Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türk ve Dünya Mutfağı > Diğer Yemekler


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 21.12.09, 13:50   #1
Üye

YaKaMoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Dec 2009
Yaş: 28
Konular: 74
Mesajlar: 166
Ettiği Teşekkür: 64
Aldığı Teşekkür: 373
Rep Derecesi : YaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerde
Ruh Halim: none
Standart Hangi İlin Ne Yemeği Meşhur?

Hangi İlin Ne Yemeği Meşhur?





--- İllerimize Göre Lezzetler ---


Adana: Adana kebabı, şalgam suyu, yüzük çorbası, süllüm ve karakuş tatlısı.

Adıyaman: Basalla, yapıştırma, hıtap.

Afyonkarahisar: Çullama köfte, sulu köfte, iliba'da dolması, sırt dolması, Göce köftesi, göce tarhanası, keşkek, Arabaşı, ağzıaçık, bükme, börek, bazlama, börek kenarı, haşhaşlı börek, ikiz börek, katmer, ocak bükmesi, şepit, cızdırma, cücü, çörek, nohut çöreği, dolama, ev hamuraşı ev makarnası, nuska hamuraşı, sakala çarpan, velense hamuraşı, miyane çorbası övme, peksimet, ak pide, haşhaşlı pide, katıklı pide, yalım pidesi, halka pişi, lokma pişi, düz pişi, parça et, yoğurtlu et, Özbek pilavı, Paçık, Afyon salatası, Patlıcan böreği, bütün (parça) et patlıcan, yanı yarma,nohutlu patlıcan, kavurmalı patlıcan kebabı, patlıcan küllemesi, patlıcan dolması, yoğurtlu sarımsaklı patlıcan kızartması, imam bayıldı, patlıcan köftesi, patlıcan çöp kebabı, patlıcan ezmesi, patlıcan pilakisi, etli patlıcan sarması, etli patlıcan yahnisi, patlıcan doğraması, patlıcanlı pilav, patlıcan oturtma, hünkar beğendi, patlıcan gömmesi, patlıcan turşusu, patlıcan sırt dolması, İlibada dolması, Sırt dolması, Şakşuka Zürbiye

Ağrı: Abdigör köftesi, gösteberg et, selekeli (saç kavurma), haşıl, hengel, erdek, hasude, halise ve murtuğa.

Aksaray: Soğanlama, bamya çorbası, çiğleme.

Amasya: Çatal çorbası, sakala çarpan çorbası, helle çorbası, kesme ibik çorbası, göbek dolması, patlıcan pehli, pastırma gağallemesi, dene hasudası, ayva gallesi, gelin parmağı, gömlek kadayıfı, peluza, unutma beni, vişneli ekmek, eli böğründe, hengel, yakasal böreği, kaypak ve yanuç.

Ankara: Ankara Tavası, alabörtme, calla, bici, ilişkik, sızgıç, siyel, pıtpıt pilavı, tohma, altüst böreği, entekke böreği, hamman, papaç, yalkı, carcıran, köremez, tamtak tiridi, öllüğün körü, bırtlak, bezdirme, gizleme, kartalaç ve saçkıran.

Antalya: Antalya usulü piyaz, arap kadayıfı, karpuz kabuğu reçeli, bergamut reçeli.

Ardahan: Elma dolması, evelik aşı, bozbaş, ekmek aşı, pişi, kuymak (mıhlama).

Artvin: Laz böreği, hınkal, çergebaz, gendima, herisa, şilav, hasuta, kaysefe zurbiyet, püşürük çorbası, soğan harşosu, çinçar çorbası.

Aydın: Kulak çorbası, pelvize tatlısı, paşa böreği, yuvarlama, ısırganotu böreği, ebegümeci kavurması, arapsaçı.

Balıkesir: Tirit, sura, saçaklı mantı, peynirli patlıcan, zerde tatlısı, mafiş tatlısı, börülce ekşilemesi.

Bartın: Pumpum çorbası, yumurtalı isbut, kabak burması, Amasra salatası.

Batman: Bumbar, Şam börek, perde pilavı.

Bayburt: Tel helvası, tatlı çorba, galaçoş, ekşi lahana, lor dolması, yalancı dolma.

