Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Spor Dünyası > Futbol | Diğer Futbol Kulüpleri > Beşiktaş

Beşiktaş Kimse Yokken Biz Vardık


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 24.12.2009, 00:02   #1
Çevrimdışı
Aşk_ı Virane
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Manisaspor 2-1 Beşiktaş

Acemi Kartal Korcan: 2-1
Ziraat Türkiye Kupası'nda D Grubu ilk maçında Manisaspor sahasında, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Manisa Atatürk Stadı'nda ilk yarısı da ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Manisaspor'un golleri 38. dakikada Simpson ve 61. dakikada Ergin Keleş'ten gelirken, Beşiktaş'ın tek golü ise 48. dakikada Bobo'dan geldi.


Manisaspor galibiyet için arzulu oynadığı maçtan galip ayrılarak, Türkiye Kupası'nda gruplara üç puanla başlamayı başardı. Beşiktaş ise deplasmanda istediği futbolu ortaya koyamadı, bunun üzerine bir de Korcan'ın yediği hatalı goller eklenince, siyah-beyazlılar ilk maçında puanla tanışamadı.

KORCAN'DAN BÜYÜK HATALAR...
Ziraat Türkiye Kupası (D) Grubu ilk maçı olan Manisaspor-Beşiktaş karşılaşmasında, siyah beyazlıların teknik direktörü Mustafa Denizli, Bursaspor'a karşı oynanan son lig maçındaki kadroda 3 zorunlu değişikliğe gitti. Kupa maçında, Beşiktaş'ın kalesini Rüştü ve Hakan'ın yokluğunda genç kaleci Korcan korudu. Korcan'ın yediği iki golde de ciddi hatası vardı ve genç kaleci ilk kez 11'de başladığı mücadelede şanssız bir 90 dakika çıkardı. Tecrübeli teknik adam sakatlıkları bulunan kaleci Rüştü, Nihat ve Ferrari'nin yerine Korcan, Tabata ve İsmail'e ilk onbirde yer verdi.



Tabata, ligde 14. haftada oynanan Sivasspor maçının ardından ilk kez ilk onbirde forma şansı buldu. Siyah beyazlı ekipte yedek kaleci olarak da genç Rasim görev aldı.

Öte yandan Manisaspor'da, kaleci Ufuk'un Galatasaray'a transferi sırasında, Manisaspor'a gelen kaleci Orkun'un izinli olarak İstanbul'a gittiği öğrenildi.

KANADALI GOLÜNÜ ATTI...
Bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Manisaspor'un Kanadalı oyuncusu Joshua Simpson, Beşiktaş karşısında takımını öne geçiren golü attı. 38. dakikadaki atakta Nizamettin'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Simpson ceza sahası içinde kafayı vurdu, yere çarpan top kaleci Korcan'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. 1-0.



İYİ ATAK, ŞIK BİR GOL...
İlk yarıyı geride kapatan Beşiktaş, ikinci yarının üçüncü dakikasında beraberliği Bobo ile yakaladı. İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş'ın ani gelişen atağında Nobre ceza sahası içinde hareketlenen Bobo'nun önüne şık bir pas bıraktı, Bobo bekletmeden bu topa dönerek vurdu ve maça dengeyi getirdi. 1-1.

KORCAN'DAN İNANILMAZ HATA...
Beşiktaş'ta Hakan Arıkan ve Rüştü Reçber'in yokluğunda kaleye geçen genç Korcan'ın ikinci golde hatası çok büyüktü. 61. dakikada gelişen pozisyonda, Korcan geri pası uzaklaştırmak isterken önündeki Sivok'a topu çarptırdı, boşta kalan topu kapan Isaac, uygun pozisyondaki Ergin'in önüne topu bıraktı, Ergin de boş kaleye topu gönderdi.

ÖNCE GOL KARARI, SONRA OFSAYT...
Manisa'da oynanan maçın en ilginç anı 54. dakikada yaşandı. Manisaspor'un Mehmet Nas ile attığı golden yaklaşık 30 saniye sonra gol kararı iptal edildi ve ortalık karıştı. 54. dakikada gelişen atakta Mehmet Nas ceza sahası dışından şutunu attı, ceza sahası içindeki Isaac'e çarpan top yön değiştirip ağlarla buluştu. Hakem Hüseyin Gökçek ilk anda golü verdi ve orta noktayı gösterdi, daha sonra yan hakeminin uyarısıyla bu golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti. Manisasporlu futbolcuların ve taraftarların bu karardan sonra büyük itirazı vardı.



ERGİN ZOR OLANI YAPTI...
Manisaspor'un ikinci golünü atan Ergin Keleş, attığı golden 5 dakika sonra da çok net bir fırsatı kullanamadı. Nizamettin'in pasında, Sivok'u şık bir hareketle geçen Ergin, ceza sahası içinde kaleci Korcan ile karşı karşıya kaldı, golcü oyuncu plase yerine, sert bir vuruş yapmayı tercih etti ve topu yandan auta gönderdi. Manisaspor ilk yarıda da Simpson ile net bir fırsattan yararlanamadı. Beşiktaş adına kaçan en net fırsat ise Yusuf Şimşek ile gelişen ataktaydı. Sağ kanattan yapılan ortaya Yusuf ceza sahası içinde kafayı vurdu, kaleci İlker'in parmaklarının ucuna çarpan top, ardından üst direğe çarpıp kornere çıktı.

