Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türk ve Dünya Mutfağı > Yemekler > Diğer Tatlılar


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 04.12.12, 21:49   #1
Ne Mutlu Türküm Diyene

LaLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jan 2009
Konular: 2491
Mesajlar: 21,229
Ettiği Teşekkür: 85449
Aldığı Teşekkür: 125444
Rep Derecesi : LaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Portakal Jölesi

Portakal Jölesi

Malzemeler:
  • 2 su bardağı portakal suyu
  • Yarım su bardağı su
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 3-4 yemek kaşığı toz şeker

Yapılışı:
  1. Portakal suyu, şeker ve su bir tencerede kaynatılır.
  2. Kaynayan karışıma suda eritilmiş nişastada ilave edilir ve muhallebi kıvamı alana dek pişirilir.
  3. Portakallar ikiye kesilip içleri alınır ve hazırlanan jöle içlerine paylaştırlıp, soğuk olarak servis edilir.

Not: Bu jöleyi ister şık sunumu ile sade ister pasta yada tatlılarınızda kullanabilirsiniz. Portakalın bol bulunduğu bu kış ayları için oldukça lezzetli ve ferahlatıcı bir tatlı.


Afiyet olsun.
LaLe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 04.12.12, 22:44   #2
Uzman Üye

C.Cienfuegos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Aug 2012
Konular: 95
Mesajlar: 1,248
Ettiği Teşekkür: 980
Aldığı Teşekkür: 4932
Rep Derecesi : C.Cienfuegos muhteşem bir gelişmedeC.Cienfuegos muhteşem bir gelişmedeC.Cienfuegos muhteşem bir gelişmedeC.Cienfuegos muhteşem bir gelişmedeC.Cienfuegos muhteşem bir gelişmedeC.Cienfuegos muhteşem bir gelişmedeC.Cienfuegos muhteşem bir gelişmedeC.Cienfuegos muhteşem bir gelişmedeC.Cienfuegos muhteşem bir gelişmedeC.Cienfuegos muhteşem bir gelişmedeC.Cienfuegos muhteşem bir gelişmede
Ruh Halim: Cap Canli
Standart Cevap: Portakal Jölesi

Resim iştahımı açtı.
__________________

"Tanrım, artık bir ateist olduğum için beni bağışla , ama Nietzsche'yi okudun mu?"

John Fante
C.Cienfuegos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
C.Cienfuegos'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
jölesi, nişasta, portakal suyu, toz şeker


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İlgili Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cevizli Portakal Reçeli Canan Diğer Tatlılar 16 07.03.16 10:59


WEZ Format +3. Şuan Saat: 22:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2019 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.