Bilecik: Büzme, ovmaç çorbası, keklik kebabı, piruhi, samsı, pancar pekmezi, köpük helvası, kıtırcı helvası.

Bingöl: Dut pekmezi.

Bitlis: Büryan kebabı, şekalok yemeği, çorti köftesi, gari aşı, glorik, gebol, çireş pancarı, kengerli pilav.

Bolu: Yoğurtlu bakla çorbası, imaret çorbası, acı su bazlamacı, çantıklı pide, kedi batmaz, orman kebabı, kaldırık dolması, kaşık sapı, keşli cevizli erişte, kaşık atmaç, bakla çullaması, paşa pilavı, kabak hoşafı palize, coş hoşafı, karavul şerbeti, kızılcık şurubu, Bolu Beyi tatlısı, uğut tatlısı.

Burdur: Testi kebabı, kabak helvası, Burdur muhallebisi.

Bursa: Ekşili baş çorbası, kestaneli etli lahana dolması, mısır unu sarması, kaşarlı pırasa, patlıcan silkmesi, İnegöl köftesi, yörük kebabı, yufkalı hindi, ciğer sarması, Cennet köşkü, dilber dudağı, Kemalpaşa peynir tatlısı, incir dolması, zerde, kaymaçina, hamur bamyası, asude, dızmana.

Çanakkale: Bakla keşkeği, tumbi, turp otu salatası, kaçamak, lakerda, erik macunu, ahlat suyu.

Çankırı: Yaren güveci, mıkla, tutmaç, yumurta tatlısı.

Çorum: Leblebi, yanıç, cızlak, kömbe, hingal, borhani, helise, çullama, İskilip dolması, kara çuval helvası, teltel.

Denizli: Çaput aşı, alaçora, sıyırma, yoğurtlu patlıcan gömmesi, sura, kaçamak, gındıra çorbası.

Diyarbakır: Karpuz, cartlak kebabı, patlıcan meftunesi.

Düzce: Çerkez tavuğu, Arnavut böreği, Boşnak böreği, şıl böreği, göbete mantısı, lepsi, mamursa, haluj.

Edirne: Badem ezmesi, mamzama, akıtma, hardaliye, satır kebabı.

Elazığ: Fasulye çorbası, lobik çorbası, anamaşı, kelecoş, taraklık, kındık köfte, küncülü köfte, muhaşerli köfte, işkene, sapan dolması, kibe dolması, çaypalası, pirpirim boranı, tavşan üfelemesi, kırmanlı pilav, simit pilav, nohut ekmeği, fodula, zarafat, patila, heside, dolanger, hürriyet kadayıfı, orcik, pilit ve gah.

Erzincan: Tulum peyniri, tava leblebisi.

Erzurum: Çağ kebabı, den çorbası, hıngel, herle aşı, çeç pancarı, çaşır.

Eskişehir: Çiğ börek, abısta, harşıl, yufkalı büryan, met helvası.

Gaziantep: Alinazik kebabı, keme kebabı, yeni dünya kebabı, simit kebabı, antep fıstığı, baklava, malhıtalı (mercimekli) köfte, yoğurtlu ufak köfte, yağlı köfte, iç katması (kısır), tene katması, haveydi köftesi, omaç, sini köftesi, süzek yapması, cağırtlak kebabı, ayva kebabı, elma kebabı, kıymalı patlıcan musakka, lebeniye, öz çorbası, maş çorbası, şirinli çorba, beyran, topaç, köse sefer kabağı dolması, loğlazlı aş, çiğdem aşı, ekşili daraklık tavası, beyran, şiveydiz, acur oturtması, kakırdak böreği, loğlaz piyazı, yarpuz piyazı, at elması turşusu, çelem turşusu.

Giresun: Fındık, hamsi böreği, çalıçileği çorbası, mendek çorbası, yağlaş, karalahana diblesi, kiraz tuzlusu kavurması, hamsili mısır ekmeği, fasulye turşusu.

Gümüşhane: Köme, kuşburnu, dut pekmezi, dut pestili, lemis, haşıl, kanzılı börek, siron.

Hakkari: Gulul çorbası, kepaye, jaji, lalepet, duğeba, kiflik.

Hatay: Kaytaz böreği, taş kadayıf, kereviç, semirsek, kuş gözü.
YaKaMoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
12 Üyemiz YaKaMoz'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.12.09, 13:50   #2
Üye

YaKaMoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Dec 2009
Yaş: 28
Konular: 74
Mesajlar: 166
Ettiği Teşekkür: 64
Aldığı Teşekkür: 373
Rep Derecesi : YaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerdeYaKaMoz Karimasını arttırmak için doğru yerde
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Hangi İlin Ne Yemeği Meşhur?

Iğdır: Bozbaş yemeği, helise, perzana, helise, cızdık, salmanca, fetir, kaysafa, patlıcan reçeli.

Isparta: Miyane, sakala sarkan, tapalak, banak, kabine, kuyruğu sulu, samsa, tosmankara, derdimi alan.

İstanbul: Kanlıca yoğurdu, Sultanahmet köftesi, uykuluk, badem ezmesi, beyinli Beykoz kebabı.

İzmir: Kumru, Ayvalık tostu, sura, İzmir köftesi, papaz yahnisi, mücmeri, radika salatası, gerdan tatlısı.

Kahramanmaraş: Dövme dondurma, biber, tarhana, leğen çorbası, tirşik çorbası, Maraş paçası, pıtpıt lapası, sömelek, un sucuğu, bastık, çullama, ilende, hapısa, ravanda.

Karabük: Kuyu kebabı, bükme, çingene baklavası, göbü, kara mancar, katlaç, malak, perohi, şaptak.

Karaman: Batırık, bidik, Ermenek helvası, cibe ve ilisıra dolması, kayısı musakka, mıkla, mülükü, paraköfte.

Kars: Bal, kaymak, kaşar, gravyer, herre (un çorbası), hangel, haşıl, feselli, tandırda kaz çekmesi, piti.

Kastamonu: Banduma, simit tiridi, köle hamuru, cırık tatlısı, delioğlan sarığı, fincan böreği, haluçga, avuz, şurra

Kayseri: Pastırma, sucuk, mantı, pehli, yağbari, pöç, kovalama, üzüm yemeği, fincan ağzı, nevzine, aside.

Kırıkkale: Alazlama, kömbe, külleme, batallaş, çalma, sarığı burma.

Kırklareli: Sulu kaçamak, kuru kaçamak, kaymakçına, külür, plaska, ısırgan otu çorbası, bıldırcın kağıt kebabı.

Kırşehir: Arabaşı çorbası, yoğurt çorbası, kırşehir mantısı, testi kebabı

Kilis: Şıhıl mahşe, pekmez, kübbülmüşviyye, talı malhıta, köllük aşı, züngül, belluriye, cennet çamuru, firik pilavı, kibe, mazlum, mıkşi, teşrübe, mayanalı (anasonlu) kahke, haytayla, sucuk hapısası.

Kocaeli: Kandıra yoğurdu, pişmaniye, saray helvası, otur fatma tatlısı, çiğceli kavurma.

Konya: Düğün yemeği, etli ekmek.

Kütahya: Cimcik, dolamber böreği, namaz dolması, gökçümen hamursuzu, tosunum, kızılcık çorbası, tekke çorbası, çene çarpan çorbası, kötdür tatlısı.

Malatya: Kayısı, kağıt kebabı, kınalı ekmek, pileke, taş küllüğü, gurut, çorbası, analı-kızlı, kurşun geçmez köftesi, gilgirikli köfte, keloğlan köftesi, zeytinyağlı marul sarması, fasulye yaprağı sarması, kabak çiçeği dolması, soğan dolması, patlıcan dövmesi.

Manisa: Mesir macunu, Kula güveç, kapaması, şekerli pide, otlu pide, Manisa kebabı.

Mardin: Badem şekeri, ceviz sucuğu, ikbebet (içli köfte), semberuk, irok, kibe, kitel raha, lebeniyye

Mersin: Cezerye, tantuni, kerebici, zahter.

Muğla: Ara, dutmeç, çopur, döş dolması, balıklen, çıntar kavurması, ot ekşilemesi, galli patlıcan, ebegümeci kavurması, börülce kavurması, teltorlu börülce, yalankı, üzüm köftesi, ballı kabak, bestel, dülek reçeli.

