25.04.2013, 23:05 | #1 |
Çevrimiçi
|
Kars Gravyer Peyniri ve Yapılışı
|
25.04.2013, 23:12 | #2 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kars Gravyer Peyniri ve Yapılışı
Evde her zaman bulundururum , yalnız çok önemli ayrıntı, Kars kaşları ile gravyeri arasında çok fark var ,,, kazıklanmayın
__________________
Herkes uyurken uyuyamıyorsan sen de biraz BEŞİKTAŞ lısın... |
25.04.2013, 23:25 | #3 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kars Gravyer Peyniri ve Yapılışı
Kaşarını daha çok severim.
Offf kalın bir parça kesip, çay ile ekmek gibi yemesi ne kadar güzel oluyor Teşekkürler Canan. |
25.04.2013, 23:35 | #4 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kars Gravyer Peyniri ve Yapılışı
Peynir çeşitlerini seven arkadaşlar için zengin bir besinmiş.
Afiyet olsun sizlere. Ellerine sağlık, teşekkürler Canan. |
26.04.2013, 00:06 | #5 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kars Gravyer Peyniri ve Yapılışı
Kaşarpeyniri kahvaltı sofralarını şölene çevirirken, gravyeri de beyaz şarabın yanında lezette lezet katıyor.
__________________
"Ey egosu boyundan büyük insan.. |
26.04.2013, 00:13 | #6 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kars Gravyer Peyniri ve Yapılışı
Peynir, bal gibi masada aksesuar olarak bulunur.
__________________
|
26.04.2013, 00:13 | #7 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kars Gravyer Peyniri ve Yapılışı
Bu peynir mi kaşar mı ??'?'
__________________
imza mimza yok
|
26.04.2013, 00:15 | #8 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kars Gravyer Peyniri ve Yapılışı
Kaşar da peynir çeşidi zaten..
__________________
|
26.04.2013, 00:16 | #9 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kars Gravyer Peyniri ve Yapılışı
Çok severim. Kars'a gittiğim zaman hem bu peynirden hem de Kars kaşarından almıştım. Kaşarını pek beğenmemitim, ama gravyer peyniri of of Çok çok lezettliydi.
Teşekkürler Canancım. |
26.04.2013, 09:50 | #10 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kars Gravyer Peyniri ve Yapılışı
10 ay süren olgunlaşma dönemi sabırsızlar için zor bir süreç olmalı.
Yapan kişimi beceremedi yoksa benim damak tadım farklı bilemem ama ben Kars kaşarını daha bir sevdim. Teşekkürler Canan.
__________________
|
3 Üyemiz Türkü'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
hamburger, lezzet, porsiyon, tabak, yayla |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |