Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Spor Dünyası > Futbol | Diğer Futbol Kulüpleri > Beşiktaş

Beşiktaş Kimse Yokken Biz Vardık


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 27.10.2013, 14:25   #1
Çevrimdışı
Supertramp
we can stop the rain

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Beşiktaş İçin Tarihi Adım


Beşiktaş Yönetimi cumartesi günü Vodafone Arena’nın yapımı için ihale tarihini ilan etti. 8 Kasım 2013 Cuma günü saat 14.00’te kapalı zarf usulüyle, yeni stada teklif veren şirketlerin teklifleri alınacak. Sezon sonunda yıkımına başlanan İnönü Stadı’nın yerine yapılacak olan Vodafone Arena için böylece ilk adım da atılmış, yıkım süreci tamamlanmış, yapım aşamasına geçilmiş olacak.
Bu ihaleyi yapacak olan firma ise Beşiktaş İnşaat A.Ş. olacak. Kulübün kendi kurduğu inşaat şirketi kaba inşaatı üstlenecek firmayı belirleyecek.

Ancak sadece Beşiktaş İnşaat A.Ş. değil, Spor Genel Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Bakanlığı da teklif veren firmaların yeterlilik durumunu inceleyecek. Stadı yapma yeterliliği olduğu tespit edilen şirketlerle daha sonra belirlenen bir tarihte ‘açık eksiltme’ ihalesi yapılacak. Bu ihalede en düşük teklifi veren şirket, Vodafone Arena’nın yapımını üstlenecek.


"Bizim Şirketimiz Yapacak"
Bu konuda görüşlerini aldığımız Yeni Stat Projesi’nden sorumlu Yönetici Umut Güner, “Nihayet stadımız yıkım aşamasından, yapım aşamasına geçiyor. Bunun için ilk adımı atıyoruz. Şartnamede katılacak şirketlerin hangi kriterlere sahip olması gerektiği yazıyor. Yapım Beşiktaş İnşaat A.Ş. üzerinden yapılacak” dedi.

Divan Kurulu Bugün

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu’nun 2013 yılı 2. Olağan toplantısı bugün yapılacak. Ceylan Inter Continental Otel’de gerçekleştirilecek toplantı saat 11.00’de başlayacak. Toplantıda, divan başkanlık kurulu faaliyetlerinin arzı, denetleme kurulu raporunun okunmasının ardından yönetim kurulu çalışmaları açıklanacak ve bu raporlar hakkındaki görüşmeler yapılacak. Ayrıca, 60 yıllık üyeler Ömer Gazi Akınal, Handan Onur, Kemal Güloğlu, Tuğrul Sızmazoğlu ve Sedat Kesen’e plaket verilecek.
  Alıntı ile Cevapla
Supertramp'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
adım, beşiktaş, için, inşaat, kurulu, tarihi, yapılacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 23:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.