Muş: Muş köftesi, çorti aşı.

Nevşehir: Düğü, kesme, katma aşı, ağpakla (fasulye kemikli et), dıvıl, ayva dolması, Nevşehir tavası, sızgıt.

Niğde: Mangir çorbası, tava, üzüm boranası, ditme, unlu söğürme, papara, cılbır, halveter, kaşık kayganası.

Ordu: Melocan (diken ucu) kavurması, Sakarca mıhlaması, galdirik kavurması, ısırgan yağlaşı, mısır yağlaşı, hoşgıran kavurması, kabak muhallebisi, pallabye.

Osmaniye: Tirşik (pancar), yer fıstığı, toğgar, çiçcire, etli kömbe.

Rize: Anzer balı, Rize köftesi, Rize simidi, Hamsi çiğirtası, çumur, enişte lokumu, pepçura.

Sakarya: Pekmez, yoğurt.

Samsun: Samsun pidesi, turşu kavurması, yer pancarı, mısır çorbası, kocakarı gerdanı.

Siirt: Zivzik narı, Pervari balı, perde pilavı.

Sinop: Sinop kestanesi, nokul, içli tavas, mamalika, ıslama

Sivas: Sivas kebabı, peskutan çorbası, pezik turşusu.

Şanlıurfa: İsot, şıllık tatlısı, paliza, bostana, urfa kebabı.

Şırnak: Kutlık, serbıdev, hekeheşandi, şımşıpe, meyre, bırınzer, mahmılatık, fıreydin, suryaz.

Tekirdağ: Tekirdağ köftesi.

Tokat: Tokat kebabı, bacaklı çorba.

Trabzon: Vakfıkebir ekmeği, akçaabat köftesi.

Tunceli: Ovacık dağ sarımsağı, Şavak tulum peyniri, Pülümür balı, zerefet, sirekurt, sirepati, kavut, patila.

Uşak: Alacatene, haşhaş sürtmesi, ciğerli bulgur.

Van: Otlu peynir, Van balığı (inci kefali), ilitme, senseger.

Yalova: Yalova köftesi, yaprak pidesi, pavli, luhu şuşaaa çirbuli, lalanga, çubiyiş gayi, papa, silohto, paponi.

Yozgat: Testi kebabı, arabaşı.

Zonguldak: Çaycuma yoğurdu, Osmanlı çileği, Devrek simidi, beyaz baklava, kızılcık, cevizli dolma.
__________________
BoğuLdukça öğreniyorsun girdapLı vakitlerde yüzmeyi…
YaKaMoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
12 Üyemiz YaKaMoz'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.12.09, 15:20   #3
...:: HüsoMeL::...

DarkAngeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2009
Yaş: 35
Konular: 1381
Mesajlar: 4,038
Ettiği Teşekkür: 19943
Aldığı Teşekkür: 19613
Rep Derecesi : DarkAngeL işlenmemiş cevherDarkAngeL işlenmemiş cevherDarkAngeL işlenmemiş cevherDarkAngeL işlenmemiş cevherDarkAngeL işlenmemiş cevherDarkAngeL işlenmemiş cevherDarkAngeL işlenmemiş cevherDarkAngeL işlenmemiş cevherDarkAngeL işlenmemiş cevherDarkAngeL işlenmemiş cevherDarkAngeL işlenmemiş cevher
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Cevap: Hangi İlin Ne Yemeği Meşhur?

Alıntı:
Mersin: Cezerye,tantuni,kerebici,zahter
söz konusu kerebiç olunca akan sular durur bende
__________________
DarkAngeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz DarkAngeL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.12.09, 15:28   #4
Uzman Üye

Süperman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jan 2009
Yaş: 32
Konular: 112
Mesajlar: 1,561
Ettiği Teşekkür: 177
Aldığı Teşekkür: 2067
Rep Derecesi : Süperman Karimasını arttırmak için doğru yerdeSüperman Karimasını arttırmak için doğru yerdeSüperman Karimasını arttırmak için doğru yerdeSüperman Karimasını arttırmak için doğru yerdeSüperman Karimasını arttırmak için doğru yerdeSüperman Karimasını arttırmak için doğru yerdeSüperman Karimasını arttırmak için doğru yerdeSüperman Karimasını arttırmak için doğru yerdeSüperman Karimasını arttırmak için doğru yerdeSüperman Karimasını arttırmak için doğru yerdeSüperman Karimasını arttırmak için doğru yerde
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Hangi İlin Ne Yemeği Meşhur?

İzmirliyim ama sura ve papaz yahnisini ilk defa duydum

Yoksa bu bildiğimiz küçük arpacık soğanlı olan yahni mi
Süperman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Süperman'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.12.09, 15:36   #5
Deniz Sevengillerden

ReaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jan 2009
Konular: 2660
Mesajlar: 31,083
Ettiği Teşekkür: 171133
Aldığı Teşekkür: 184882
Rep Derecesi : ReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardırReaL şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Arastirmaci
Standart Cevap: Hangi İlin Ne Yemeği Meşhur?

İzmir'in Tire Köftesi de meşhurdur...

* * *

Teşekkürler Yakamoz, karnın mı acıktı nedir...
ReaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.12.09, 15:38   #6
Ne Mutlu Türküm Diyene

LaLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jan 2009
Konular: 2491
Mesajlar: 21,433
Ettiği Teşekkür: 87866
Aldığı Teşekkür: 126287
Rep Derecesi : LaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Cevap: Hangi İlin Ne Yemeği Meşhur?

Bazı yemek adları çok ilginç, karikatür gibi.
LaLe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.03.10, 14:59   #7
Tam Üye

Müşerref Özdaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Dec 2009
Konular: 38
Mesajlar: 345
Ettiği Teşekkür: 1872
Aldığı Teşekkür: 1071
Rep Derecesi : Müşerref Özdaş Karimasını arttırmak için doğru yerdeMüşerref Özdaş Karimasını arttırmak için doğru yerdeMüşerref Özdaş Karimasını arttırmak için doğru yerdeMüşerref Özdaş Karimasını arttırmak için doğru yerdeMüşerref Özdaş Karimasını arttırmak için doğru yerdeMüşerref Özdaş Karimasını arttırmak için doğru yerdeMüşerref Özdaş Karimasını arttırmak için doğru yerdeMüşerref Özdaş Karimasını arttırmak için doğru yerdeMüşerref Özdaş Karimasını arttırmak için doğru yerdeMüşerref Özdaş Karimasını arttırmak için doğru yerdeMüşerref Özdaş Karimasını arttırmak için doğru yerde
Ruh Halim: none
Müşerref Özdaş - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart Cevap: Hangi İlin Ne Yemeği Meşhur?

İzmir: Kumru Ayvalık tostu sura İzmir köftesi papaz yahnisi mücmeri radika salatası gerdan tatlısı.


Manisa: Mesir macunu Kula güveç kapaması şekerli pide otlu pide Manisa kebabı.

Kütahya: Cimcik dolamber böreği namaz dolması gökçümen hamursuzu tosunum kızılcık çorbası tekke çorbası çene çarpan çorbası kötdür tatlısı.



İzmir'den radika salatasını alayım, Manisa'dan da ( Mesir macunu yemek değil..ayrıca belirteyim ) ama otlu pidesi ile Manisa kebabına hayır demem. Kütahya'nın da kızılcık tarhanası çorbası çok değişik bir lezzettir. En son diyarbakırdan da bir karpuz keseriz.Ama genetiği ile oynanmamış ve yediğinizde kabak tadı almadığınız bir karpuz ise eğer... :-) Ben doymadım galiba. Kabak çiçeği dolmasını unuttum. :- Teşekkürler Yakamoz.. İştahım kabardı.Obez olacağım senin yüzünden. :-)
__________________
Müşerref Özdaş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Müşerref Özdaş'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.03.10, 16:41   #8
Uzman Üye

Paneb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Feb 2010
Konular: 29
Mesajlar: 1,389
Ettiği Teşekkür: 2996
Aldığı Teşekkür: 5981
Rep Derecesi : Paneb muhteşem bir gelişmedePaneb muhteşem bir gelişmedePaneb muhteşem bir gelişmedePaneb muhteşem bir gelişmedePaneb muhteşem bir gelişmedePaneb muhteşem bir gelişmedePaneb muhteşem bir gelişmedePaneb muhteşem bir gelişmedePaneb muhteşem bir gelişmedePaneb muhteşem bir gelişmedePaneb muhteşem bir gelişmede
Ruh Halim: Terbiyesiz
Standart Cevap: Hangi İlin Ne Yemeği Meşhur?

Ben büyüyünce, kısmetse artık, bir ilim olcek ve meşhur yemeklerim, en başta patates kızartması ve limonlu kek, şimdilik hayalim bu, kısmet
__________________
esena bola aga besa ama esi ucegiras.

-Üstada sormuşlar kırılan kalp yine sever mi?
Üstat da;Evet demiş..
Adam peki demiş,
-Üstadım siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi?
Üstat da cevap vermiş;Peki sen hiç bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi?
Paneb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Paneb'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 28.04.10, 12:08   #9
Müdavim

**EMEL** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Feb 2009
Konular: 404
Mesajlar: 3,942
Ettiği Teşekkür: 13261
Aldığı Teşekkür: 14485
Rep Derecesi : **EMEL** artık herkes tanıyor**EMEL** artık herkes tanıyor**EMEL** artık herkes tanıyor**EMEL** artık herkes tanıyor**EMEL** artık herkes tanıyor**EMEL** artık herkes tanıyor**EMEL** artık herkes tanıyor**EMEL** artık herkes tanıyor**EMEL** artık herkes tanıyor**EMEL** artık herkes tanıyor**EMEL** artık herkes tanıyor
Ruh Halim: Pisman
Standart Cevap: Hangi İlin Ne Yemeği Meşhur?

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Müşerref Özdaş Mesajı göster
İzmir: Kumru Ayvalık tostu sura İzmir köftesi papaz yahnisi mücmeri radika salatası gerdan tatlısı.
Ne yaptın Müşo Ayvalık tostu İzmirin olurmu hiç duymasın Ayvalıklılar tanırım kendilerini bu konuda çok pis tutucular

Konuya eklenecek çok şey var tabii Mesela Erzurumun yazılan yemeklerinin hepsi mevcuttur ama en meşhuru cağ kebaptan sonra kadayıf dolmasıdır Den çorbası dedikleride ayran aşıdır aslında ...

Konu için ve düzenleme için emeği geçenlere Teşekkürler ...
__________________
Hayat dediğiniz 1 çay
İnsan ise sadece 1 şeker
Karıştırdıkça hayattan tat aldığını sanırsın
Oysaki;
Hayatın seni erittiğini çay bitince anlarsın..




**EMEL** isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz **EMEL**'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.01.13, 21:08   #10
Hotantu Kabilesinden

CadII - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Oct 2009
Konular: 230
Mesajlar: 5,070
Ettiği Teşekkür: 17727
Aldığı Teşekkür: 26839
Rep Derecesi : CadII gerçekten güzelCadII gerçekten güzelCadII gerçekten güzelCadII gerçekten güzelCadII gerçekten güzelCadII gerçekten güzelCadII gerçekten güzelCadII gerçekten güzelCadII gerçekten güzelCadII gerçekten güzelCadII gerçekten güzel
Ruh Halim: Keyifli
Standart Cevap: Hangi İlin Ne Yemeği Meşhur?

4-5 gün sonra Bergamut reçelini tadacağım. Ne güzel oldu bu konuya rastlamam. Teşekkürler...
__________________
Bu güzel ülkede elbette özgürlük türküleri söylenecektir. Ve yine kardeşçe paylaşım olacaktır. Görsek de, görmesek de...

H.
CadII isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz CadII'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
ilin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İlgili Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Balık Takvimi | Hangi Mevsimde Hangi Balık ReaL Deniz Ürünleri 24 20.11.16 09:16
Hangi Balıklar Hangi Takım ve Hangi Yemle Avlanırlar Kartal Balık Avcılığı 1 25.10.15 21:06
Velayet Davasında Hangi Koşullara Bakılır? Abartmatozu Sosyal Bilimler 9 09.07.15 02:23
İstanbul'un En Meşhur 100 Şarkısı Abartmatozu Müzik Haberleri 3 11.03.15 17:25
Hangi Ot ve Baharat Hangi Balıkla Gider? ReaL Deniz Ürünleri 21 25.05.14 15:19


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2019 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.