?

Oğlak burcundan olanlar dikkat etmedikleri taktirde kalıcı diş ve kemik problemleri yaşayabilirler.

Diz bölgesi Oğlak burçlarının sıkıntı yaşaması muhtemel bölgelerindendir.

Oğlak erkekleri aşırı endişe nedeniyle panik atak, sıkıntı, uykusuzluk ve cilt sorunları yaşayabilirler.


*****



Kova Burcu Erkeği Özellikleri






Yeni fikirler ve teknolojik gelişmeler Kova burcu erkeğinin ilgisini en çok çeken konulardır.

Kova burcu erkeğinin yönetici gezegenleri Uranüs ve Satürn’dür.
Yönetici gezegenlerinden gelen etki ile Kova burcu erkeği bazı durumlarda çok inatçı olabilir.Hedef odaklı çalıştığından istediklerini elde etmede başarılıdır.

Kova burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?



Kova burcu erkeği özgürlüğünü kısıtlamayan kadınlardan hoşlanır.Kova burcu erkeği için partneri ile dost olabilmesi çok önemlidir.

Kova burcu erkeği bakımlı, modern görünümlü ve çağdaş düşünceli kadınlardan hoşlanır.Kova burcu erkeği özgüveni olan, ayakları yere sağlam basan, modern görünüşlü, çağdaş, kültürlü ve dostluk ilişkisi kurabileceği kadınlardan hoşlanır.

Kova burcu erkeğini etkilemek için ne yapılmalı?

Kova burcu erkeği konuşup sohbet edebileceği kadınlardan etkilenir.Kova burcu erkeğine yapılan şakalar ve süprizler hoşuna gidebilir.

Kova burcu erkeği bakımlı ve dinç görünümlü kadınlardan hoşlanır.

Renkli kıyafetler Kova burcu erkeğinin etki alanına girmenizi kolaylaştırabilir.

Hesap soran tavırlar Kova burcu erkeğinin sizden uzaklaşmasına yol açabilir.

Kova burcu erkeği hangi burçlarla iyi anlaşır?

Kova burcu erkeği Hava grubu burçları olan Kova, Terazi, ve İkizler ile Ateş grubundan olan Aslan, Koç ve Yay ile iyi anlaşabilir.

Zihinsel aktivitesi ve iletişim yönü kuvvetli olan Kova burcu, meraklı bir yapısı olan İkizler burcu ile iyi anlaşır.

Kova burcu erkeğinin nasıl bir aşk hayatı vardır?

Kova burcu erkeği hava grubunda olduğundan ilişkisinde mantık ön plandadır.

Kova burcu erkeği partnerine süpriz yapmak için özel günleri beklemez.

Kova burcu erkeği cinsel hayatında hangi özelliklere sahiptir?

Kova burcu erkeği cinselliği farklı mekanlarda yaşamaktan keyif alır.

Kova burcu ekerği için öncelikli olan partneri ile zihinsel anlamda uyumlu olmaktır.

Kova burcu erkeğinin Aslan burcu kadını ile tutkulu bir cinsel hayatı olabilir.

Kova erkeklerinin Koç kadınları ile cinsel hayatları uyumlu ve eğlencelidir

Kova burcu erkeğinin başarılı olabileceği işler hangileridir?

Kova burcu erkeği fotoğraf, elektronik, havacılık, geriatri, astroloji, uzay bilimleri, yoga, tekstil ve moda gibi konularda başarılı olabilir.

Koç burcu erkeği çalışan olarak emir almayı sevmez.
Kova burcu erkeği zihnini çalıştıracağı işlerde başarılı olur.

Kova burcu erkeği hangi sağlık sorunlarına yatkındır?

Yıldız haritasında kova burcu etkisi yoğun olan kişilerin ruhsal hastalıklara yatkın olduğu görülür.Kova erkeğinin zihinsel anlamda kendini iyi hissedebileceği alanlara yönelmesi gerekir.

Medikal astrolojiye göre Kova burcu uyluk bölgesi, baldır, ayak bileği ve dolaşım sistemini yönetir.

Kova burcu erkeğinin ayak burkulmalarına karşı dikkatli olması gerekir.Baldırları çok hassas olduğundan çarpmalara karşı dikkatli olmaları gerekir.


*****




Balık Erkeği






Balık burçları yaratıcı, sezgisel, iyimser ve neşeli yapılarının yanında din ve inanç konularına da yatkın olurlar.

Kararsız ve değişken olan Balık burçlarının fikirleri ve davranışları kısa sürede değişebilir.

Su gurubunda bulunan Balık burcunun erkekleri duygusal açıdan kendilerini güvende hissetmek isterler.

Balık burcu erkeğinin nasıl bir aşk hayatı vardır?

Aşk hayatında çabuk içine kapanıp küsebilen Balık erkeklerine karşı hassas davranmalı.

Kendini güvende ve rahat hisseden Balık burcu erkeği doğru insanı bulduğunda evlenmeye hazır olacaktır.

Hassas ve yaratıcı olan Balık erkekleri romantizm konusunda partnerlerini şaşırtabilir.

Bazı Balık erkekleri biteceğine inandıkları bir ilişkiye bile sadık kalabilir, ancak bazı Balık erkekleri ise mutsuz olacaklarına inandıkları için tek eşlilikten özellikle kaçınabilir.

Balık burcu erkeği cinsel hayatında hangi özelliklere sahiptir?

Cinsel yaşamında yumuşak hareketleri ve dokunuşları seven Balık erkeği sert ve ani hareketlerden hoşlanmaz.

Anında tadını çıkarmayı seven Balık burcu erkekleri ön sevişmeyi uzatmaktan hoşlanır.

Cinselliği ön planda tutmayan Balık burcu erkeği için hisler ve duygular daha önemlidir.

Balık burcu erkeğini etkilemek için ne yapılmalı?

Başak kadınının duygulardan uzak yapısı Balık erkeği ile çatışmalı bir ilişki yaşamasına neden olur.

Balık erkeği kendisi gibi sezgileri güçlü olan Akrep kadını ile ahenkli bir ilişki kurabilir.

Duygusal konulara ve aile hayatına önem veren Yengeç kadını Balık erkeği için ideal eş olabilir.

Boğa kadını ayakları yere sağlam basan karakteri ile Balık erkeği ihtiyaç duyduğu sağduyuyu ona sağlayabilir.

Oğlak kadınının kuralcı yapısı Balık erkeği için düzenli bir hayat ve uyumlu bir ilişki anlamına gelebilir.

Balık kadını ve Balık erkeği aynı bakış açısı ve benzer karakter ile tamamlayıcı bir ikili olabilirler.

Balık burcu erkeğini etkilemek için ne yapmalı:

Balık burcu erkeği merhametli, sahiplenici ve ilgi gösteren kadınlardan hoşlanır.

Balık erkeği özellikle kendini duygusal açıdan rahat hissettiğinde daha açık olacaktır.

İçe kapanık bir yapısı olan Balık erkeği ilk hamleyi yapan taraf olmaktan hoşlanmaz.

Balık erkeğine karşı yardımsever ve hassas olunmalı, hayallerine saygı duyulmalı.

Balık erkeği zaman zaman hayata bakış açısı ile farklı bir noktada bulunabilir.

Balık burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?

Kırılgan bir yapıya sahip olan Balık erkeği kendisine saygı gösteren ve hoşgörülü kadınlardan hoşlanır.

Katı, otoriter ve disiplinli kadınlar Balık erkeği ile ilişki kurmada zorlanabilir.

Sade ve yardımsever kadınlar Balık erkeğini daha kolay etkileyebilir.

Balık erkeği özellikle hisleriyle hareket eden, duygularını ön plana çıkaran ve küçük hesaplar yapmayan kadınlarla daha iyi anlaşılır.

Balık erkeği birlikte olacağı kadının da kendisi gibi sanatsal konulara ilgili olmasını ister.
Müneccim.com
__________________
  Alıntı ile Cevapla
10 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.04.2013, 17:51   #3
Çevrimdışı
LaLe
Ne Mutlu Türküm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Erkeklerin Burç Özellikleri

Bunun çıktısını alıp, buzdolabının üzerine yapıştırıp, devamlı bakarak ezberlemek lazım demek ki.


Canan, eğer yanlışlık içerirse sorumlusu sensin
  Alıntı ile Cevapla
8 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.04.2013, 17:54   #4
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Erkeklerin Burç Özellikleri

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Mesajı göster
Bunun çıktısını alıp, buzdolabının üzerine yapıştırıp, devamlı bakarak ezberlemek lazım demek ki.


Canan, eğer yanlışlık içerirse sorumlusu sensin

Bir tanesi denenmiştir Laleciğim, güvenebilirsin
__________________
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.04.2013, 18:44   #5
Çevrimdışı
Dilaver
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Erkeklerin Burç Özellikleri

SAZAN Erkeği

Balık burçları yaratıcı, sezgisel, iyimser ve neşeli yapılarının yanında din ve inanç konularına da yatkın olurlar.

(Yani, her ne kadar yüz bin kere tövbe edip, yine şarap içsek de... Kulluk görevimi yapmaya çalışırım)

Kararsız ve değişken olan Balık burçlarının fikirleri ve davranışları kısa sürede değişebilir.

