28.09.2013, 22:41 | #1 |
Çevrimdışı
|
Besinleri Pişirmenin Doğru Yöntemi
Yemek pişirirken, besinlerin değerlerini korumak gerekiyor. Detaylar mı? Buyrun, okuyun ve uygulayın.
Kaynak
__________________
"Ey egosu boyundan büyük insan.. |
5 Üyemiz Basakca'in Mesajına Teşekkür Etti. |
28.09.2013, 23:34 | #2 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Besinleri Pişirmenin Doğru Yöntemi
Hepsi iyi de, ben tavuğu da ahşapda kesiyoruuum.. Ama tahtam öyle tahriş olanlardan falan değil, bakteri açısından ise.
Diğerlerine az çok dikkat ederim |
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
29.09.2013, 21:07 | #3 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Besinleri Pişirmenin Doğru Yöntemi
Herşeyi az tavuğu çok pişir
__________________
Herkes uyurken uyuyamıyorsan sen de biraz BEŞİKTAŞ lısın... |
4 Üyemiz M.Özen'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.11.2013, 13:58 | #4 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Besinleri Pişirmenin Doğru Yöntemi
Sebzenin ve etin, kaba göre pişmesi değişiyor. |
3 Üyemiz Liaaa'in Mesajına Teşekkür Etti. |
17.03.2014, 21:47 | #5 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Besinleri Pişirmenin Doğru Yöntemi
Faydalı bilgiler için teşekkürler.
Ben de tavuğu tahta da kesiyordum.Bundan sonra tahta da kesmem. Teşekkürler. |
Çengelli İğne'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
besinleri, beyaz et, fırında pişirme, haşlama, kanserojen, kesme tahtası, mevsim, pişirmenin, sindirim, sote, tava, yapışmayan, ızgara |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |