Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türk ve Dünya Mutfağı > Yemekler > Börek | Çörek

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 19.01.14, 06:43   #31
. . . Hayat Dışı . . .

Utay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jan 2014
Konular: 3
Mesajlar: 80
Ettiği Teşekkür: 193
Aldığı Teşekkür: 335
Rep Derecesi : Utay Karimasını arttırmak için doğru yerdeUtay Karimasını arttırmak için doğru yerdeUtay Karimasını arttırmak için doğru yerdeUtay Karimasını arttırmak için doğru yerdeUtay Karimasını arttırmak için doğru yerdeUtay Karimasını arttırmak için doğru yerdeUtay Karimasını arttırmak için doğru yerdeUtay Karimasını arttırmak için doğru yerdeUtay Karimasını arttırmak için doğru yerdeUtay Karimasını arttırmak için doğru yerdeUtay Karimasını arttırmak için doğru yerde
Ruh Halim: Arastirmaci
Standart Cevap: Açma Tarifi (Pastane tarifi)

Bu tarifler üzerinden ben bir deneyim bunu. Bakalım yapabiliyor muyum

Paylaşım ve bilgi için sağolun.
__________________
Zillet bizden uzaktır.
Utay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Utay'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 27.10.14, 00:53   #32
Dönersen Islık Çal..

Sevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Feb 2012
Konular: 784
Mesajlar: 6,378
Ettiği Teşekkür: 28102
Aldığı Teşekkür: 33911
Rep Derecesi : Sevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Açma Tarifi (Pastane tarifi)

Çok acıktım ben yahu. Açma, poğaça, börekler gecenin bu saatinde inadına karşıma çıkıyor sanki.

Yarın gidip pastaneden açma alıp yemem lazım mutlaka. Kendim yapamam, üşenirim.

Teşekkürler Lale.
Sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.07.15, 18:53   #33
«... Beklenen Şarkı ...»

Çengelli İğne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Dec 2013
Konular: 1654
Mesajlar: 9,563
Ettiği Teşekkür: 33017
Aldığı Teşekkür: 31991
Rep Derecesi : Çengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Cevap: Açma Tarifi (Pastane tarifi)

Ben mahlep koymadan çok sık yapardım bu açmayı.

Çok leziz oluyor.

Epeyden beri de yapmıyor,fırınım bozuldu maalesef.

Canım çekti şimdi.

Teşekkürler.
__________________






Çengelli İğne isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Çengelli İğne'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.04.16, 23:08   #34
Moderator

Ekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Dec 2011
Konular: 1173
Mesajlar: 8,964
Ettiği Teşekkür: 30726
Aldığı Teşekkür: 40340
Rep Derecesi : Ekin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Kotu Cocuk
Standart Cevap: Açma Tarifi (Pastane tarifi)

Gerçekten çok lezzetli bir tarifmiş. Denedim ve bayıldım... Çok severim böyle lezzetleri...

Teşekkürler...
__________________



Ekin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
çörekotu, margarin, susam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İlgili Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doğal Antibiyotik Tarifi Kartal Alternatif Tıp 12 01.05.15 03:07
Kadın tarifi Mustafa Akten Mustafa Akten 0 12.04.15 17:23
Aşkın Tarifi Umutgüneşi Duygularımız 26 26.07.13 11:22
Erman Toroğlu'ndan Pastırma Tarifi ReaL Komik ve İlginç Videolar 1 23.02.09 10:55
Haroşalı Şal Örgü Modeli yapılışı tarifi Umutgüneşi Örgü | Tığ İşleri 0 30.01.09 18:05


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2017 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.