Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Diğer Köşe Yazıları

Diğer Köşe Yazıları Ülkemiz Yazarlarının Ulusal Basında Yazdıkları Köşe Yazıları ve Bizlerin Yorumları


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 14.08.2013, 08:57   #1
Çevrimdışı
Cansuyu
« Gün Batımı »

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart PKK Şenlik Yapıyor, Tayyip Seyrediyor! | Mehmet Türker

İktidarın, terör karşında başlattığı “çözülme süreci” PKK şenliklerine dönüştü!.. PKK, Kandil’de veya K. Irak’ta değil, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde terörü başlatmalarının yıldönümünü meşalelerle dağa taşa yazdıkları alevli Apo yazılarıyla kutluyor, bizim Tayyip seyrediyor!.. 30 yıldır Türkiye’nin kanını emen, 40 bin kişinin ölümüne sebep olan, eşiktekini beşiktekini katleden, halkımızın cebinden çıkan milyarlarca doların heba olmasına yol açan teröristler “Türk Devleti’ne karşı kazandıkları zaferi” kutluyor, Tayyip Bey’den tık yok!.. Tek laf edemiyor, sırtını dönüyor!

Dayatmacılı
ğa, baskıya, hayat tarzına müdahaleye karşı tepkilerini ortaya koyan Gezi Parkı eylemcilerine demediğini bırakmayan Tayyip Bey, PKK’lı teröristlere ve onların kuyruklarına ses çıkarmayarak yol veriyor!.. Gezi Parkı eylemcilerine biber gazı, asit karıştırılmış tazyikli su, plastik mermi, tekme tokat, cop; PKK’lı teröristlerin bütün şımarıklıklarına ve “zafer kutlamalarına” şefkat!..

Tayyip Bey, PKK kar
şısında yelkenleri suya indirdi!.. Bu yüzden de ortada jandarma-polis yok, özel harekatçılar yok, asker yok, meydan PKK’ya kaldı!.. Kato Dağı eteklerindeki şenlikler, şehitlerimize ve gazilerime yapılan en büyük hakarettir!.. Yarın Eruh baskınıyla başlatılan PKK terörünün yıldönümü!.. Ve iktidarı teslim alan PKK, bu yıldönümünü kutlayarak Türk Ulusu’na da hakaret ediyor!.. Tayyip Bey ise adeta dilini yutmuş, dış geziye çıkıyor!.. Bölgedeki valiler, emniyet müdürleri, jandarma komutanları bütün bu olanlara gözlerini kapatıyor; Sanki şenliklerin yapıldığı, Apo posterlerinin açıldığı, alevli Apo yazılarının yazıldığı meşaleli kutlamalar başka ülkede yapılıyor!.. Genelkurmay Başkanı Necdet Özel de hiç oralı olmuyor, Türkiye’de “devlet” kavramı hızla çöküyor!..

PKK ve fa
şist Kürt ırkçılarının “Barış, demokrasi vesaire” laflarının masal olduğu bilinen bir gerçek!.. Eruh baskınıyla başlatılan terörün şenliklerle kutlanması ise bunların masal olduğunu bir türlü anlamak istemeyen Tayyip Bey’in “çok akıllılarının” yüzüne indirilen bir şamar!.. Her fırsatta TV kanallarına çıkıp inciler döktüren, makara çeker gibi saatlerce konuşan AKP Sözcüsü Çelik Hüseyin nerede?.. “Şeyini şey ettiğimin şeyi” vecizesiyle ünlü laf çakma ustası iktidar sözcüsü Bülent Arınç nerede?.. Laf döndürme ustası Bozdağ Bekir nerede?.. Herifler başlattıkları terörün yıldönümünü bütün azgınlıklarıyla kutlayıp “zafer şenlikleri” yapıyorlar, bunlar dut yemiş bülbüle döndüler!.. Aman konuşmayalım bebek katili terörist başı Apo kızmasın, Kandil darılmasın, teröristler kırılmasın!..

Böyle devlet idaresi olmaz!.. Susmayın, konu
şun!.. Bu rezaleti daha ne kadar içinize sindirebileceksiniz?!. Gezi eylemcilerine aslan kesilenler, PKK rezaleti karşısında kuzuya döndüler!.. Ayıptır ayıp, konuşun susmayın!..

Olimpiyat sizin neyinize?!

Türkiye olimpiyatlara talip, sporcuları dopingde rekorlar kırıyor!.. Atletizmde doping, halterde doping, sonunda Kırkpınar’da bile doping çıktı!.. Türkiye, sporcularıyla öne çıkmak için dopinge göz yuman, hatta te şvik eden eski Demir Perde ülkesi Doğu Almanya’ya döndü!.. Yahu olimpiyat sizin neyinize?!.. Kelin merhemi olsa kendi başına sürer!.. İstanbul dökülüyor her bakımdan berbat, bunlar kibir patlamasıyla olimpiyatlara talip oluyorlar!..

Sporcuların büyük bir bölümünün üstünde doping
şaibesi var!.. Senin Spor Bakanlığın, federasyonların bunu bir türlü önleyememiş, spor ahlakını yerleştirememiş, dünyaya rezil olmuşuz, “Olimpiyatları isteriz” diye tutturuyorlar!.. Deveye sormuşlar “Boynun niye eğri” diye, “Nerem doğru ki” demiş!.. Bunlarınki de o hesap!.. Nereniz doğru ki olimpiyatları istiyorsunuz?.. Mahvettiğiniz, talan ettiğiniz İstanbul’da dopingli sporcularınızla madara olmak için mi?!.

Sözcü
__________________
“Gittin mi büyük gideceksin!
Ayrılık bile gurur duyacak seninle..



  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 14.08.2013, 09:50   #2
Çevrimdışı
Cagliostro
2023 - İlk Yolculuk

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: PKK şenlik yapıyor, Tayyip seyrediyor! | Mehmet Türker

Teröristler bayram yapıyor ülkemde peki neyin bayramı asker şehit etmenin bayramı..! Buna izin veriliyor hatta çanak tutuluyor ama bir yandan da terörist iftirasıyla paşalar hapse atılıyor..! Burda bir çelişki yok mu asker şehit olsun ki zaten adamlar bir kaç mehmet öldü diye meclisi mi toplayacağız demişti hatırlarsınız..Boşbakan askerimiz için kelle demişti..Bu adamların askere ve teröriste verdikleri değer ortada neyin kafasını yaşadıkları çok açık..!
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
doping, mehmet, seyrediyor, tayyip, türker, yapıyor, yıldönümünü, şenlik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.