11.06.2012, 14:11 | #1 |
Çevrimdışı
|
Parmesanlı Midye Tarifi
MİDYELERİ iyice yıkadıktan sonra kaynayan bol suda 10 dakika kadar haşlayın. Pişince midyelerin ağızları açılacaktır. (Ağızları açılmayan midyeleri kullanmayıp, atın. Taze olmama ihtimali var!) |
14.05.2013, 22:57 | #3 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Parmesanlı Midye Tarifi
Bunun aslı Fransız mutfağındandır, rokfor peyniri ve salyangozlar yapılır,, Müslüman Mahallesi uyarlaması olsa gerek
__________________
Herkes uyurken uyuyamıyorsan sen de biraz BEŞİKTAŞ lısın... |
14.05.2013, 23:07 | #4 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Parmesanlı Midye Tarifi
Tarif nefis görünüyor, midyeyi her türlü severim ama ne yazıkki buralarda bulmak pek mümkün olmuyor.
İzmire dönünce denerim artık.. Teşekkürler Lalecim M. Özen, yorumcu olarak iyisinde bir iki tarifte senden alsak diyorum |
Duayen'in Mesajına Teşekkür Etti |
14.05.2013, 23:14 | #5 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Parmesanlı Midye Tarifi
Yaa benim tariflerim ancak yaparken alınır, kesim yöntemi pişirme süreleri, pişirme araçları, baharatlar, baharatların ne zaman kullanılacağı,
Sahanda yumurtayı 4 sayfa anlatırım... Ama merak ettiğin bi yemek varsa sor anlatayım ne küstahım yahu ,
__________________
Herkes uyurken uyuyamıyorsan sen de biraz BEŞİKTAŞ lısın... |
M.Özen'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
midye, parmesanlı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |