Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Teknoloji | Bilgisayar > Cep Telefonu > Diğer Markalar


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 13.02.2014, 21:35   #1
Çevrimdışı
drcengy
« ForumGerçek Sever »
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Çözüldü Casper VIA V4



2014 yılını “dönüşüm” yılı ilan eden Casper, geçtiğimiz sene giriş yaptığı akıllı telefon pazarında iddialı olduğunu kanıtlıyor. Casper’ın masaüstü bilgisayarlar ile başlayan başarı öyküsü, dizüstü, tablet ve akıllı telefonlar ile devam ediyor. Casper Pazarlama Direktörü Feray Karaman ‘2013’te üç akıllı telefon modelimizle kullanıcılarımızın karşısındaydık. Dördüncü modelimiz V4’le beraber, sene sonunda satışları dörde katlamayı hedefliyoruz’, dedi.

1991 yılında 3 genç girişimci bilgisayar mühendisinin hayali olarak doğan Casper markası masaüstü bilgisayarlar ile başlayan yolculuğuna akıllı telefonlarla devam ediyor. Geçtiğimiz yılları, tüketici segmentinde masaüstü ve dizüstü ürünlerde pazar lideri olarak kapatan Casper, tablet satışlarında da ilk yılını ilk 3’te bitirdi. Telefonlar git gide akıllanıp, birer bilgisayara dönüşünce, Casper’ların cebe de girmesi kaçınılmaz oldu. Akıllı telefon pazarına da merhaba dendi.

Geçen yıl 3 farklı modeli ile 6 ayda sektörde 50 bin akıllı telefon satışı gerçekleştiren Casper, yeni gözdesi VIA V4 ile 2014 yılında 200 bin adetle satışlarını dörde katlamayı hedefliyor. “Akıllı telefonun iyisini bilgisayarın uzmanları yapar” mottosu ile sektöre giriş yapan Casper, giderek akıllanan modelleriyle ellerden düşmeyecek.

Casper Pazarlama Direktörü Feray Karaman, kurulduğumuz günden bu yana markamızın en önemli misyonu tüketicilerin beklentisini karşılamaktır, diyerek Casper‘ın akıllı telefon yolculuğuna çıkış noktasını şöyle özetledi; ‘Biz her yeni modelimizi üretirken, kullanıcıların beklentisini göz önünde tutup en yeni teknoloji ile sentezliyoruz. Bu yüzden yıllardır yapılan lovemark araştırmalarında en sevilen markayız. Akıllı telefon pazarına girme kararımızın arkasında da, hem kullanıcılarımızın isteği, hem de teknolojideki dönüşüm yatıyor’ dedi.

20 yılı aşkın bilgisayar deneyimiyle Casper’ın, içinde işlemci bulunan cihazlar konusunda uzmanlığı var. Farklı akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmaların sürdüğünü, yıl sonuna kadar bu çalışmaların tüketiciye de yansıyacağını belirten Feray Karaman; ‘Bilgisayarların en önemli bileşeni, içlerinde bulunan işlemcidir. Telefonları “akıllı” kılan da, içlerinde kullanılan işlemciler. Uzmanlık alanımızdan şaşmıyor, git gide bilgisayara dönüşen telefonlara adım atıyoruz’ dedi.

Bilgisayarın Uzmanından Akıllı Atak
4,7” IPS ekranında 720p çözünürlük sunan Casper VIA V4’ün 4 çekirdekli turbo işlemcisi, hızın yanında, enerji tasarrufu sağlıyor. Farklı uygulamaları aralıksız kullanmanız için şarj sıkıntısının yol açtığı dar zamanları yok sayıyor.

Hız, Tasarım, Donanım
Casper’ın en yenisi VIA V4 akıllı telefonun 13MP arka, 2 MP ön kamerası ile zengin detay fotoğraflar veya HD kalitesinde videolar çekmek mümkün. Düşük ışıkta bile net çekim gerçekleştiren VIA V4’ün 16GB sabit hafızası, mikro SD desteğiyle 32 GB daha yükseltilebiliyor.

Farklı “Akıllı” Uygulamalar Hayatınıza Renk Katacak
• İşaretlerle Hızlı Arama:
Casper VIA V4’ün ekranına parmağınızla çizdiğiniz kalp, yıldız, üçgen gibi şekillerle aramalarınızı kolayca yapın.
• Akıllı Bekleme: Siz Casper VIA V4’e bakarken o da size bakar, sizi bekler. Bakışlarınız üzerinde olduğu sürece tuş kilidi devreye girmez ve ekran kapanmaz. Okuma ya da
izleme keyfiniz bölünmez.
• Sesli Çekim: Kamerayı açığınız anda Casper VIA V4’ün sesli komut sistemi de devreye girer. “Cheese” dediğinizde düğmeye basmanıza gerek kalmadan fotoğrafınız çekilir.
• Hareket Tanıma Teknolojisi: Arama yapmak için rehberde konuşmak istediğiniz kişi seçiliyken telefonu kulağınıza götürmeniz yeter. Casper VIA V4 aramayı otomatik olarak yapar.



Kaynak
  Alıntı ile Cevapla
drcengy'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
akıllı, casper, farklı, telefon, v4’ün


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.