Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türk ve Dünya Mutfağı > Yemekler > Deniz Ürünleri


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 19.01.16, 00:27   #1
Müdavim

Suzim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2015
Konular: 1199
Mesajlar: 6,514
Ettiği Teşekkür: 13552
Aldığı Teşekkür: 21603
Rep Derecesi : Suzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Levrek Buğulama

Levrek Buğulama


Malzemeler
  • 1 adet soğan
  • 1 adet büyük boy patates
  • 2 orta boy havuç
  • 2 adet büyük domates
  • 2 adet büyük levrek
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 2 çorba kaşığı un
  • 2 çorba kaşığı yoğurt
  • tane karabiber
  • defne yaprağı
  • sarımsak
  • su
  • 1 adet limon suyu
  • tereyağı
  • kaşar rendesi

Tarifi

  • Derin bir tencereye su, dörde bölünmüş soğan, patates, domates, rende havuç,tane karabiber, defne yaprağı,limon suyu, sarımsaktan oluşan malzemeyi yerleştirip balıkları içine koyun.
  • Balıklar 15 dakika kaynadıktan sonra kepçe
  • yardımı ile balıkları alın.
  • Balıkları fırın tepsisine yerleştirin.
  • Suyun içindeki malzemeleri de balıkların etrafına serpiştirin.
  • Tencerede kalan suyun içine 2 adet yumurta sarısı, 2 kaşık un, 2 kaşık yoğurdu ayrı bir kapta hafifçe sulandırarak çırpıp, tenceredeki suya yavaşça ekleyin.
  • Bu suyu balıkların üzerine dökün. Fırına varin.
  • Balıkların suyu kaynamaya başladığında tavada kızdırdığınız kırmızı toz biberli tereyağını balıkların üzerine gezdirin.
  • Kaşar peyniri serpip, fırınlayın.
  • Kaşarlar kızardığında fırından çıkarın.
http://www.yemektarifleri.com
__________________
''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
Suzim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Suzim'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.01.16, 07:51   #2
Başına Buyruk

Ekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Dec 2011
Konular: 1227
Mesajlar: 9,779
Ettiği Teşekkür: 32069
Aldığı Teşekkür: 44545
Rep Derecesi : Ekin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Cok Yorgun
Standart Cevap: Levrek Buğulama

Çok malzemesi varmis.

Teşekkürler

Levregi buğulama sevmiyorum.
__________________



Ekin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.01.16, 08:38   #3
Uzman Üye

İklim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jun 2012
Konular: 11
Mesajlar: 2,058
Ettiği Teşekkür: 9292
Aldığı Teşekkür: 10472
Rep Derecesi : İklim şöhret ötesinde bir itibarı vardırİklim şöhret ötesinde bir itibarı vardırİklim şöhret ötesinde bir itibarı vardırİklim şöhret ötesinde bir itibarı vardırİklim şöhret ötesinde bir itibarı vardırİklim şöhret ötesinde bir itibarı vardırİklim şöhret ötesinde bir itibarı vardırİklim şöhret ötesinde bir itibarı vardırİklim şöhret ötesinde bir itibarı vardırİklim şöhret ötesinde bir itibarı vardırİklim şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Kotu Cocuk
Standart Cevap: Levrek Buğulama

Güveçte aynı malzemelerle biraz patates ekleyerek fırında daha lezzetli diye düşünüyorum.Karadenizliyim ama hiç haşlanmış balığa şahit olmadım.Teşekkürler Suzim.
__________________
Bazen önemli olmamalı gidecek olan ya da gelmeyen. Çünkü bazen, başlaman gerekir her şeye yeniden.
Nazım Hikmet Ran.
İklim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz İklim'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.01.16, 10:22   #4
Süper Üye

ersi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: May 2015
Yaş: 55
Konular: 5
Mesajlar: 2,565
Ettiği Teşekkür: 8586
Aldığı Teşekkür: 12236
Rep Derecesi : ersi şöhret ötesinde bir itibarı vardırersi şöhret ötesinde bir itibarı vardırersi şöhret ötesinde bir itibarı vardırersi şöhret ötesinde bir itibarı vardırersi şöhret ötesinde bir itibarı vardırersi şöhret ötesinde bir itibarı vardırersi şöhret ötesinde bir itibarı vardırersi şöhret ötesinde bir itibarı vardırersi şöhret ötesinde bir itibarı vardırersi şöhret ötesinde bir itibarı vardırersi şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Kopkop
Standart Cevap: Levrek Buğulama

Yağsız balık,kızarması güzel oluyor.
__________________
ersi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz ersi'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
buğulama, levrek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2019 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.