Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Spor Dünyası > Diğer Sporlar

Diğer Sporlar Voleybol, yüzme, otomobil ve diğer spor dalları


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 29.07.2012, 03:31   #1
Çevrimdışı
Zümrüd-ü Anka
Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Exclamation Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Boks Maçı









Trabzonlu boksör Selçuk Aydın, Meksika asıllı ABD'li rakibi Robert Guerrero ile WBC Welterweight World Title maçına çıkıyor.


Birazdan saat 05:00'da ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki San Jose Arena'da yapılacak Selçuk Aydın-Robert Guerrero unvan maçı dışında 3 maç daha izleyicisi ile buluşacak. Alfonso Gomez ve Shawn Porter arasındaki müsabaka da büyük bir merakla bekleniyor.

"Mini Tyson" lakabı ile tüm dünyada tanınan bir boksör haline gelen Selçuk Aydın, 23 maçta 23 galibiyetle bu federasyonun sıralamasında 1 numaralı boksör durumunda bulunuyor. Bu maç öncesinde son şampiyon Floyd Mayweather Jr., şoke eden bir haberle cezaevine girince kemer boşa çıktı ve bu kemer için sıra bekleyen hak sahipleri Selçuk ve Guerrero uzun süren bir hazırlık devresi sonunda maç saatini beklemeye başladı. Bu maçın galibi, Floyd Mayweather'a karşı kemerini korumak zorunda.


HAYALET GUERRERO DAHA ÖNCE 3 KEZ ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Daha önce Many Pacqiuao, Oscar Dela Hoya, Floyd Mayweather, Shane Mosley gibi süperstar boksörlerin kazandığı bu kemere, Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir Türk boksör aday oldu. Robert Guerrero, daha alt sıkletlerde IBF, WBO ve WBA federasyonlarında 3 kez dünya şampiyonluğu yaşamış büyük bir isim. 33 maçta tek yenilgisi olan Meksika asıllı boksör, "Hayalet" lakabı ile biliniyor ve ABD adına ringe çıkacak.

TARİHİ MAÇ AMERİKA'DA

Maç, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde San Jose kentinde gerçekleştirilecek. 162 milyon Dolar'a mal olan 20 bin kişilik San Jose Arena'da gerçekleştirilecek dev maça ilginin büyük olması bekleniyor.

DON KING VE JOE SULAIMAN DA İZLEYECEK

Karşılaşmayı izlemeye dünya devi bir isim de geliyor. Mike Tyson ve Muhammed Ali'ye menajerlik yapmış boksun efsane ismi Rocky filmlerinde de rol alan Don King de karşılaşmayı izlemeye gelecek. Bu arada WBC Federasyonu Başkanı Jose Sulaiman da karşılaşmayı izleyeceğini basın açıklaması ile duyurdu.

ROBERT GUERRERO: "BEN O TÜRK'Ü DEĞİL FLOYD'U DÜŞÜNÜYORUM"

Basın toplantısında konuşan Amerikalı Guerrero, Selçuk Aydın'dan, "O Türk" diye bahsederken, "Ben o Türk'ü değil sonrasında karşılaşacağım Floyd Mayweather'ı düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

SELÇUK AYDIN: "GUERRERO POLİTİKA YAPMA. ÇENENİ ÇALIŞTIR, İYİ ÇALIŞTIR. YOKSA MAÇTA O ÇENENİ KIRACAĞIM"

Selçuk Aydın yapılan son basın toplantısına katılmadı ve sadece Skype'tan bağlanıp rakibi Robert Guerrero'ya, "Politika yapma. Çeneni çalıştır, iyi çalıştır. Yoksa maçta o çeneni kıracağım" dedi.

AHMET ÖNER: "BU, OLİMPİYATLARDAN BİLE DAHA ÖNEMLİ"

Selçuk Aydın'ın menajeri Ahmer Öner ise, iddialı konuşarak bu maçın olimpiyatlarda kazanacağımız 6 altın madalyadan bile çok daha önemli olduğunu dile getirdi. Boks dünyasında tüm gözlerin bu karşılaşmada olduğunu belirten Ahmet Öner, "12 roundluk bir maç, ancak 2 milyon Dolar değerinde bir gece" açıklamasıyla bu unvan kapışmasının değerini ortaya koydu.

Kanaltürk'ten Canlı İzleyebilirsiniz
. İyi Seyirler...
__________________





Akıllı ve iyi niyetli insanlara özgü bir ada olması için neler vermezdim; öyle bir yer olsa ben bile vatansever kesilirdim

Albert Einstein


  Alıntı ile Cevapla
Eski 29.07.2012, 07:21   #2
Çevrimdışı
Zümrüd-ü Anka
Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Boks Maçı

Malesef kaybettik İki california'lı bir ingiliz hakemden ancak bu kadarı beklenirdi. İki kere filan sarhoş etti adamı selçuk. Hakemlerse bütün raundları Californialı oyuncu Guerrero'nun aldığını söyledi. Selçuk çoğu yumruğu eritti, bütün yumruklarada puan verilmez ki. Maç esnasında orta hakem resmen Guerrero'yu kolladı. Adam valla selçuk'a eşine sarıldığından fazla sarılmıştır. Yazık oldu. İnş. Rövanş olur, Selçuk'da gerekeni yapar...
__________________





Akıllı ve iyi niyetli insanlara özgü bir ada olması için neler vermezdim; öyle bir yer olsa ben bile vatansever kesilirdim

Albert Einstein


  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
boks, büyük, tarihinin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.