Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Teknoloji | Bilgisayar > Cep Telefonu


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 30.12.2012, 23:07   #1
Çevrimdışı
AsilJuliet
Tipimden Asalet Akıyor...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2013′ün cepleri nasıl olacak?

Akıllı ceplerde sınıra ulaştığımızı ne kadar düşünsek de, Samsung, Apple gibi üreticiler bize her sene bıkıp usanmadan yanıldığımızı gösteriyorlar. 2012′de dört çekirdekli cepler üst seviyede standart halini alırken, Apple sonunda iPhone’un ekranını büyüttü. Nokia ise en son Lumia cebine entegre ettiği kamerasının üstün kalitesiyle hepimizi şaşırttı. Peki 2013′den neler beklemeliyiz? Bizi yine daha büyük ekranlar ve daha da çok çekirdekli cepler mi bekliyor? İşte önümüzdeki sene ceplerde gerçekleşmesini beklediğimiz gelişmeler.

1. 1080p ve 5 inç ekranlar standart halini alabilir: 2013′de “amiral gemisi” modellerinin 1080p ekranlarla gelmesini bekleyebiliriz. Sony’nin Yuga kod adlı 5 inç’lik bir cep üzerinde çalıştığı dedikodularını da duymuştuk.

2. Galaxy S4 hükmedecek: Söylentiler, Galaxy S4′ün daha hızlı bir dört çekirdekli (veya 8 çekirdekli) işlemciye, biraz daha büyük bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Samsung’un bir sonraki amiral gemisinin daha da güçlü bir pille gelmesini bekleyebiliriz.

3. Windows Phone popüler hale gelecek: Lumia 920 ve HTC 8X gibi ceplerle beraber Windows Phone 8 sonunda beklenen kalkışı yapacak gibi görünüyor.

4. 64GB’lık dahili depolama yaygınlaşacak: Samsung’un 64GB kapasiteli daha küçük bellek çipleri üzerinde çalıştığı biliniyor. Geçtiğimiz günlerde 64GB’lık bir Galaxy S3′ün de piyasaya sürülmüş olması, 2013′deki ceplerin daha büyük depolama alanlarına sahip olacağını gösteriyor. iPhone’un 64GB sürümleri halihazırda bulunsa da, aynı fiyata SD kart slotuna sahip bir cep alıp tasarruf edebiliyorsunuz.

5. iPhone 5S: İlk dedikodular, 2013′de çok büyük bir yenilik içermeyen “iPhone 5S”in tanıtılacağını söylüyor.

6. Esnek ekranlar: Esnek telefonlara şimdilik uzağız, ancak esnek ekranlar 2013′deki ceplerin ekranlarını daha sağlam hale getirebilir.

7. Tasarım: Tüm akıllı ceplerin performanslarının birbirine yaklaştığını düşündüğümüzde üreticiler, cepleri birbirinden ayırmak üzere onların tasarımına önem vereceklerdir.

8. Daha büyük piller: 2012′de üreticilerin sonunda bizlere kulak vererek ceplerine daha güçlü piller yerleştirdiklerini gördük. 3.300mAh pil ile gelen Razr Maxx, 2.100mAh ile gelen Galaxy S3 gibi. Pili bir gün bile dayanmayan bir cep yerine, biraz daha kalın ve ağır bir cep taşımaya razıyız.

9. Fiyatı uygun modeller revaçta olacak: Uygun fiyatlı Android’ler, artık eskisi gibi çöp değiller. Orta seviye ceplerde çift çekirdekli, güçlü cihazlar görmeye hazırlanın.

10. Blackberry’nin dönüşü: RIM’in yeni BlackBerry 10 modelleri, 2013′de ortaya çıkacak. BB10, belki Android ve iPhone hayranlarının kalbini çalamayabilir, ancak yeni yazılımsal klavye gibi küçük değişiklikleriyle RIM severlerin ilgisini çekebilir.

__________________




Mükemmel sevgiliyi dışarıda aramayın
Ben şimdi evde oturuyorum dışarı çıkarken size haber veririm




  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz AsilJuliet'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 20.04.2013, 11:29   #2
Çevrimdışı
Hara-Kiri
Kayı Boyu'nun Torunu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart

Asus padfone2 suanda bu seçenekleri sunuyor 6600 mAh pili bitiremezsin dahili ve harici hafıza yanı sıra birde ek olarak ücretsiz bulut sunuyor. Web connectior beraberinde sunuyor . Asus bilgisayarda dayanıklılıgi ile tanınıyor. Telefondada aynı işçiliği gösterdiğine inanıyorum.
__________________
Gerçek şu ki; saat 12:12 olduğunda kimse seni düşünmüyor, şifreleri 1234 yapan insan hala yaşıyor, noel baba yok, tam karşıya geçerken kırmızı yanacak, istediğini alsan da aklın alamadığında kalacak, az kalan yemek daha lezzetlidir, pastayı kesen pasta yiyemez, gece tırnak kesersen ömrün kısalmaz ve sakın kendini başka dünyadan zannedip triplere girmeye kalkma. ne yazık ki pizzanın ambulanstan önce geldiği bir ülkenin en nadide vatandaşlarından birisin sen de.. Hayat işte. O bakımdan diyeceğim o dur ki ; Başımız toprak, sonumuz toprak; mühim olan, çamurlaşmadan yaşamak..


  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Hara-Kiri'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.04.2013, 10:40   #3
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 2013′ün cepleri nasıl olacak?

Teknoloji tamam ve güzel. Yeni yeni versiyon eklemeler ile tam mükemmelliğe yaklaşım oda güzel. Güzel olmayan nedir bilirmisiniz? Bu teknoloji çokluğu ve güzelliği içinde insani erdemlerimizden, güzelliklerimizden, bizatihi insanlığın kendinden uzaklaşıyor, cebimizde masamızda duran güzelliklerden başka gözümüzün önündeki güzellikleri göremiyor ve yaşıyamıyoruz.

Ne zaman nereye kadar teknoloji? Muhakkak insan hayatını kolaylaştırıyor, uzakları yakın ediyor, yapılacak işleri kolay ve az zamanda yapıyor, ulaşım erişim süper, her şey güzel ama güzel olan duyguların bazen yok olmasına neden oluyor ki, işte buna izin vermeyelim.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
2013′ün, cepleri, nasıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.