Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türk ve Dünya Mutfağı > Yemekler > Deniz Ürünleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 13.06.16, 04:51   #1
Uzman Üye

nurideniz34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2016
Yaş: 68
Konular: 625
Mesajlar: 3,506
Ettiği Teşekkür: 57559
Aldığı Teşekkür: 8119
Rep Derecesi : nurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyor
Ruh Halim: Cap Canli
Thumbs up Fırında Alabalık Nasıl Yapılır?

Fırında alabalık nasıl yapılır?



4 Adet olan, Alabalıkları iyice tatlı su içerisinde temizleyip yıkayın ve Havlu peçetede kurulayınız. Sıvı Yağ ilave edilmiş olan tepsiye 4 adet alabalığı, ön arka şeklinde diziniz. Üzerlerine yarım limonu dilimler halinde yerleştiriniz. Yanlarına ise, daha önceden hazırladığımız patates dilimlerini ve soğan dilimlerini koyunuz.

Sonra sıvı zeytin yağını üzerlerine dökünüz (1çay bardağı kadar). Sivri biberleri de koyduktan sonra, daha önceden 250 dereceye ısıtılmış fırında, 45 dakika 190 derecede pişiriniz. Salata, limon ve tatlı soğan eşliğinde servis yapabilirsiniz... Afiyet olsun...

Not:Balıkları Kadıköy balık pazarından da kestirip alabilirsiniz...
:Sıvı yağ yerine eritilmiş olan tereyağını da kullanabilirsiniz
kaynak:Nuri Deniz
__________________
En büyük zenginlik,
Sıhhat ve afiyette olmaktır...


İstanbul - 0RH pozitif -1949

Balıkçı Reisi: Nuri Deniz
(Kimya ve İşletme müh.)
nurideniz34 Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz nurideniz34'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 13.06.16, 08:50   #2
Uzman Üye

İlya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Oct 2011
Konular: 30
Mesajlar: 1,492
Ettiği Teşekkür: 6276
Aldığı Teşekkür: 6598
Rep Derecesi : İlya şöhret ötesinde bir itibarı vardırİlya şöhret ötesinde bir itibarı vardırİlya şöhret ötesinde bir itibarı vardırİlya şöhret ötesinde bir itibarı vardırİlya şöhret ötesinde bir itibarı vardırİlya şöhret ötesinde bir itibarı vardırİlya şöhret ötesinde bir itibarı vardırİlya şöhret ötesinde bir itibarı vardırİlya şöhret ötesinde bir itibarı vardırİlya şöhret ötesinde bir itibarı vardırİlya şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Fırında alabalık nasıl yapılır Fırında alabalık nasıl yapılır yakışı

Teşekkürler @nurideniz34 harika görünüyor bende sebzeli balıkları boyle yaparım aslında ancak bir tv programında İzmirli usta bir aşçı balıklara kesinlikle limon konulmaz diyordu limonsuzda sebzeli balığın tadı çıkmaz ki.
__________________
İlya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz İlya'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 14.06.16, 15:46   #3
Uzman Üye

nurideniz34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2016
Yaş: 68
Konular: 625
Mesajlar: 3,506
Ettiği Teşekkür: 57559
Aldığı Teşekkür: 8119
Rep Derecesi : nurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyornurideniz34 artık herkes tanıyor
Ruh Halim: Cap Canli
Thumbs up Cevap: Fırında Alabalık Nasıl Yapılır?

( limonsuzda sebzeli balığın tadı çıkmaz ki.)..
Aynen katılıyorum...
__________________
En büyük zenginlik,
Sıhhat ve afiyette olmaktır...


İstanbul - 0RH pozitif -1949

Balıkçı Reisi: Nuri Deniz
(Kimya ve İşletme müh.)
nurideniz34 Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
nurideniz34'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
alabalık, fırında, nasıl, yakışıklı, yapılır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



WEZ Format +3. Şuan Saat: 13:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2017 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.