Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Teknoloji | Bilgisayar > Cep Telefonu


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 28.07.2009, 10:52   #1
Çevrimdışı
Kartal
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 3G Vodafone'da Son Durum!



Ülkemizde henüz yeni olmasına rağmen belki de 3G konusunda en fazla deneyime sahip olan operatör, Vodafone. 30 Temmuz'dan itibaren 81 ilde aynı anda verilmeye başlanacak olan 3G hizmetiyle ilgili son durumu basın mensupları ile paylaşan Vodafone, gelişmeleri de basın mensuplarıyla paylaştı.


Kaybedilen Aboneler Yeniden Kazanılıyor


Türkiye'deki 14 milyon abone sayısı ile şu anda pazar payı ve ciro bakımından 2. sırada yer alan Vodafone, numara taşınabilirliğinin hemen ardından çok sayıda abonesini diğer operatörlere kaptırmıştı. Son gelen rakamlar ise operatörü yüreğine su serpiyor.
Kaybedilen 400 binden fazla abonenin 300 bini yeniden kazanılmış durumda. Yeni kampanyalarla bu rüzgarı arkasına alarak çok daha iyi sonuçlar bekleyen Vodafone; Webşın, Vodafone Taksi, Mobil TV gibi servislerle abone sayısını arttırmayı hedefliyor.


3G, Ocağınızı Söndürmeyecek!
Vodafone Türkiye yönetiminin tam kadro katıldığı, İngiltere'deki genel merkezin de 3G üzerinden video konferans ile davet edildiği bugünkü etkinlikte, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, 2010'un kendileri için çok önemli başarılara imza attıkları bir yıl olacağını da dile getirdi.


Vodafone, hızlı internetle beraber bilinçsiz kullanımlar karşısında kabarık faturaların gelmesini önlemek için kullanıcılara bir üst limit belirleme imkanı da sunacak.

ShiftDelete.Net'in Sorularını Yanıtladı


Rakiplerin 3G fiyatlarını açıklamasına ve 30 Temmuz'a sayılı saatlerin kalmasına rağmen, henüz fiyat konusunda açıklama yapmayan Timuray, ShiftDelete.Net'in ilettiği bazı sorulara da şöyle cevap verdi;


SDN – 3G'yi, ADSL'e alternatif bir hizmet olarak mı görüyorsunuz yoksa tamamlayıcı bir seçenek olarak mı belirliyorsunuz?
Serpil Timuray – Başlangıçta tamamlayıcı bir hizmet gibi olsa da uzun vadede teknolojinin gelişmesi ile beraber, ADSL'in alternatifi olacağı muhakkak.

SDN – Fiyatları neden açıklamamakta ısrar ediyorsunuz?
Serpil Timuray – Son güne kadar açıklamayacağız. Nedeni ise tamamen bizim aldığımız stratejik ticari kararlar.

SDN – "Adil Kullanım" başlığı altında sınırsız internet kullanımı konusunda müşterilerinize bazı yaptırımlar uygulayacağınızı belirttiniz. Bunu biraz açıklar mısınız?
Serpil Timuray – Bir baz istasyonundan sürekli ve yüksek hızda veri tüketen ve diğer kullanıcıların haklarını gasp eden kişilere karşı bazı teknik önlemler aldık. Çözüm olarak, adil olarak kullanmayan kişinin internet bağlantısı yazılımlar tarafından otomatik olarak azaltılacak.

Vodafone Türkiye'de son durum bu şekilde. 30 Temmuz'da her şey daha net olacak gibi görünüyor.


Kaynak:Sdn

__________________
  Alıntı ile Cevapla
Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
vodafoneda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 14:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.