DENİZLİ'NİN HAMLELERİ...
Beşiktaş ilk yarıyı geride kapatınca Mustafa Denizli, ikinci yarının başında iki değişiklik gerçekleştirdi. İlk yarının etkisiz isimleri Tabata ve İsmail Köybaşı'nı kenara alan Denizli, Yusuf Şimşek ve Nobre'yi sahaya sürdü. Beşiktaş'ın attığı golde Nobre asisti yapan isimdi ve ileri uca da büyük hareketlilik getirdi. Denizli, son oyuncu değişikliği hakkını 77. dakikada kullandı. Bu dakikada Tello yerini Serdar Özkan'a bıraktı.

MAÇTAN DAKİKLAR (İLK YARI)
7. dakikada ani gelişen Manisaspor atağında sağ kanattan İsaac'in pasında topla buluşmak isteyen Simpson'a Beşiktaşlı savunma oyuncuları izin vermedi.
19. dakikada Ergin'in pasında sol çapraz pozisyonda topla buluşan Simpson'un vuruşunda kaleci Korcan, topu ayaklarıyla uzaklaştırdı.
28. dakikada sol kanattan Nizamettin'in ceza alanına gönderdiği ortada, oluşan karambolde savunma oyuncuları Ergin'den önce topu kornere yolladı.
38. dakikada Manisaspor'un üstünlük sayısı geldi. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda, Nizamettin'in ceza alanına gönderdiği topu Simpson kafa vuruşuyla kaleye yolladı. Meşin yuvarlak, kaleci Korcan'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 1-0.
45. dakikada Tabata'nın ceza alanı dışında kaleye gönderdiği şutta, top yandan auta çıktı.
Müsabakanın ilk yarısı Manisaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
Beşiktaş, 48. dakikada beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan Tello'nun ceza alanına gönderdiği ortada topu bekletmeden kaleye yollayan Bobo, kaleci İlker'i mağlup etti: 1-1
49. dakikada gelişen Manisaspor atağında Mehmet Nas'ın ceza alanı dışında kaleye attığı şutta, kaleci Korcan'ın çeldiği top ofsayt pozisyonundaki İsaac'in önüne geldi. İsaac'in vuruşunda top ağlara gitmesine rağmen, gol geçerlilik kazanmadı.
54. dakikada ceza alanı dışından Mehmet Nas'ın sert şutunda İsaac'a çarpan top ağlarla buluştu. İlk önce gol kararı veren Hüseyin Göçek, yardımcı hakemin ikazıyla gol kararını iptal etti.
58. dakikada Tello'nun sağ kanattan ortasında, arka direkte Yusuf'un kafa vuruşunda kaleci İlker topu kornere çeldi.
61. dakikada Manisaspor bir kez daha öne geçti. Gelişen Manisaspor atağında kaleye atılan şutta, topu kaleci Korcan uzaklaştırmak isterken, top Sivok'a da çarparak İsaac'in önünde kaldı. İsaac'in bekletmeden Ergin'e aktardığı topta, Ergin meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 2-1
66. dakikada sol kanattan Simpson'un ceza alanına gönderdiği ortada, Sivok'tan seken topla buluşan Ergin'in vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.
80. dakikada Serdar Özkan'ın ceza alanı dışında attığı sert şutta, top kaleci İlker'de kaldı.
Karşılaşma, Manisaspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Hüseyin Göçek, İsmail Şencan, Kemal Yılmaz
Manisaspor: İlker, Güven, Kalabane, Burak, Eren, Mehmet Nas, Yiğit İncedemir (Dk. 89 Güven), Nizamettin (Dk. 87 Mehmet Güven), Simpson, Ergin Keleş, İsaac
Beşiktaş: Korcan, Ekrem, Sivok, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Tello (Dk. 77 Serdar), Fink, Ernst, Tabata (Dk. 46 Nobre), İsmail (Dk. 46 Yusuf), Bobo
Goller: Dk. 38 Simpson, Dk. 61 Ergin Keleş (Manisaspor), Dk. 48 Bobo (Beşiktaş)
Sarı Kartlar: Dk. 51 Eren, Dk. 72 Yiğit İncedemir (Manisaspor), Dk. 71 Sivok, Dk. 90+1 İbrahim Toraman (Beşiktaş)
__________________
Herkesi O'na benzetiyorsan aşıksın demektir;
Eğer O'nu herkese benzetiyorsan artık "yalnızsın" demektir.
  Alıntı ile Cevapla
Eski 24.12.2009, 00:08   #2
Çevrimdışı
Aşk_ı Virane
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Manisaspor 2-1 Beşiktaş

Maçtan Fotoğraflar;

























__________________
Herkesi O'na benzetiyorsan aşıksın demektir;
Eğer O'nu herkese benzetiyorsan artık "yalnızsın" demektir.
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Aşk_ı Virane'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 24.12.2009, 15:03   #3
Çevrimdışı
SinekVaLesi
Yeni Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Manisaspor 2-1 Beşiktaş

Sağlık olsun en güzeli maçtan sonra manisalı futbolcuların Beşiktaş tribününe çağrılmasıydı.

Gerçi onlar gelmemeyi tercih etti ama olsun.
__________________
Forum Gerçek Türkiyeli'nin Resmi Forumu
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
beåŸiktaåŸ, manisaspor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 00:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.