19.01.2016, 01:27 | #1 |
Çevrimdışı
|
Levrek Buğulama
Levrek Buğulama Malzemeler
http://www.yemektarifleri.com
__________________
''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' |
5 Üyemiz Suzim'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.01.2016, 08:51 | #2 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Levrek Buğulama
Çok malzemesi varmis.
Teşekkürler Levregi buğulama sevmiyorum. |
2 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.01.2016, 09:38 | #3 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Levrek Buğulama
Güveçte aynı malzemelerle biraz patates ekleyerek fırında daha lezzetli diye düşünüyorum.Karadenizliyim ama hiç haşlanmış balığa şahit olmadım.Teşekkürler Suzim.
__________________
Bazen önemli olmamalı gidecek olan ya da gelmeyen. Çünkü bazen, başlaman gerekir her şeye yeniden. Nazım Hikmet Ran. |
2 Üyemiz İklim'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.01.2016, 11:22 | #4 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Levrek Buğulama
Yağsız balık,kızarması güzel oluyor.
|
2 Üyemiz ersi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
buğulama, levrek |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |