Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türk ve Dünya Mutfağı > Diğer Yemekler


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 02.05.14, 23:29   #1
Çiçekci kız

Canan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2011
Konular: 7760
Mesajlar: 29,036
Ettiği Teşekkür: 107222
Aldığı Teşekkür: 155166
Rep Derecesi : Canan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart En Özel Lezzetleriyle Boşnak Mutfağı

Balkan Çorbası



Malzemeler
  • 200 gram biftek
  • 5 adet mantar
  • Yarım su bardağı sıvıyağ
  • Bir buçuk çorba kaşığı un
  • 1 su bardağı süt, tuz
Üzeri için:
  • 1 çorba kaşığı tereyağ
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pulbiber
Yapılışı
Bifteği jülyen doğrayıp tencerede haşlayın. İnce doğranmış mantarları da ekleyin. Ayrı bir tencereye yağı alıp unu ekleyin. Un pembeleşene kadar kavurun. Üzerine 1 su bardağı su ekleyip karıştırın. Sütü ekledikten sonra et ve mantarları haşlama suyuyla ilave edin. Tuzunu ayarlayın. Karıştırarak kaynatın. Üzeri için tereyağı eritip pulbiber yakın. Yağı çorbanın üzerine gezdirip sıcak servis yapın.


Boşnak Böreği




Malzemeler:

Hamur için:
  • 6 su bardağı un
  • Yarım su bardağı sıvıyağ
  • Yeteri kadar su,
  • Bir tutam tuz
İç malzeme için:
  • 1 kg ıspanak yaprağı
  • 2 çorba kaşığı sıvıyağ,
  • 1 adet soğan
  • 3 adet yumurta,
  • Tuz, karabiber
Üzerine sürmek için:
  • Sıvıyağ
  • 1 adet yumurta sarısı

Yapılışı

Hamur için un, sıvıyağ ve tuzu yoğurma kabına alın. Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edene kadar su ekleyin ve yoğurun. Hamurdan yumurta büyüklüğünde parçalar koparın ve üzerine nemli bir bez örtüp, yarım saat dinlendirin. İç malzeme için ıspanak yaprağını kıyın ve bir kenara alın. Tencereye aldığınız sıvıyağda kıyılmış soğanı soteleyin ve ıspanağı katın. 3-4 dakika kavurun ve yumurtaları ekleyip, tuz ile karabiberini ayarlayın. 5 dakika pişirdikten sonra tencereyi ocaktan kaldırıp, soğumaya bırakın. Bezeleri yufka inceliğinde, tabak büyüklüğünde açın ve üzerlerine kaşığın ucu ile sıvıyağ serpin. Açtığınız yufkanın bir ucuna ıspanaklı iç harçtan 2 çorba kaşığı koyup, rulo yapın. Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın ve az yağlanmış fırın tepsisine ortadan başlamak üzere yufkaları dolayarak yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

__________________
Canan Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.05.14, 17:30   #2
Çiçekci kız

Canan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2011
Konular: 7760
Mesajlar: 29,036
Ettiği Teşekkür: 107222
Aldığı Teşekkür: 155166
Rep Derecesi : Canan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: En Özel Lezzetleriyle Boşnak Mutfağı


Boşnak Mantısı



Malzemeler



Hamur için:
  • Yarım kg un
  • 1 adet yumurta
  • Yarım kahve fincanı sıvıyağ
  • Yeterli miktarda ılık su
  • Bir tutam tuz
İç malzeme için:
  • 250 gram yağsız kıyma
  • 1 adet soğan,
  • Tuz, karabiber
Üzeri için:
  • 3 çorba kaşığı sıvıyağ
Yapılışı

Hamur için unu derin bir kaba alın. Yumurta, sıvıyağ ve tuz ilave edin. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar ılık su ekleyin ve yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtün ve 15 dakika dinlendirip, tekrar yoğurun. Hamuru 3 eşit bezeye ayırın ve 15 dakika daha bekletin. İç malzeme için kıyma, kıyılmış soğan, tuz ve karabiberi karıştırın. Bezelerin her birini ince olacak şekilde yufka büyüklüğünde açın. Yufkanın kenar kısmına etin üçte birini yayın. Orta kısmından bir delik açın ve kenar kısımlarını içe doğru rulo yapıp, simit şekli elde edin. Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın. Kıymalı yufkaları iki parmak genişliğinde bıçakla kesip, yağlanmış tepsiye yan yana dizin. Üzerine sıvıyağ gezdirin ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında böreğin üstü kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak dilerseniz sade dilerseniz yoğurtla birlikte servis yapın.


Boşnak Biberi Turşusu


Malzemeler
  • 2 kg Boşnak biberi
  • 3 çorba kaşığı tuz
  • 2 kg süzme yoğurt
  • 1000 ml (1 kutu: 200 ml) krema
  • 750 gram kaymak

Yapılışı

Dolmalık biberlerin çekirdek kısımlarını çıkarın ve yıkayıp, suyunu süzdürün. İçlerini tuzlayıp, bir tepsiye dizin ve bu şekilde bir gece bekletin. Ertesi gün biberlerin içinde biriken suyu boşaltın. Bir kapta süzme yoğurt, krema ve kaymağı karıştırıp, bir kaşık yardımıyla biberlerin içine doldurun. Doldurduğunuz biberleri cam bir kavanozun içine dizin ve artan yoğurdu içine koyun. Ağzını sıkıca kapatıp, bu şekilde 4-5 gün bekletin.Servis yaparken ortadan ikiye kesin ve dilerseniz üzerine zeytinyağı gezdirip, pulbiber serpin.

__________________
Canan Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.05.14, 17:34   #3
Çiçekci kız

Canan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2011
Konular: 7760
Mesajlar: 29,036
Ettiği Teşekkür: 107222
Aldığı Teşekkür: 155166
Rep Derecesi : Canan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: En Özel Lezzetleriyle Boşnak Mutfağı


Balkan Köftesi






Malzemeler
  • 1 kg dana döş kıyma
  • 2 adet soğan,
  • 100 gram kuru et
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri,
  • 1 tatlı kaşığı tuz, karabiber, pulbiber
Kızartmak için:
  • Sıvıyağ
  • Üzeri için:
  • Kaymak
Yapılışı

Kıymayı yoğurma kabına alın ve tuz ile birlikte 15 dakika yoğurun. Yarım saat dinlendirdikten sonra rendelenmiş soğan, karabiber ve pulbiber ilave edip, 15 dakika daha yoğurun. Hazırladığınız kıymayı 1 saat dinlendirin. Kıymadan mandalina büyüklüğünde parçalar koparın ve her bir parçayı tekrar ikiye ayırın. İkiye ayırdığınız parçanın birine elinizle bastırıp, hamburger köftesi şekli verin. Üzerine 1 çay kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri ve 1 çay kaşığı doğranmış kuru et koyup, diğer parçayı üzerine kapatarak, bastırın. Diğer köfte parçalarını da aynı şekilde hazırlayın. Kızdırılmış sıvıyağda önlü arkalıkızartın ve üzerine 1 çay kaşığı kaymak koyup, sıcak olarak servis yapın.



İsli Et


Malzemeler:
  • 4 kg antrikot et
  • Tuz
Yapılışı

Etin üzerini tuz ile kaplayın ve bu şekilde bir hafta bekletin. Bir hafta sonunda tuzdan alın ve hava almayan kapalı bir alana bırakın. Burada odun ateşi yakın (ortam havasız olduğu için ateşten is çıkar). Ateşi sürekli kontrol edin ve eti bir hafta boyunca bu iste bekletin. Bir hafta sonunda yenebilecek kıvama geldiğinde dilimleyerek tüketin.

__________________
Canan Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.05.14, 17:36   #4
Çiçekci kız

Canan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2011
Konular: 7760
Mesajlar: 29,036
Ettiği Teşekkür: 107222
Aldığı Teşekkür: 155166
Rep Derecesi : Canan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: En Özel Lezzetleriyle Boşnak Mutfağı

Kuru Etli Bulgur Pilavı





Malzemeler:

  • 100 gram kuru et
  • 2 su bardağı pilavlık bulgur
  • 2-3 çorba kaşığı tereyağı
  • 2 adet orta boy soğan
  • 3 adet sivri biber
  • 2 adet domates
  • 1 çorba kaşığı salça
  • Yeteri kadar su,tuz


Yapılışı

Bulguru yıkayıp, suyunu süzün. Tereyağını bir tencereye koyun ve kıyılmış soğanı ekleyip, pembeleşene kadar kavurun. Küp doğranmış kuru eti ilave edin ve 5-6 dakika daha kavurmaya devam edin. Kıyılmış sivri biber, kabuğu soyulmuş ve küp doğranmış domatesi ekleyin. Salça ve tuzunu katıp, 1-2 dakika kavurun. Bulgur ve üzerine çıkacak kadar su ekleyip, pişirmeye bırakın. Kısık ateşte suyunu çekene kadar tutun ve sıcak olarak servis yapın.



Kuru Etli Kurufasulye




Malzemeler

  • 100 gram kuru et
  • 2 su bardağı kurufasulye
  • Yeteri kadar su
  • 2 çorba kaşığı tereyağı
  • 1 adet soğan
  • 3 adet kıyılmış sivri biber
  • 2 adet domates
  • 1 çorba kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası, tuz

Yapılışı


Kurufasülyeyi bir gece öncesinden suda bekletin, ertesi gün süzün ve yarı yarıya yumuşayana kadar suda haşlayın. Süzün ve bir kenara alın. Tereyağını bir tencereye alın ve kıyılmış soğan, sivri biber ile doğranmış kuru eti iyice kavurun. Üzerine kabuğu soyulmuş ve küp doğranmış domatesi ekleyin. 1-2 dakika kavurduktan sonra salça ve biber salçasını katıp, 5 dakika daha kavurun. Kuru fasulye ile üzerini 1-2 parmak geçecek kadar ılık su, tuz katıp, pişmeye bırakın. Fasulye iyice yumuşayana kadar pişirin ve sıcak servis yapın.

__________________
Canan Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.05.14, 17:40   #5
Çiçekci kız

Canan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2011
Konular: 7760
Mesajlar: 29,036
Ettiği Teşekkür: 107222
Aldığı Teşekkür: 155166
Rep Derecesi : Canan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: En Özel Lezzetleriyle Boşnak Mutfağı


Boşnak Tatlısı





Malzemeler.
  • 3 adet yumurta sarısı
  • 1 paket margarin
  • Bir tutam tuz
  • Aldığı kadar un
  • 1 paket kabartma tozu
Üzerine:
  • 1 adet yumurta sarısı
  • Antepfıstığı, hindistancevizi
İçi için:
  • 1 su bardağı dövülmüş ceviz
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 tatlı kaşığı hindistancevizi
Şerbet için:
  • 3 su bardağı tozşeker
  • İki buçuk su bardağı su
  • Çeyrek limonun suyu
Yapılışı

Yumurta sarılarını ve eritip iyice soğuttuğunuz margarini bir kaba alın. Bir tutam tuz ilave edin. Elenmiş unu ve kabartma tozunu, azar azar ilave edip, karıştırın. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene dek yoğurun. Hamurdan ceviz iriliğinde parçalar koparın. Avuç içinizde yuvarlayarak, şekil verin. Sonra hamuru çok hafif yassılaştırın. Ceviz, tarçın ve hindistancevizi karışımından bir miktar koyun. Kenarlarını büzerek, kapatın. Ters çevirerek çok az yağ sürülmüş tepsiye dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pembeleşene dek pişirin. Şerbet için, şeker ve suyu kaynatın. İnmesine yakın limon suyunu ilave edin. Şerbetin ılınmasını sağlayın. Fırından aldığınız tatlıları da ılıtın. Ilık şerbeti üzerine dökün. Tatlıları servis tabağına alın. Üzerine hindistancevizi ve antepfıstığı serperek, servis yapın.



Boşnak Tatlısı






Malzemeler

Hamur için:
  • 250 gram margarin
  • 3 adet yumurta sarısı
  • Bir tutam tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un
İç malzeme için:
  • 1 su bardağı dövülmüş ceviz
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 tatlı kaşığı hindistancevizi
Üzeri için:
  • 1 adet yumurta sarısı

Şerbeti için:
  • 3 su bardağı tozşeker
  • İki buçuk su bardağı su
  • 1/4 limon suyu
Yapılışı

Hamur için margarini eritin ve soğutup, derin bir kaba alın. İçine yumurta sarısı, tuz koyun. Kabartma tozu ve elenmiş unu ilave edip, karıştırın. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin ve hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Hamuru avucunuzun içinde yuvarlayarak şekil verin. İç malzeme için ceviz, tarçın ve hindistancevizini bir kapta karıştırın. Hamurun ortasına bu harçtan koyup, oval şekil vererek, kapatın. Diğer hamur parçalarını da aynı şekilde hazırlayın ve hafif yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri hafif pembeleşene kadar pişirin. Diğer taraftan tozşeker ve suyu tencerede kaynatın. Ateşten almadan önce limon suyunu ekleyin ve bir taşım daha kaynatıp, ılınmaya bırakın. Ilık tatlının üzerine ılık şerbeti gezdirin ve şerbeti çektikten sonra servis yapın.

__________________
Canan Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.05.14, 17:54   #6
"Her Şey Güzel Oldu"

Redwine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Dec 2013
Konular: 3755
Mesajlar: 17,513
Ettiği Teşekkür: 73474
Aldığı Teşekkür: 67714
Rep Derecesi : Redwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Cap Canli
Standart Cevap: En Özel Lezzetleriyle Boşnak Mutfağı

Hepsi bir birinden güzel ve iştah açıcı görünüyor...

Bu konuya kadar karnımın açıktığını farketmemiştim...

Teşekkürler Canancığım... Ellerine sağlık...
__________________
Redwine isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.05.14, 22:45   #7
Yorgun Mod

Ekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Dec 2011
Konular: 1198
Mesajlar: 9,577
Ettiği Teşekkür: 32650
Aldığı Teşekkür: 43398
Rep Derecesi : Ekin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardırEkin şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: En Özel Lezzetleriyle Boşnak Mutfağı

Canancığım harika bir sunum. Ellerine sağlık. Boşnaklık varmı bacım
Ama alamam Rejim yapmam lazım yaz geldide
__________________



Ekin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.05.14, 22:57   #8
...> Ata'm İzindeyiz <...

Türkü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Oct 2011
Konular: 16
Mesajlar: 3,172
Ettiği Teşekkür: 30373
Aldığı Teşekkür: 18728
Rep Derecesi : Türkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmede
Ruh Halim: Keyifli
Standart Cevap: En Özel Lezzetleriyle Boşnak Mutfağı

Boşnaklar kesinlikle ağzının tadını biliyor.

Teşekkürler Canan.
__________________
Türkü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Türkü'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 22.05.14, 10:54   #9
Çiçekci kız

Canan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2011
Konular: 7760
Mesajlar: 29,036
Ettiği Teşekkür: 107222
Aldığı Teşekkür: 155166
Rep Derecesi : Canan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: En Özel Lezzetleriyle Boşnak Mutfağı

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi £kin Mesajı göster
Canancığım harika bir sunum. Ellerine sağlık. Boşnaklık varmı bacım
Ama alamam Rejim yapmam lazım yaz geldide

Hayır Ekinciğim, Boşnak değilim
Yöresel yemekler forumumuzda bulunsun dimi yani
__________________
Canan Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 22.05.14, 10:59   #10
« Gün Batımı »

Cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2013
Konular: 1857
Mesajlar: 6,257
Ettiği Teşekkür: 18577
Aldığı Teşekkür: 30872
Rep Derecesi : Cansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Neseli
Standart Cevap: En Özel Lezzetleriyle Boşnak Mutfağı

Ağzımın suyu aktı ne güzel lezzetler bunlar böyle..

Özellikle Balkan köftesi muhteşem gözüküyor..

Tatlılara sözüm yok

Sunum harika emeğine sağlık Canan..
__________________
“Gittin mi büyük gideceksin!
Ayrılık bile gurur duyacak seninle..
”


Cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
boşnak, için, lezzetleriyle, mutfağı, Özel, özel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İlgili Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yoğurtlu ve Kıymalı Boşnak Böreği Canan Börek | Çörek 7 26.01.16 20:38
Boşnaklarca Dillendirilen Adıyla Meşhur Boşnak Böreği | Pita Basakca Börek | Çörek 21 03.01.16 00:53
Mutfağı Düzenlemenin Püf Noktaları Minerva Pratik Bilgiler & Püf Noktalar 4 11.01.15 22:29
Tarihin Tadı Tuzu ve Mutfağı | Atalarımızın Eşsiz Sofrası Basakca Türk Tarihi 12 09.09.13 07:56


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2019 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.