Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Güzellik ve Moda > Saç, Cilt ve Vücut Bakımı > Cilt Maskeleri


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 15.07.2013, 16:09   #1
Çevrimdışı
Liaaa
Geciken gözyaşı hiçbir şey çözmez...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Karın Çatlakları İçin Maske

Karın Çatlakları İçin Maske



Hızlı kilo alıp verme ve hamilelik esnasında ortaya çıkan karın çatlakları için Ebru Şallı'dan maske tarifi.


2 Çocuk annesi olmasına rağmen kusursuz bir fiziği ile karın çatlakları olmayan Ebru Şallı acaba bunu neye borçlu diye merak edenler için hemen söylüyoruz; Ebru Şallı karın çatlakları için tamamen doğal ürünlerden oluşan ve çatlaklara iyi gelen maske formülü ile çatlak sorunu yaşamıyor.

Ebru Şallı'nın tavsiye etmiş olduğu karın çatlakları için maske tarifini ve malzemeleri ile birlikte uygulanışı hakkında merak ettiğiniz bilgiler.

Ebru Şallı karında göbek bölgesinde oluşan çatlaklar için çok faydalı bir kür önerdi. "Bitkisel yağlar ile hazırlanan maske ile karın çatlakları azalır ve zamanla yok olur" dedi. Doğum sonrası hamile çatlakları yada kilo alıp verme sonucu oluşan karın çatlakları için mükemmel doğal bir maskedir. Karın çatlakları nasıl geçer, göbek çatlağı için ne yapılır, karın çatlaklarına bitkisel çözüm var mıdır, göbekteki çatlaklara doğal maske tarifi, karın çatlaklarına iyi gelen bitkisel yağlar nelerdir diyorsanız karın çatlakları maskemiz tam da size göre...

Malzemeler:
  • 1 yemek kaşığı badem yağı,
  • 1 yemek kaşığı ceviz yağı,
  • 1 tatlı kaşığı menekşe yağı,
  • 1 yemek kaşığı susam yağı.

Hazırlanışı ve Uygulanışı:

Tüm yağlar bir kase içerisinde iyice karıştırılır. Karın çatlakları olan göbek bölgemize dairesel haraketler ile masaj yapılarak sürülür. Çatlak maskesinin daha etkili olabilmesi için cildin derinlemesine temizlenmiş peeling yapılmış olması gerekir. Bunun için mutlaka haftada bir kez kese yapılması tavsiye edilir. Tamamen doğal bitkisel yağlar ile hazırlanan çatlak maskesi karın çatlaklarına çok faydalıdır.
Kaynak
__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Liaaa'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
çatlakları, ebru, için, karın, maske


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.