01.05.2013, 21:30 | #1 |
Çevrimdışı
|
Basakca'nın Mutfağından | Izgara Palamut
__________________
"Ey egosu boyundan büyük insan.. |
01.05.2013, 21:45 | #2 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Basakca'nın Mutfağından | Izgara Palamut
Pek bir emek yok. Balığı da sen tutaydın olacaktı ama.
__________________
Ben hiç insan kaybetmedim... Sadece zamanı geldiğinde, vazgeçmeyi bildim... |
01.05.2013, 21:46 | #3 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Basakca'nın Mutfağından | Izgara Palamut
Huuuu, saate bak, saateee. Bu saatten sonra nerden bulacaksın da yapacaksın..
__________________
|
01.05.2013, 21:47 | #4 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Basakca'nın Mutfağından | Izgara Palamut
Afiyet olmuştur süper görünüyor balıklar ellerine sağlık ..
|
01.05.2013, 21:50 | #5 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Basakca'nın Mutfağından | Izgara Palamut
Başakcacığım, harika görünüyor, Ellerine sağlık.
Balıktan çok, ızgara yapma şeklin dikkatimi çekti. O ızgara ocak üzerine mi oturtuluyor? |
01.05.2013, 21:54 | #6 | ||
Çevrimdışı
|
Cevap: Basakca'nın Mutfağından | Izgara Palamut
Alıntı:
Neden yok muş ki? Gidip balıkçıdan alıp parayı saymak bile emek. Hem sosu da ayrı bir emek. Alıntı:
Bu saatte bulamazsın da balıkçıya uğradığında iki tane alıp atacaksın dondurucuya... Teşekkür ederim Limon.
__________________
"Ey egosu boyundan büyük insan.. |
||
01.05.2013, 21:54 | #7 | |
Çevrimdışı
|
Cevap: Basakca'nın Mutfağından | Izgara Palamut
Abi, buyur mendil... Alıntı:
__________________
Tanrılar, erkeklerin ''balıkta'' geçirdiği zamanı ömründen saymaz. (Babil Atasözü) |
|
01.05.2013, 21:56 | #8 | |
Çevrimdışı
|
Cevap: Basakca'nın Mutfağından | Izgara Palamut
Alıntı:
Evet Laleciğim ocak üzerine oturtuluyor. Tava formatında, dökümden yapılmış.
__________________
"Ey egosu boyundan büyük insan.. |
|
01.05.2013, 22:00 | #9 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Basakca'nın Mutfağından | Izgara Palamut
Hımm, bu şeklini hiç görmemiştim. Sebze için olanını biliyordum.
İyi fikirmiş ama oradan akan yağlar ne oluyor peki? |
01.05.2013, 22:00 | #10 | |
Çevrimdışı
|
Cevap: Basakca'nın Mutfağından | Izgara Palamut
Alıntı:
Neden zavallı oluyorsun ki? Sen her akşam yok aynalısı idi yok aynasızı, ebatı, mevsimi derken iyi oluyordu.
__________________
"Ey egosu boyundan büyük insan.. |
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
balık, basakcanın, mutfağından, palamut, tutam, ızgara |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |