Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Spor Dünyası > Diğer Sporlar

Diğer Sporlar Voleybol, yüzme, otomobil ve diğer spor dalları


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 04.05.2014, 15:19   #1
Çevrimdışı
Rapido
More Than A Game

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Engelsiz Aslanlar Şampiyon

Engelsiz Aslanlar Şampiyon


Engelsiz Aslanlarımız, 2014 IWBF Champions Cup'ta Fundosa Once'u 71-64 yenerek şampiyon oldu.


Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, İspanya'nın Madrid şehrinde gerçekleşen 2014 IWBF Champions Cup Finalleri final maçında organizasyona ev sahipliği yapan İspanya'nın CD Fundosa ONCE takımı ile karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen mücadele sonunda takımımız salondan 64-71 galip ayrılarak beçinci kez Avrupa Şampiyonu oldu.
Engelsiz Aslanlar, karşılaşmaya Özgür Gürbulak, Ferit Gümüş, Seyran Orman Kurt, Matheuz Filipski ve Rodney Hawkins beşiyle başladı. Birbirlerine iyi hazırlanmış gözüken takımlarla ilk dakikalar karşılıklı basketlerle geçti. Engelsiz Aslanlar, daha sonra Filipski ve Özgür Gürbulak'ın etkili oyunuyla farkı açarken, C.D. Fundosa Once takımından B. Latham'ın kaydettiği 10 sayı ile skora cevap vermesine rağmen ilk periyotu takımımız 15-19 önde bitirdi.



İkinci çeyrek karşılıklı basketlerle dengeli bir şekilde başladı. İkinci çeyreğin bitimine 8 dakika kala T. Bywater kaydettiği 3 sayılık basketle farkı 1 sayıya kadar indirdi. Engelsiz Aslanlar, Luszynski'nin etkili oyunuyla farkı açarken, periyot içerisinde önce Filipski ye ve daha sonra Luzinski ye çalınan teknik faullerle maç tekrardan dengelendi. Karşılıklı basketlerle geçen mücadelede ikinci çeyreğin bitimine 01:42 kala beraberliği yakalayan C.D. Fundosa Once, ilk devreyi de 33-32 önde kapattı. İlk devre sonunda Luzinski ve Filipski 9 ar sayıyla takımın en skorerleri olurken, Özgür Gürbulak, Ferit Gümüş 6'şar ve Rodney Hawkins ise 2 sayıyla skora katkı sağladılar. Rakip takımdan ise B. Latham 14 sayıyla en skorer isim olurken T. Bywater ise 8 say kaydetti.



Soyunma odasından etkili dönen takımımız Rodney Hawkins ve Ferit Gümüş'ün kaydettiği sayılarla tekrar öne geçti. Skora Özgür Gürbulak'ın da dahil olmasıyla beraber kontrolu eline alan takımımız çeyreğin bitime 04:56 kala skoru 37-45'e getirdi. C.D. Fundosa Once takımında A. Zarzuela'nın devreye girmesiyle ve skora katkı vermesiyle beraber çeyreğin bitimine 02:57 kala skora 45-45 eşitlik geldi. Oyunda tekrar üstünlüğü ele alan takımımız 3. çeyeği 47-52 önde kapattı.


Son çeyrek, Özgür Gürbulak ve T. Bywater'in karşılıklı basketleriyle başladı. Bitime 08:55 kala T. Bywater'a çalışnan sportmenlik dışı faulün ardından Rodney Hawkins'e de teknik faul çalındı. Karşılıklı sayıların ardından skor 52-55'e geldi. Karşılıklı basketerle geçen mücadelede bitime 05:00 kala takımımız 57-60 önde girdi. Son dakikaları heyecan dolu geçen mücadeleden takımımız salondan 64-71 galip ayrılarak beçinci kez Avrupa Şampiyonu oldu.
  Alıntı ile Cevapla
Rapido'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 04.05.2014, 15:35   #2
Çevrimdışı
Redwine
"Her Şey Güzel Oldu"

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Engelsiz Aslanlar şampiyon



Tebrikler Aslan parçaları

Teşekkürler Rapido
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
aslanlar, engelsiz, kala, takımımız, Şampiyon, şampiyon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.