(Kendi adıma) imzamı atarım bu cümlenin altına

Balık burcu erkeğinin nasıl bir aşk hayatı vardır?

Aşk hayatında çabuk içine kapanıp küsebilen Balık erkeklerine karşı hassas davranmalı.

Başlarken hassas olanlar, sonra acayip can yakıyorlar bu da doğru valla, hassas davranın bana yaa

Kendini güvende ve rahat hisseden Balık burcu erkeği doğru insanı bulduğunda evlenmeye hazır olacaktır.

Olduu, başka ?? Yok anam, doğru hatun mu yok, denk mi gelmedik bunca sene? Ben mi doğru değilim? Bilemedim şimdi..

Hassas ve yaratıcı olan Balık erkekleri romantizm konusunda partnerlerini şaşırtabilir.


Üstüme tanımam...

Bazı Balık erkekleri biteceğine inandıkları bir ilişkiye bile sadık kalabilir, ancak bazı Balık erkekleri ise mutsuz olacaklarına inandıkları için tek eşlilikten özellikle kaçınabilir.

Bu saaten sonra, yani... İnandıkta ne oldu ?

Balık burcu erkeği cinsel hayatında hangi özelliklere sahiptir?

Bu konuları toplum önünde konuşmam, biz böyle gördük atadan... Ama geneli doğru ...

Balık burcu erkeğini etkilemek için ne yapmalı:

Balık burcu erkeği merhametli, sahiplenici ve ilgi gösteren kadınlardan hoşlanır.

Aynen

İçe kapanık bir yapısı olan Balık erkeği ilk hamleyi yapan taraf olmaktan hoşlanmaz.

Hadi yaa , ömrümüz hamle yaparak geçmedi ama gördüğümde - amanınn, dediğim hatun kişiye ilk değil arka arkaya üjj- bejj hamle yapmadan bırakmam


Balık burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?

Kırılgan bir yapıya sahip olan Balık erkeği kendisine saygı gösteren ve hoşgörülü kadınlardan hoşlanır.

Çok doğru


Hiç inanmam burçlara ama bu sefer ki bayağı bi yaklaşmış % 95 beni anlatıyor.. Arada bi göz atarım artık.. Belki hayırlı bir kısmet yakalarım Yahu işimiz burçlara fallara kaldı iyi mi
__________________

Tanrılar, erkeklerin ''balıkta'' geçirdiği zamanı ömründen saymaz. (Babil Atasözü)
  Alıntı ile Cevapla
8 Üyemiz Dilaver'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.04.2013, 18:56   #6
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Erkeklerin Burç Özellikleri

Astroloğunuz geeldiii...



Dilaver, burcunu tutturdum ya, kendime daha bir güven geldi

Diğerleri ne diyecek bakalım
__________________
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.04.2013, 19:37   #7
Çevrimdışı
Duayen
Huysuz ve Tatlı Kadın

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Erkeklerin Burç Özellikleri

Bana göre, daha doğrusu benim tanıdığım burcun anlatılanla alakası yok..

Diğerleri hakkında bir şey diyemiyeceğim
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Duayen'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.04.2013, 19:57   #8
Çevrimdışı
Liaaa
Geciken gözyaşı hiçbir şey çözmez...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Erkeklerin Burç Özellikleri

Klasik müzik ve caz he.

Aslan burcu espritüeldir. Erkeğine de yansımış.

Teşekkürler Canan.

__________________
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Liaaa'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.04.2013, 20:23   #9
Çevrimdışı
Lion
...Az İnsan Çok Huzur...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Çözüldü Cevap: Erkeklerin Burç Özellikleri

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Canan Mesajı göster
Boğa burcunun erkeği, sevgi dolu ve huzur veren bir erkek modelidir.
Aşk ilişkilerine başlama konusunda da biraz yavaş kalırlar.
Çünkü gerçekten aradığı kadının o, olup olmadığı konusunda tedbirli davranmak isterler.
Bu biraz da, boğa burçlarının toprak tabiatlarından ileri gelen, sağlama basma eğiliminden kaynaklanır. Gerçek aşkı bulduğuna inanan boğa erkekleri, çok romantik olurlar.
Aşkları için de yapamayacakları şey yoktur.
Alıntı dışında kalan kısımlarına da katılıyorum. Yerinde tespitler.
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Lion'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.04.2013, 21:25   #10
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Erkeklerin Burç Özellikleri

Dengesiz biri olduğum için akrep profilinde yazılanlar benim için bir anlam ifade etmiyor..
__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
burçlara, erkeği, erkekler, göre, ikizler, kova, oğlak, terazi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.